Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Kalvo-oikomishoito: Huomaamaton vaihtoehto hampaiden oikomiseen

 

Perinteisessä oikomishoidossa käytetään metallisia kaaria, jotka voivat tuntua näkyviltä ja hankalilta puhdistaa. Tämä saattaa olla esteenä monille, erityisesti aikuisille, jotka haluavat korjata pieniä hampaiden asentovirheitä. Onneksi Invisalign-kalvo tarjoaa huomaamattoman vaihtoehdon ja helpon puhdistettavuuden.

Miten kalvo-oikominen suoritetaan?

Kalvo-oikomishoitoa suorittaa hammaslääkäri, joka on erikoistunut tähän hoitomenetelmään. Hän suunnittelee yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka perustuu potilaan hampaiden digitaaliseen skannaukseen. Tämän suunnitelman avulla saavutetaan haluttu lopputulos. Kalvo vaihdetaan 1-2 viikon välein hampaiden liikkeiden mukaan, kunnes toivottu oikomistulos on saavutettu.

Kalvoja tulee käyttää jatkuvasti vähintään 22 tuntia vuorokaudessa. Niitä poistetaan vain ruokailun ja hampaiden puhdistuksen ajaksi, ja tarvittaessa niitä voi jättää pois esimerkiksi erityisten tilaisuuksien ajaksi. On kuitenkin tärkeää huomata, että hoito etenee hitaammin, mikäli päivittäinen kalvojen käyttöaika lyhenee.

Hoidon kesto vaihtelee yleensä 4-18 kuukauden välillä, riippuen alkutilanteesta ja toivotusta lopputuloksesta.

Miten hoito aloitetaan?

Jos olet kiinnostunut kalvo-oikomishoidosta, voit varata ajan hammaslääkärille OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi. Ensimmäisellä käynnillä tehdään alustava arvio, ja yleensä hampaisto valokuvataan myös tämän käynnin yhteydessä.

Jos päätät jatkaa hoidossa, tehdään hampaiston skannaus digitaaliseksi malliksi, joka korvaa perinteiset kipsimallit. Tämän mallin avulla laaditaan yksityiskohtainen hoitosuunnitelma, joka määrittää hoidon keston ja tarvittavien kalvojen määrän. Hoitosuunnitelma valmistuu noin kahdessa viikossa, ja kun se on hyväksytty, tilataan kalvosarja, jonka toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Mitä Invisalign-oikominen maksaa?

Ennen hoidon aloittamista saat aina kustannusarvion, jotta tiedät, mitä hoito maksaa. Voit varata ajan oikomishoidon konsultaatioon OmaHohteesta tai puhelimitse lähimmältä Hohde-klinikaltasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus