Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogi

Zirkonia silta

Asiakas saapui Hohteen vastaanotolle poistetun hampaan vuoksi. Hammas oli jouduttu poistamaan tulehduksen vuoksi. Ensisijainen vaihtoehto puuttuvan hampaan korvaamiseen olisi ollut hammasimplantti, mutta vähäisen luutilanteen vuoksi implantti olisi vaatinut luunkorviketta. Asiakas toivoi myös esteettisempää siltaa vanhan sillan tilalle, sillä vanha silta näytti asiakkaasta liian vaalealta ja silmiin pistävältä.  Myös vasemman puolen yläetualueen vanhat muovipaikat olivat esteettisesti häiritsevät.

Asiakkaan kanssa päädyttiin ratkaisuun, jossa korvataan puuttuva hammas Zirkonia sillalla. Samalla hoidolla uusitaan myös vanha silta ja muovipaikat.

Ensimmäisellä hoitokäynnillä vanha silta poistettiin, hampaat hiottiin ja hampaisto jäljennettiin digitaalisesti intraoraaliskannerilla. Ensimmäisen hoitokäynnin lopuksi tilalle asetettiin vastaanotolla valmistettu väliaikainen silta, joka oli suussa siihen asti, että lopullinen silta valmistui.

Lopullinen Zirkonia silta on valmistettu Kuopion Loisto Laboratoriossa yhteistyössä hammasteknikko Sari Rantasen kanssa. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen, sillä uusi silta on purennallisesti hyvä ja esteettinen

Kosketa kuvaa, niin pääset vertailemaan ennen ja jälkeen kuvia.

blogi_ennen_01
blogi_jalkeen_01
Hoidon toteutti hammaslääkäri Pekka Mutanen.

Hampaiden valkaisu

Savon Sanomissa artikkieli hampaiden valkaisusta. Hohde Kuopion hammaslääkäri Pekka Mutanen…

Lue lisää

Hampaiden laservalkaisu

Hampaiden värimuutokset voivat olla ikävä, elämänlaatua heikentävä vaiva. Hampaiden valkaisu…

Lue lisää

Keraaminen kruunu

Hohteen vastaanotolle saapui potilas, kenellä oli ollut kulunut purenta. Kulunutta…

Lue lisää

Purentakiskon valmistus & Bruksismi

Potilas on ollut säännöllisessä hoidossa Hohteella jo vuosia. Hänelle jouduttiin…

Lue lisää

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus