Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suukirurgia

Tavallisin suukiruginen toimenpide on viisaudenhampaan poisto. Jos hammas ei ole kunnolla puhjennut, tehdään poisto leikkauksessa. Myös muut hankalat poistot voivat vaatia suukirurgin vastaanottoa. Puuttuvaa hammasta korvaavan implantin eli keinojuuren asentaa suukirurgi. Samalla joudutaan usen parantamaan istutuskohdan luun muotoa tai lisäämään luukudosta implantin ympärille. Rakennettavan hampaan ulkonäköön vaikuttaa paljon hammasta ympäröivän ienkudoksen muoto. Ikenien anatomiaa voidaan parantaa myös erillisessä operaatiossa. Paranemisvaiheen jälkeen hoito jatkuu proteettisen osuuden tekevän hammaslääkärin vastaanotolla.

Joskus tulehtuneen hampaan juuren hoitaminen ei onnistu juurihoidolla. Silloin tulehduksen syynä oleva juurenkärki voidaan hoidtaa kirurgisesti, puhutaan juurenpään resektiosta.

Suun alueelle olevia limakalvomuutoksia on syytä seurata tarkasti. Tarvittaessa suukirugi ottaa muutoksesta kudosnäytteen, joka analysoidaan laboratoriossa.

Varaa aika suu- ja leukakirurgin konsultaatioon OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus