Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hohde-konserniin kuuluva Loisto Laboratoriot on ostanut hammaslaboratorio Hammasstudio Oy:n

01.09.2021

Hammaslääkäriyritys Hammas Hohteen kanssa samaan Hohde-konserniin kuuluva Loisto Laboratoriot on ostanut Hammaslaboratorio Hammasstudio Oy:n ja erikoishammasteknikko Tommi Laurosen liiketoiminnat Lahdessa.

Hammas Hohteen hammaslääkäriasema on toiminut Lahdessa jo vuodesta 2017, tarjoten laajat kokonaishoito- ja erikoishammaslääkäripalvelut. Hohde-konserniin nyt liittyvä Hammasstudio parantaa merkittävästi kokonaisvaltaisten palveluiden saatavuutta Lahden seudulla, minkä mahdollistaa hammaslääkäriaseman ja hammaslaboratorion saumaton yhteistyö. Hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnat jatkavat itsenäisinä yksikköinä, joiden välillä tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä erityisesti digitaalisissa palveluissa. Digitaalinen toimintamalli mahdollistaa erittäin tarkan, laadukkaan ja nopean kokonaisvaltaisen suun terveydenhuollon palvelun. Lisäksi palvelutarjonta laajenee erikoishammasteknikkotoimintaan.

”Hohde Lahti on toiminut Lahdessa jo usean vuoden ajan. Olemme etsineet alueelta sopivaa kumppania hammaslaboratoriopuolelle ja olemme erittäin iloisia saadessamme nimenomaan erikoishammasteknikko Tommi Laurosen ja hänen hammaslaboratoriotiiminsä mukaan Loisto Laboratorioihin. Lahden palvelutarjooma tulee olemaan strategiamme mukaisesti kaiken kattava, jossa palveluita tarjotaan perushammashoidon ja erikoishammashoidon palveluista aina erikoishammasteknikkopalveluihin saakka.”, kertoo Hohde-konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

 

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus