Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Zirkonia silta

Asiakas saapui Hohteen vastaanotolle poistetun hampaan vuoksi. Hammas oli jouduttu poistamaan tulehduksen vuoksi. Ensisijainen vaihtoehto puuttuvan hampaan korvaamiseen olisi ollut hammasimplantti, mutta vähäisen luutilanteen vuoksi implantti olisi vaatinut luunkorviketta. Asiakas toivoi myös esteettisempää siltaa vanhan sillan tilalle, sillä vanha silta näytti asiakkaasta liian vaalealta ja silmiin pistävältä.  Myös vasemman puolen yläetualueen vanhat muovipaikat olivat esteettisesti häiritsevät.

Asiakkaan kanssa päädyttiin ratkaisuun, jossa korvataan puuttuva hammas Zirkonia sillalla. Samalla hoidolla uusitaan myös vanha silta ja muovipaikat.

Ensimmäisellä hoitokäynnillä vanha silta poistettiin, hampaat hiottiin ja hampaisto jäljennettiin digitaalisesti intraoraaliskannerilla. Ensimmäisen hoitokäynnin lopuksi tilalle asetettiin vastaanotolla valmistettu väliaikainen silta, joka oli suussa siihen asti, että lopullinen silta valmistui.

Lopullinen Zirkonia silta on valmistettu Kuopion Loisto Laboratoriossa yhteistyössä hammasteknikko Sari Rantasen kanssa. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen, sillä uusi silta on purennallisesti hyvä ja esteettinen

blogi_ennen_01
blogi_jalkeen_01
Hoidon toteutti hammaslääkäri Pekka Mutanen.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus