Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hampaiden laservalkaisu

Hampaiden värimuutokset voivat olla ikävä, elämänlaatua heikentävä vaiva. Hampaiden valkaisu onnistuu kuitenkin nopeasti ja turvallisesti suunterveyden ammattilaisen vastaanotolla. Hohde-klinikoilla valkaisumenetelmänä käytetään laservalkaisua, joka on tehokas ja hammasystävällinen tapa valkaista hampaat. Laservalolla pystytään tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa, toisin kuin muilla valoilla. Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalkaisu on kivuton toimenpide ja toivottuun lopputulokseen päästään yhden varattavan 90 minuutin vastaanottoajan aikana.

 

Valkaisutulos on mahdollista säilyttää pitkään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja puhdistetaan koko suu päivittäin huolellisesti. Hampaat on hyvä harjata kahdesti päivässä sekä hammasvälit ja kieli tulisi myös puhdistaa.

 

 

Hoito tehdään aina vain terveeseen ja tarkastettuun suuhun, joten jos olet epävarma suusi terveydestä, kannattaa varata ensin ilmainen 15 minuutin valkaisukonsultaatioaika suuhygienistillemme. Varaa aika maksuttomaan valkaisukonsultaatioon lähimmälle Hohde-klinikallesi.

Suomen paras pika-aituri Elmo Lakka kävi hampaiden laservalkaisussa sekä hammastarkastuksessa Hohde Jyväskylässä. 

ENNEN

JÄLKEEN:

Laservalkaisun toteutti Hohde Jyväskylässä suuhygienisti Hanna-Leena Pekkarinen.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus