Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hammaslääkärillä käynti voi olla kiva kokemus!

Miksi hakeuduit hammaslääkärille?

Olen hoitanut hampaitani vuosien saatossa hyvin ja käynyt noin kerran vuodessa vuositarkastuksessa. Etuhampaani on kruunutettu, koska ne katkesivat kaatuessani 13-vuotiaana. Elämä kruunujen kanssa on sujunut ihan mukavasti, mutta toki niitäkin pitää välillä vähän huoltaa. Muuten hoidan hampaitani ihan normaalisti, eli pesen ne kahdesti päivässä. Lisäksi olen silloin tällöin valkaissut hampaitani.

Alahampaani ovat alkaneet siirtyä iän myötä hiukan väärään suuntaan, joten minulle on ehdotettu vuosien varrella muutaman kerran oikomishoitoa. Kun tuttu hammaslääkäri sitten suositteli Hohdetta, tartuin toimeen. Työni on julkista ja esiinnyn paljon, joten olisihan se nyt kivempaa että hammasrivistö olisi suorassa.

Millaista hoitoa sait?

Hoito alkoi konsultaatiokäynnillä, jossa oikomishoidon erikoishammaslääkäri teki minulle hoitoarvion. Hänen ihanan selkeä ja ammattimainen tapansa kertoa hoidosta vakuutti minut heti ensi hetkestä, ja tiesin että haluan toteuttaa oikomishoidon täällä. Keskustelimme samalla hoitoon liittyvistä toiveistani ja olimme yksimielisiä siitä, että hymyn tulee säilyä luonnollisena.

Oikomishoito voidaan aloittaa vain täysin terveeseen suuhun, joten alkutapaamisen jälkeen kävin muutaman kerran perushammashoidossa tarkistuttamassa vanhojen paikkojen kunnon ja hoidattamassa kaikki yksityiskohdat kuntoon. Hampaiden hoito ei ole maailman mukavin toimenpide, mutta hammaslääkärin rauhoittava tyyli auttoi ylittämään pienetkin epämukavuuden ja pelon tunteet.

Kuinka voit nyt?

Suuni on nyt kaikinpuolin terve ja oikomishoito näkymättömillä oikomiskalvoilla juuri alkamassa. Jään innolla odottamaan miltä se tuntuu ja miten elämä niiden kanssa sujuu!

Jokaisen hammaslääkäriä jännittävän ja stressaavan kannattaisi käydä Hohteella. Siellä lääkärit sekä hoitajat ovat todella ammattitaitoisia ja helposti lähestyttäviä. Hoito on aina mukavaa, ja olen huomannut että jopa hammaslääkärillä käynti voi olla kiva kokemus!

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus