Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Implanttihoidon ja keraamisen hoidon teemapäivä Mikkelissä

11.08.2021

Varaa aika maksuttomaan implanttihoidon tai keraamisen paikkaushoidon konsultaatioon Hohde Mikkeliin..

Hohde on kotimainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa hoitosi suunnittelee ja toteuttaa suomalainen, huippuasiantuntijoista koottu tiimi yli 75 vuoden kokemuksella.

Keraaminen paikkaushoito on kestävä ja luonnollinen keino vaurioituneiden hampaiden korjaamiseen. Se sopii myös esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme hoidon yksilöllisesti purentaasi sopivaksi. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuinen.

Implanttihoidon keinoin voidaan korvata puuttuvia hampaita ja parantaa irtoproteesien kiinnitystä. Pitkä kokemus, digitaalinen hoidon suunnittelu sekä jatkuva kouluttautuminen ovat nostaneet meidät modernin implanttihoidon edelläkävijöiksi Suomessa.

Konsultaatiokäynnillä teemme tarpeidesi mukaisen arvion hoidostasi (arvio ei sido ostamiseen). Varaathan konsultaatioajan puhelimitse 31.8.2021 mennessä – lämpimästi tervetuloa!

Hohde Mikkeli  | 010 2023 400

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus