Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

MITEN IMPLANTTIHOITO TEHDÄÄN?

Implanttihoidon asiakas kertoo hoitokokemuksestaan.

ALKUTUTKIMUS

Hoito alkaa tutkimuksella, jonka yhteydessä otamme röntgenkuvat (OPTG) sekä tarvittaessa jäljennökset. Niiden pohjalta tiimi erikoishammaslääkäreitämme suunnittelee sinulle virtuaalisesti yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion.

IMPLANTIN ASENNUS

Kun suu on tutkitusti terve, aloitamme hoidon. Uuden hampaan perustana toimii titaaninen implantti eli keinojuuri, joka on ihmiselle täysin turvallinen. Kirurgimme asentaa implantin kivuttomasti puudutuksessa tai nukutuksessa. Hammas voidaan asettaa paikalleen joko samana päivänä tai parin päivän sisällä. Hammasimplantti luutuu paikoilleen yksilöllisesti 2–6 kk aikana. Seuraamme luutumista ISQ-mittauksella, ja kun implantti on luutunut, on aika asentaa lopullinen hammas paikoilleen.

UUDEN HAMPAAN ASENNUS

Erikoishammaslääkäri kiinnittää uuden pysyvän hampaan paikoilleen. Hammasimplantti on nyt valmis. Se näyttää ja tuntuu suussa samalta kun omat hampaasi, ja voit käyttää sitä kuten luonnollisia hampaitasi.

 

“ELÄMÄ ON NYT IHANAN HELPPOA”

Lue Kyllikin tarina Katso Kyllikin video

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus