Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Hammas Hohde Oy avaa uuden hammaslääkäriaseman Turkuun

05.08.2021

Hammas Hohde Oy on ostanut Kasinonkulman Hammaslääkärit Oy:n osakekannan ja Cautore Oy:n (erikoishammaslääkäri Olli Jurvainen) hammaslääkäriliiketoiminnan, mitkä yhdistyvät Hohteen avatessa Turun ydinkeskustaan kuuden hoitohuoneen uudistetun vastaanoton. Hohde Turku panostaa kokonaisvaltaiseen suun terveydenhuoltoon, digitaalisuuteen ja erikoishammaslääkäripalveluihin.

Hohde-konserni on jo aiemmin toiminut Turussa kahdella Loisto Laboratoriot Oy:n hammaslaboratorioyksiköllä, jotka sijaitsevat lähellä nyt avattavaa uutta hammaslääkäriasemaa. Turun hammaslaboratoriot jatkavat toimintaansa itsenäisinä yksikköinä. Yhteistyötä hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnan välillä tullaan tekemään erityisesti digitaalisissa palveluissa, sillä digitaalinen toimintamalli mahdollistaa erittäin tarkan, laadukkaan ja nopean kokonaisvaltaisen suun terveydenhuollon palvelun.

Lue koko Lehdistötiedote täältä.

 

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde Oy, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus