Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Suuhygienistin vastaanotolla

SUUN TERVEYDEN KARTOITUS JA HYMYALUEEN ESTEETTISEN HOIDON ARVIOINTI

Esteettisiä ja puhdistavia hoitoja, kuten hampaiden jauhepuhdistuksia ja valkaisuhoitoja, voidaan tehdä kaikenikäisille. Ennen esteettisen hoidon aloittamista suun täytyy kuitenkin olla terve. Suuhygienisti kartoittaa suun terveyden heti hoitokäyntisi alussa. Kartoituksessa käydään läpi mm. hymyalueen vanhat paikat, ienten kunto sekä hampaiden perusterveys. Jos suu on perusterve, suuhygienisti jatkaa hoitoa hammaskiven poistolla.

HAMMASKIVEN POISTO

Hammaskivi on suun bakteereista ja syljen mineraaleista hampaiden pinnalle muodostunut kova kerrostuma, joka tulehduttaa helposti hammasta ympäröivän ienkudoksen. Hammaskiveä voidaan poistaa asiakkaan toivomusten mukaisesti joko ultraäänilaitteella tai käsi-instrumentein. Useimmiten hoidon aikana käytetään molempia puhdistustapoja sekä kokonaisvaltaisen hoidon tukena jauhepuhdistusta.

HAMPAIDEN JAUHEPUHDISTUS

Hampaiden jauhepuhdistus on erittäin tehokas tapa poistaa hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä suun haitallisia bakteereita ja kevyesti muodostunut tuore hammaskivi. Sen avulla voidaan poistaa myös kahvin, teen tai tupakoinnin aiheuttamat pinnalliset värjäymät. Kun hampaiden pinnalta poistetaan karheudet ja pinttyneet tahrat, ne näyttävät raikkaammilta ja kiiltävämmiltä, sekä tuntuvat sileiltä ja kaikin puolin puhtailta. Tämä hymyn raikastava puhdistushoito voidaan tehdä myös oikomishoidon aikana.

Puhdistus tapahtuu jauheen sekä vesi- ja ilmasuihkun avulla yhden vastaanottokäynnin aikana, ja se viimeistellään fluoripurskuttelulla. Hoidon kokonaisaika on noin puoli tuntia ja se voidaan toistaa tarpeen tullen useamman kerran vuodessa. Jauhepuhdistus on hyvä tehdä myös silloin, kun harkitset valkaisua. Puhdistuksen yhteydessä voidaan kartoittaa hampaiden soveltuvuus valkaisuhoitoon.

HAMPAIDEN VALKAISU

Hohteen useimmilla vastaanotoilla hampaiden valkaisuun käytetään laservalkaisua. Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Lääketieteellisen laservalon käyttäminen hampaiden valkaisussa nopeuttaa ja tehostaa valkaisuprosessia. Laservalo tehostaa valkaisua myös tummassa hammasluussa, toisin kun muut valot. Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

Valkaisuun varataan yksi 90 minuutin vastaanottoaika, jonka aikana saadaan kestävä valkaisutulos. Valkaisu tehdään vain puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Jos olet epävarma, niin varaa maksuton valkaisukonsultaatioaika suuhygienistillimme omahohteesta.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus