Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Näin vältät hampaiden reikiintymisen

Näin vältät hampaiden reikiintymisen:

1. Pidä hampaat puhtaina: Huolehdi päivittäisestä hampaiden harjauksesta fluorihammastahnalla sekä puhdista hampaiden välit säännöllisesti. Vaihda hammasharja vähintään kolmen kuukauden välein tai tarvittaessa aikaisemmin.

2. Käytä fluorihammastahnaa ja ksylitolituotteita: Fluori vahvistaa kiillettä ja auttaa sen uudelleenmineralisoitumista, kun taas ksylitoli vähentää plakin määrää ja suojaa hampaita happohyökkäyksiltä.

3. Säädä ruokailurytmiäsi: Vältä liian tiheää napostelua ja pidä sopiva ruokailukertojen määrä päivässä, jotta syljellä on aikaa neutraloida suun happamuus.

4. Vältä ylimääräistä sokeria: Vähennä sokerin käyttöä, sillä se ruokkii suun bakteereita ja aiheuttaa happohyökkäyksiä. Suosi sokerittomia vaihtoehtoja ja juo janoon vettä.

5. Käy säännöllisesti hammaslääkärissä: Varaa säännöllisesti tarkastusaikoja hammaslääkärille, jotta mahdolliset kariesvauriot voidaan havaita varhaisessa vaiheessa ja ehkäistä reiän eteneminen. Tämä auttaa pitämään hampaat terveinä ja vähentää tarvetta laajoille paikkauksille.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus