Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Keraamiset paikkaukset ja kruunut

Cerec keraaminen paikkaushoito

Hampaiden laajasti vaurioituneiden tai esteettisesti korjattavien paikkojen valmistuksessa ja asentamisessa käytetään parhaana vaihtoehtona keraamista materiaalia. Tämä materiaali tunnetaan myös nimillä posliinipaikka tai posliinikruunu.

CEREC on saksalaisen Sironan valmistama tietokoneohjattu CAD/CAM-laitteisto, jota hyödynnetään keraamisten paikkojen, kruunujen, hammasimplanttikruunujen ja pienien hammassiltojen valmistuksessa.CEREC-tekniikka tarjoaa potilaalle mukavuutta ja nopeutta, sillä kruunut ja täytteet voidaan valmistaa yleensä saman päivän aikana.

Keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistusprosessi:

– Ennen keraamisen täytteen tai kruunun asentamista, hammas muotoillaan sopivaksi kruunutusta varten. Tämä tehdään suukameralla, joka tallentaa digitaalisen kuvan hampaasta.

– Digitaalisen kuvan perusteella tietokoneella luodaan kolmiulotteinen malli, jonka mukaan kone jyrsii keraamisesta materiaalista paikan tai kruunun.

– Valmistetut kruunut asetetaan oman hampaan päälle ja kiinnitetään paikalleen sementillä. Potilas voi syödä normaalisti heti toimenpiteen jälkeen.

Keraaminen materiaali tarjoaa useita etuja:

– Kauniin ulkonäön: Keraaminen materiaali muistuttaa hampaan omaa kiillettä, ja CEREC-menetelmällä hampaiden paikat tai pinnat voidaan sovittaa oman hampaan väriin.

– Kestävyys: Keraamiset paikat ja kruunut ovat pitkäikäisiä eivätkä kulu vuosien saatossa, toisin kuin muovipaikat.

– Esteettisyys: Keraamiset paikat ja kruunut ovat esteettisesti miellyttäviä ja luonnollisen näköisiä.

– Kustannustehokkuus: CEREC-menetelmä mahdollistaa paikkojen ja kruunujen valmistuksen saman päivän aikana, mikä voi säästää aikaa ja kustannuksia.

Lisäksi CEREC-menetelmällä tehty keraaminen paikka tai kruunu asettuu tiiviisti hampaan päälle, estäen bakteerien pääsyn paikan tai kruunun alle. Nämä paikat ovat pitkäikäisiä ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja. CEREC-menetelmän käyttämä keraaminen materiaali ei irrota aineita tai hiukkasia, eikä se aiheuta allergisia reaktioita.

Varaa aika keraamisen hammashoidon konsultaatioon omahohde.fi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus