Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hohde jatkaa kasvuaan ja ostaa Lääkäritalon Hampaan

30.08.2023

Hammas hohde jatkaa kasvuaan ja ostaa Hammaslääkärit Vesala Oy:n hammaslääkäriliiketoiminnat

Hohde konserniin kuuluva Hammas Hohde Oy on ostanut Hammaslääkärit Vesala Oy:n hammaslääkäriliiketoiminnan. Hammaslääkärit Vesalalla on toimipisteet Seinäjoella, Ilmajoella ja Lapualla. Lääkäritalon Hammas (Seinäjoki), Ilmajoen Hammas ja Paukun Hammas(Lapua) siirtyvät Hohteen alaisuuteen 1.10.2023 mennessä.

Hohde konserni on toiminut aiemmin Seinäjoella Hohde hammaslääkäriaseman ja Loisto hammaslaboratorion turvin.Hohde konserniin nyt uutena liittyvät toimipisteet Seinäjoella, Ilmajoella ja Lapualla parantavat merkittävästi palveluiden saatavuutta ja erikoishammaslääkärikattavuutta alueella.Uudet yksiköt siirtyvät osaksi Hohdetta ja sen brändiä heti aloituspäivästä lähtien.

”Lääkäritalon Hampaalla ja myöhemmin avatuilla Ilmajoen Hampaalla ja Paukun Hampaalla on vahvat perinteet alueella. Tunnen henkilökohtaisesti omistajapariskunnan ja mahtava aloittaa yhteistyötä heidän kanssaan. Tulemme panostamaan sujuvaan integraatioon osaksi Hohde konsernia. Asiakkaille yrityskauppa näkyy entistä laajempana palveluverkostona ja laajempina erikoishammashoidon palveluina. Tulemme panostamaan vastaanottoverkostomme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen alueella sekä yhteistyöhön Loisto Hammaslaboratorion kanssa.”, kertoo Hohde-konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

 

”Hohteen arvomaailma ja toimintamallit ovat hyvin pitkälti samankaltaisia kuin meillä on aina ollut. Henkilöstöstä huolehditaan ja tehdään laadukasta hoitoa. Hohteessa on paljon tuttuja kollegoita ja  meille päätös liittyä nimenomaan Hohteeseen oli lopulta helppo. Saamme nyt leveämmät hartiat toiminnan taustalle ja voimme keskittyä tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilaillemme”, jatkaa Hammaslääkärit Vesala Oy:n toimitusjohtaja Virpi Vesala.

 

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus