Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

Esteettinen konsultaatio Lahdessa

30.05.2024

Esteettisen hammashoidon ammattilaisemme korjaavat hampaiden asentovirheitä sekä ulkonäköä. Hoidossa huomioidaan aina kasvojen luonnolliset mittasuhteet sekä sopusointuinen lopputulos.

Asentovirheitä ja purentaa voidaan korjata erilaisilla tekniikoilla riippuen yksilöllisistä tavoitteista ja hampaiston tilanteesta. Sopiva toteutustekniikka selviää oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatiokäynnillä. Oikomishoidon tärkeimpänä lähtökohtana on aina terve purenta.

Hampaiden estetiikkaa voidaan parantaa myös kaunistamalla hampaiden ulkonäköä erilaisin menetelmin. Yleisimpiä esteettisen hoidon menetelmiä ovat keraaminen paikkaushoito, esteettinen muovipaikkaus, posliinikuorikot ja valkaisuhoidot. Esteettisiä hoitoja tekevät protetiikan erikoishammaslääkärit sekä esteettiseen hammashoitoon perehtyneet hammaslääkärit.

KENELLE HOITO SOPII?

Esteettinen hammashoito sopii kaikille. Aluksi tarkastamme hampaidesi kunnon, ja kun suu on tutkitusti täysin terve, voimme aloittaa esteettisen hoidon.

MAKSUTON KONSULTAATIO

Hohde Lahdessa maksuton esteettisen hammashoidon konsultaatio hammaslääkäri Veera Rokan vastaanotolla 30.6. asti.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus