Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hohde jatkaa eläkkeelle siirtyvän hammaslääkäri Ilkka Bäckin ansiokasta työtä

09.08.2016

Hohde erikoishammaslääkäriklinikka jatkaa Ilkka Bäckin tekemää ansiokasta työtä savolaisten suun terveyden parantamisen eteen. Haluamme tarjota hoitopaikan Ilkan entisille asiakkaille hammashoidon osalta ja laajentaa palvelurepertuaaria myös erikoishammaslääkäripalveluiden ja kuvantamisen osalta.

”Yhteistyömme Hohde-klinikan kanssa on jatkunut koko sen olemassaolon ajan. Arvomaailmamme ja tapamme palvella sekä hoitaa potilaitamme ovat hyvin samanlaiset: potilaalle annetaan aikaa ja hoidon aikana keskitytään täysipainoisesti häneen sekä hänen hyvinvointiinsa. Potilasta kunnioitetaan ja hoitoajoissa joustetaan tarpeen tullen.
Hohteessa nämä asiat on huomioitu erinomaisesti, ja hoitoa tarjotaan vuoden jokaisena päivänä. Laaja palvelutarjonta ja korkea ammattitaito varmistavat erittäin hyvän hoidon”

– Hammaslääkäri Ilkka Bäck –

”Arvostan Ilkan ahkeruutta ja nöyryyttä palvella asiakkaitaan. Hänen asiakaslähtöinen toimintatapansa ja kestävät hoitoratkaisut ovat johtaneet siihen, että asiakkaat ovat 
tuoneet lapsensa ja lapsenlapsensakin hänen klinikalleen. Pitkäjänteinen potilas-lääkärisuhde luo parhaan pohjan hampaiden ja koko suun terveyden edistämiselle, ja siihen mekin omassa toiminnassamme pyrimme.”

– Erikoishammaslääkäri, yrittäjä Ville Pesonen –

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus