Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hohde jatkaa kasvuaan ja avaa hammaslääkäriasemat Ouluun ja Savonlinnaan

25.10.2022

Hammas Hohde on ostanut HammasKorallin hammaslääkäriliiketoiminnat Savonlinnassa ja sopinut ostavansa Oulun Kruunun hammaslääkäriliiketoiminnat Oulussa. Järjestelyillä Hohde-konserni jatkaa strategiansa mukaista laajentumista valtakunnalliseksi toimijaksi. Oulussa ja Savonlinnassa Hohde panostaa erityisesti kokonaisvaltaiseen suun terveydenhuoltoon, digitaalisuuteen ja erikoishammaslääkäripalveluihin.

Hohde-konserni vahvistaa hammaslääkäriasemiensa verkostoa ja valtakunnallista asemaverkoston peittoa Oulun ja Savonlinnan avauksilla. Hohde Savonlinna on aloittanut toimintansa 17.10. ja Hohde Oulu aloittaa 1.11. Savonlinnan ja Oulun hammaslääkäriasemilla tullaan vahvistamaan asemien erikoishammashoidon osaamista sekä digitaalisuutta. Synergiaetuja haetaan Hohde-konserniin kuuluvasta Loisto Laboratoriot -hammaslaboratorioketjusta, joka pystyy tuottamaan palvelut myös uusille Hohde-asemille.

”Hohteen laajentuminen Ouluun tukee strategista pyrkimystämme palvella asiakkaita ympäri Suomea. Lisäksi Oulu on tärkeä paikkakunta Hohteelle siellä sijaitsevan hammaslääkärikoulutuksen vuoksi. Näemme Oulussa paljon potentiaalia. Pystymme vastaamaan Oulun talousalueen erikoishammashoidon kysyntään ammattitaitoisella tiimillä ja viimeisimmän teknologian laitteilla. Tulemmekin vahvistamaan Oulussa entisestään erityisesti digitaalisuutta. Savonlinnasta löysimme erittäin hyvän mahdollisuuden kasvaa ja laajentaa Itä-Suomen palvelutarjontaamme. Myös Savonlinnassa keskitymme digitaalisuuteen ja erikoishoidon palveluihin”, kertoo Hohde-konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

Hohde-konserni tuottaa jatkossa suun terveydenhuollon palveluita neljällätoista paikkakunnalla ja hammaslaboratoriopalveluita kolmessatoista toimipisteessä kymmenellä paikkakunnalla. Hohteen kokonaisvaltainen palvelutarjoama kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon ja hammaslaboratoriopalvelut itse tuotettuina. Asiakkailleen Hohde tarjoaa vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua. Henkilöstölleen Hohde on loistava paikka työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi

Hammas Hohde Oy on yksityinen täyden palvelun hammaslääkäriyritys, jonka noin 200 suun terveydenhuollon ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa neljällätoista paikkakunnalla Suomessa. Hohde-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman hammaslaboratoriopalveluita Loisto Laboratoriot Oy:n kautta. Loisto Laboratorioilla on toimipisteet kymmenessä kaupungissa Suomessa, ja yhtiössä työskentelee noin 130 hammaslaboratorioalan ammattilaista

 

Lehdistötiedote >

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus