Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Implanttihoidon teemapäivä Ylöjärvellä 15.2.

03.02.2023

Puuttuuko hammas?

Tervetuloa implanttihoidon teemapäivään 15.2. Hohde Ylöjärvelle. Implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Hoitojen avulla voimme korvata joko yksittäisiä hampaita tai tehdä koko hampaiston korvaavia koko leuan siltoja. Implanteilla voidaan parantaa myös kokoproteesien kiinnitystä. Implanttihoito sopii lähtökohtaisesti kaikille ja kaikenikäisille. Teemme tarkat alkututkimukset, joilla varmistamme, että hoito sopii myös sinulle.  Teemapäivänä implanttihoidon aloittaneille hammasimplantti 2200 € (norm. 2750).

Teemapäivänä protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Johanna Knuutila sekä suu- ja leukakirurgi Aimo Miettinen tekevät maksuttomia hoitoarvioita. 

Varaa aika puh. 03 348 4820 tai nettiajanvarauksella: omahohde.fi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus