Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suuhygienistin vastaanotolla

MIKÄ ON SUUN PUHDISTUS?

Suuhygienistin erityisosaaminen liittyy hampaiden puhdistamiseen ja ehkäisevään hammashoitoon. Suuhygienisti suorittaa suun puhdistuksen, joka sisältää hampaiden tehokkaan plakin poiston sekä hammaskiven ja hampaiden pintojen värjäytymien poiston.

Jos huomaat, että hampaasi tuntuvat karheilta ja likaisilta, ikenet ovat arat ja vuotavat, hampaiden kellertävyys häiritsee tai huonosta kotihoidosta huolimatta huomattava pahanhajuinen hengitys vaivaa, saattaa olla aika varata aika suuhygienistin vastaanotolle.

Suuhygienisti käyttää suun puhdistuksessa ja hammaskiven poistossa ultraäänilaitetta, joka puhdistaa hampaat perusteellisesti värisevän kärjen ja vesisuihkun avulla. Lisäksi hammaskiveä poistetaan käsi-instrumentilla, jolla hammaskivi raaputetaan mekaanisesti irti hampaan pinnalta ja ikenien alta. Peruspuhdistuksen lisäksi suuhygienisti voi hyödyntää soodapuhallusta, joka poistaa tehokkaasti värjäytymiä.

KUINKA USEIN PITÄISI KÄYDÄ SUUHYGIENISTILLÄ?

Hammasterveydessä, hoitotottumuksissa, hampaiden värjäytymisessä ja hammaskiven muodostumisessa on yksilöllisiä vaihteluita. Suuhygienistillä käynti olisi suositeltavaa säännöllisesti, mutta tarve käyntitiheyteen arvioidaan aina henkilökohtaisesti. Voit varata ajan suuhygienistillemme OmaHohteesta tai soittamalla lähimpään Hohde-klinikkaan.

Lisätietoja suuhygienistipalveluistamme löydät täältä>

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus