Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

 Hammashoitoa Palvelusetelillä

Hammaslääkäri keskustelee asiakkaansa kanssa.

Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on hyvinvointialueen myöntämä maksusitoumus, joka on tarkoitettu sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttöön. Hohteella haluamme tehdä hammashoidon saavutettavaksi kaikille, ja palveluseteli on yksi tapa helpottaa pääsyä laadukkaaseen hoitoon.

Ajanvaraus – Helppoa ja Joustavaa

Jos sinulla on palveluseteli, voit varata ajan Hohteelle puhelimitse tai kätevästi nettiajavarauksemme kautta. Ajanvarausta varten tarvitsemme joitakin perustietoja, kuten palvelusetelin myöntäjän (hyvinvointialue), palvelut, joihin seteli oikeuttaa, palvelupäätöksen tunnuksen ja setelin voimassaoloajan. Hohteen toimipisteissä käyvät palvelusetelit löydät täältä >hammasohde.fi/palveluseteli

Millä vastaanotolla palveluseteli käy?

Hohteen toimipisteissä käyvät palvelusetelit löydät täältä >hammasohde.fi/palveluseteli. Varaa aika OmaHohteen palveluseteli-ajanvarauksesta.

Tärkeät Asiakirjat Hoitokäynnille

Vastaanotolle saapuessasi, muista ottaa mukaan palveluseteli sekä mahdolliset muut hoitokäyntiä varten annetut potilastiedot, kuten esimerkiksi röntgenkuvat.

Joustavuutta Ajan Peruutukseen ja Siirtoon

Elämässä voi tulla yllätyksiä, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden ajan peruutukseen tai siirtoon. Peruutukset tai siirrot tulee tehdä viimeistään 24h aiemmin.

OmaHohde ja palveluseteli

Jos sinun pitää siirtää sinulle varattua aikaa, voitte tehdä sen kätevästi OmaHohde-palvelussamme. OmaHohde antaa sinulle mahdollisuuden hallita omia ajanvarauksiasi.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus