Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Lehdistötiedote

11.01.2021

HAMMAS HOHDE JATKAA KASVUAAN UUSILLA YRITYSOSTOILLA

Hammas Hohde Oy ja Loisto Laboratoriot Oy laajentavat toimintojaan Ylöjärvellä, Vaasassa ja Jyväskylässä ostamalla JJ Dentin, Hammastekniikka Timo Niemisen ja Palokan Hampaan liiketoiminnot

Hohde Group -konserniin kuuluvat Hammas Hohde Oy ja Loisto Laboratoriot Oy ovat sopineet yritysjärjestelyistä, joissa yhtiöt ostavat Ylöjärvellä sijaitsevan JJ Dent Oy:n (Kulmahammas ja Kulmalabra), Jyväskylässä sijaitsevan Palokan Hammas Oy:n sekä Vaasassa sijaitsevan
Oy Hammastekniikka Timo Nieminen Tandteknik Ab:n liiketoiminnot. Järjestelyjen myötä Hammas Hohde laajentaa toimintaansa Ylöjärvelle sekä vahvistaa Jyväskylän palvelutarjontaa Palokan toimipisteellä. Loisto Laboratoriot laajenee kolmella uudella toimipisteellä Ylöjärvelle, Jyväskylään ja Vaasaan.

JJ Dent (Kulmahammas ja Kulmalabra) on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäriasema ja hammaslaboratorio, joka tarjoaa laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa osaavien yleishammaslääkäreiden ja eri alojen erikoishammaslääkäreiden sekä hammasteknikoiden toimesta Ylöjärvellä. Palokan Hammas on yksityinen, pitkät perinteet omaava hammaslaboratorio Jyväskylän Palokassa. Palokan Hammas on tarjonnut erikoishammasteknikkopalveluita ja yleishammashoidon palveluita perinteisen hammaslaboratoriotoiminnan lisäksi. Hammastekniikka Timo Nieminen on yksityinen hammaslaboratorio, joka tuottaa laadukkaita hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalveluita Vaasassa ja Mustasaaressa. Kaikkien kolmen yhtiön henkilöstö ja johto jatkavat osana uutta yhteistä kokonaisuutta, Hammas Hohteen ottaessa merkittävän askeleen kasvustrategiansa toteuttamisessa kauppojen myötä.

”Haemme valtakunnallista peittoa yhtiömme hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnoille. Ylöjärven Kulmahampaan ja Kulmalabran liittyminen Hohteeseen ja Loistoon on meille merkittävä avaus. Erikoishammaslääkäri Johanna Knuutilan ja Janne Knuutilan perustama kokonaisuus vastaa hyvin pitkälle Hohteen toimintamallin esimerkkiyksikköä, jossa menestyksekkäästi yhdistetään erikoishammashoito ja hammaslaboratorio. Hammastekniikka Timo Nieminen ja Palokan Hammas tarjoavat hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalvelua vahvalla perinteellä ja ammattitaidolla. Loisto Laboratorioiden erikoishammasteknikko-osaaminen karttuu kokeneilla erikoishammasteknikoilla, Kalevi Epäilyksellä ja Timo Niemisellä.”, kertoo Hohde Groupin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

Kauppojen toteuduttua Hammas Hohde tuottaa suun terveydenhuollon palveluita jo yhdessätoista toimipisteessä ja hammaslaboratoriopalveluita kymmenessä toimipisteessä. Hohteen kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon, hammaslaboratorio- sekä erikoishammasteknikkopalvelut itse tuotettuina. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Järjestelyn myötä Hammas Hohde jatkaa strategiansa mukaista laajentumista valtakunnalliseksi toimijaksi. Yhtiön arvioitu liikevaihto vuodelle 2021 tulee järjestelyn myötä nousemaan yli 20 miljoonaan euroon.

Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyiden hintoja ei julkisteta.

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hohde Group Oy, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi
Johanna Knuutila, Toimitusjohtaja, JJ Dent Oy, Puh. 050 534 8713, johanna@kulmahammas.fi
Kalevi Epäilys, Toimitusjohtaja, Palokan Hammas Oy, Puh. 040 025 4008, kalevi.epailys@palokanhammas.fi
Timo Nieminen, Toimitusjohtaja, Oy Hammastekniikka Timo Nieminen Tandteknik Ab, Puh. 040740 2007, hammastekniikka@gmail.com

 

Hohde Group on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäri- ja hammaslaboratorioyritys, jonka yli 200 suun terveydenhuollon ja hammaslaboratorioalan ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa jatkossa yhdessätoista toimipisteessä ja hammaslaboratoriotoimintaa kymmenessä toimipisteessä Suomessa. www.hammashohde.fi www.loistolaboratorio.fi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus