Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

CEREC – KESTÄVÄT HAMPAAT JA HYMY VAIN YHDELLÄ HOITOKERRALLA

Cerec CAD/CAM-tekniikalla voidaan korjata vioittuneita ja paikattuja hampaita keraamisilla kruunuilla ja paikoilla. Hoidon lopputuloksena on esteettinen, täysin luonnollisen tuntuinen ja näköinen hammas. Cerec-hoito tehdään yhdellä hoitokäynnillä ilman jäljennöksiä, väliaikaisia paikkoja tai pitkiä odotusaikoja. Cerec-hoito sopii keraamisten paikkojen, kruunujen, laminaattien ja implanttihampaiden valmistamiseen. Juurihoidetut hampaat kannattaa suojata hoidon jälkeen Cerec-kruunulla, jotta vältytään hampaan halkeamiselta ajan kuluessa.

Varaa aika maksuttomaan Cerec-konsultaatioon Gaselli Hohde Helsinkiin. Maksuttomia konsultaatioita tekevät hammaslääkärit Matti Jokinen, Paula Leppisaari ja Otso Salminen. Konsultaatiokäynti ei sisällä mahdollisiaröntgenkuvia tai hampaiston kokonaistarkastusta.

VARAA AIKA  

MITEN HOITO TEHDÄÄN?

Cerec on tietokoneohjattu CAD/CAM-tekniikka (3D), joten hoito alkaa hoidettavan alueen tai hampaan hionnalla ja kuvauksella. Kuvan perusteella suunnittelemme paikasta tai kruunusta 3D-mallin. Kun malli on valmis,  valmistamme mallin mukaisen, täydellisesti purentaasi sopivan paikan tai kruunun. Lopputulos viimeistellään käsityönä jotta siitä tulee täysin luonnollisen näköinen.

Hoidon lopuksi kiinnitämme uuden paikan tai kruunun paikalleen. Lopputulos on täysin luonnollinen ja erittäin kestävä.

KENELLE HOITO SOPII?

Cerec-hoito sopii kaikille. Keraaminen materiaali on biologista eikä sille voi allergisoitua. Tutustu lisää Cerec-hoitoon blogissamme.

Varaa aika maksuttomaan Cerec-konsultaatioon Gaselli Hohde Helsinkiin.

 

Gaselli Hohde Helsinki  |  Aleksantarinkatu 19  |  09 9811 3800

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus