Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hammashoitoa tarjotaan taas normaalisti

15.05.2020

Suun terveydenhuollon käynnit ovat valtakunnallisesti vähentyneet merkittävästi. Koronakriisillä on ollut vaikutusta sekä julkiselle että yksityiselle puolelle.
” Hohde palvelee 9 paikkakunnalla Helsingistä Ivaloon. Meilläkin vaikutukset ovat olleet merkittävät ja potilasmäärät on vähentyneet reilusti alle puoleen normaalitilanteesta. Tilanne on huolestuttava, sillä suun terveydentila ei ollut ennen koronakriisiäkään hyvä, ja jo muutaman kuukauden hoitamattomuus voi johtaa vakaviin romahduksiin suun terveydessä”, kertoo Hohteen perustaja, erikoishammaslääkäri Ville Pesonen.

Sosiaali ja terveysministeriö on nyt alkanut purkamaan rajoitteita suun terveydenhuollon osalta ja suosittaa, että kiireetöntäkin hoitoa tarjotaan. Erityistä huomiota tulee kiinnittää myös riskiryhmien hoitoon eli yli 70-vuotiaisiin ja muihin COVID-19 taudin riskiryhmiin. Kyseisillä ryhmillä suun terveydessä on usein paljon hoidettavaa ja hoitamattomana tilanne voi pahentua nopeastikin. Myös ennaltaehkäisevään työhön tulee panostaa.

”Olemme aloittaneet potilaiden kutsumisen jälleen vuositarkastuksiin sekä suuhygienistien ajoille. Aikoja on vielä hyvin saatavilla, vaikkakin ajanvarauskirjat ovat alkaneet jo täyttyä”, toteaa Ville Pesonen.

 

Lue koko tiedote tästä.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus