Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Ajankohtaista

Hammashoitopelko-teemaviikko Turussa

12.05.2022

Hammashoito voi pelottaa ja mietityttää paljonkin. Eri hoitovaihtoehtoja hammashoitopelon lievittämiseksi kuitenkin on. Tervetuloa pelkokonsultaatioon, jonka hinta ei hirvitä. Konsultaatioon sisältyy kevyt suun tarkastus, jonka yhteydessä keskustellaan hammaslääkärin kanssa eri hoitovaihtoehdoista (nukutus , esilääkitys, jne.), silloin kun hammashoidossa käynti pelottaa. Konsultaation hinta on 50 € (sis. palvelumaksun). 

Varaa aika pelkokonsultaatioon  OmaHohteesta tai soittamalla Turun vastaanotolle. Pelkokonsultaatioaikoja voi varata Hohde Turkuun Annika Vuoriolle, Anton Mustoselle, Heli Kalliolle, Olli Jurvaiselle sekä Sirpa Laaksolle.

 

OmaHohteen chatissä voit myös keskustella veloituksetta hammashoitajien ja suuhygienistien kanssa hammashoitopelosta, hoitovaihtoehdoista ja muista mielen päällä olevista kysymyksistä hammashoitoon liittyen. Chatti on auki arkisin 8-16 ja on aina maksuton. Keskustelua varten sinun pitää kirjautua OmaHohteeseen.

Hohde Turku  |  Linnankatu 13 a A  |  02 279 0279

 

VARAA AIKA 

 

Implanttihoidon teemapäivä Turussa 4.5.

25.04.2022

Implanttihoidon avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Hoitojen avulla voimme korvata joko yksittäisiä hampaita tai tehdä koko hampaiston korvaavia koko leuan siltoja. Implanteilla voidaan parantaa myös kokoproteesien kiinnitystä.

Meillä Hohteessa sinua hoitaa aina suomalainen, kokenut tiimi, joka koostuu eri alojen erikoisosaajista. Suunnittelemme ja toteutamme hoitosi turvallisesti yli 30 vuoden kokemuksella. Teemapäivänä 4.5. protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Olli Jurvainen tekee maksuttomia implanttihoidon konsultaatioita. Konsultaatiossa saat arvion hoidostasi ja sen kustannuksista (ei sido ostoon). Lämpimästi tervetuloa!

Voit varata ajan teemapäivään soittamalla vastaanotollemme numeroon 02 279 0279 tai OmaHohteesta.

 

VARAA AIKA  

 

Cerec-kampanja Jyväskylässä

21.04.2022

Laajoja paikkoja tai lohkeamia hampaissa?

 

Cerec-kruunu nyt erikoishintaan 550 € 

Tarjous voimassa 30.5. asti Hohde Jyväskylässä.

 

Hinta sisältäää yhden kruunun materiaali- ja hoitokuluineen. Normaalihinta. alk. 655,55 €

 

Varaa aika puh. 010 5050 820 tai omahohde.fi

Hohde Jyväskylä, Väinönkatu 1

 

Implanttihoidon teemapäivä Helsingissä 4.5.

21.04.2022

Implanttihoidon avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Hoitojen avulla voimme korvata joko yksittäisiä hampaita tai tehdä koko hampaiston korvaavia koko leuan siltoja. Implanteilla voidaan parantaa myös kokoproteesien kiinnitystä.

Meillä Hohteessa sinua hoitaa aina suomalainen, kokenut tiimi, joka koostuu eri alojen erikoisosaajista.  Teemapäivänä 4.5. hammasprotetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Mikko Rantala, suu- ja leukakirurgi Miikka Lehmijoki ja kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri Patrik Saarikoski tekevät maksuttomia implanttihoidon konsultaatioita. Konsultaatiossa saat arvion hoidostasi ja sen kustannuksista (ei sido ostoon). Lämpimästi tervetuloa!

Teemapäivänä implanttihoidon aloittaneille hammasimplantti 1998 € (norm. 2750 €).

Voit varata ajan teemapäivään soittamalla vastaanotollemme numeroon 09 6811 3800 tai OmaHohteesta.

 

VARAA AIKA  

 

Lehdistötiedote 1.12.2021

01.12.2021

Hammaslääkäriyritys Hammas Hohde on ostanut Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen eli Oris Oy:n hammaslääkäriliiketoiminnat Vantaalla.

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus on tarjonnut palveluita Vantaalla jo vuodesta 1989. Yhtiö on tarjonnut laaja-alaista hammashoitoa erikoishammashoito mukaan lukien. Ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa Hammas Hohteen palveluksessa nykyisellä sijainnillaan Tikkurilassa.

Hohde Group on aiemmin toiminut pääkaupunkiseudulla Helsingin ydinkeskustassa Hohde Helsinki hammaslääkärivastaanoton ja Loisto Helsinki hammaslaboratorion turvin.

Hohde Groupin palvelutarjonta siis paranee merkittävästi yrityskaupan myötä pääkaupunkiseudulla. Yksiköt jatkavat itsenäisinä yksikköinä.

”Jatkamme strategiamme mukaista kasvua valtakunnalliseksi toimijaksi. Pääkaupunkiseudulla olemme hakeneet sopivaa laajentumiskohdetta jo jonkin aikaa ja olen iloinen, että Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen osaava hammashoidon tiimi siirtyy Hohteen palvelukseen yrityskaupan myötä. Tikkurilan vastaanotto sijaitsee hyvällä paikalla juna-aseman läheisyydessä ja tarjoaa kattavasti myös erikoishammashoidon palveluita.”, kertoo Hohde Groupin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

 

Lisätietoja:

 

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi

 

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Hampaiden valkaisu

02.11.2021

Savon Sanomissa artikkieli hampaiden valkaisusta. Hohde Kuopion hammaslääkäri Pekka Mutanen sekä suuhygienisti Liisa Arpiainen kertovat miksi hampaiden valkaisu saattaa vihloa ja miksi valkaisu tehdään vain terveeseen ja puhdistettuun suuhun.

Mikäli hampaiden valkaisu mietityttää, voit varata ajan suuhygienistillemme maksuttomaan valkaisukonsultaatioon osoitteessa omahohde.fi.

Lue koko Savon Sanomien juttu täältä.

 

Digitaalinen hammasklinikka OmaHohde on avattu

08.09.2021

OmaHohde-palvelussa voit mm. varata hoitoajan, keskustella asiantuntijan kanssa suun- ja hampaiden terveyteen liittyvistä asioista sekä lukea hyödyllistä lisätietoa suun terveydestä. Lisäksi voit tilata muistutuksia tuleviin hoitoaikoihisi tai sinua kiinnostaviin teemapäiviin liittyen.

Palvelut:

 • Ajanvaraus
 • Chat
 • Tapahtumat
 • Ajankohtaista
 • Oma profiili

Kirjaudu sisään osoitteessa omahohde.fi.

Palvelu on avoinna 24/7, chat palvelee ma–pe klo 8–16.

HAMMAS HOHTEEN PALVELUVALIKOIMA LAHDESSA TÄYDENTYY KONSERNIYHTIÖ LOISTO LABORATORIOIDEN OSTAESSA HAMMASLABORATORIO HAMMASSTUDION

01.09.2021

Hammaslääkäriyritys Hammas Hohteen kanssa samaan Hohde-konserniin kuuluva Loisto Laboratoriot on ostanut Hammaslaboratorio Hammasstudio Oy:n ja erikoishammasteknikko Tommi Laurosen liiketoiminnat Lahdessa.

Hammas Hohteen hammaslääkäriasema on toiminut Lahdessa jo vuodesta 2017, tarjoten laajat kokonaishoito- ja erikoishammaslääkäripalvelut. Hohde-konserniin nyt liittyvä Hammasstudio parantaa merkittävästi kokonaisvaltaisten palveluiden saatavuutta Lahden seudulla, minkä mahdollistaa hammaslääkäriaseman ja hammaslaboratorion saumaton yhteistyö. Hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnat jatkavat itsenäisinä yksikköinä, joiden välillä tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä erityisesti digitaalisissa palveluissa. Digitaalinen toimintamalli mahdollistaa erittäin tarkan, laadukkaan ja nopean kokonaisvaltaisen suun terveydenhuollon palvelun. Lisäksi palvelutarjonta laajenee erikoishammasteknikkotoimintaan.

”Hohde Lahti on toiminut Lahdessa jo usean vuoden ajan. Olemme etsineet alueelta sopivaa kumppania hammaslaboratoriopuolelle ja olemme erittäin iloisia saadessamme nimenomaan erikoishammasteknikko Tommi Laurosen ja hänen hammaslaboratoriotiiminsä mukaan Loisto Laboratorioihin. Lahden palvelutarjooma tulee olemaan strategiamme mukaisesti kaiken kattava, jossa palveluita tarjotaan perushammashoidon ja erikoishammashoidon palveluista aina erikoishammasteknikkopalveluihin saakka.”, kertoo Hohde-konsernin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

 

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Implanttihoidon ja keraamisen hoidon maksuton konsultaatio Mikkelissä

11.08.2021

Varaa aika maksuttomaan implanttihoidon tai keraamisen paikkaushoidon konsultaatioon Hohde Mikkeliin..

Hohde on kotimainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa hoitosi suunnittelee ja toteuttaa suomalainen, huippuasiantuntijoista koottu tiimi yli 75 vuoden kokemuksella.

Keraaminen paikkaushoito on kestävä ja luonnollinen keino vaurioituneiden hampaiden korjaamiseen. Se sopii myös esteettisiin korjauksiin sekä purentakorkeuden palauttamiseen. Suunnittelemme ja toteutamme hoidon yksilöllisesti purentaasi sopivaksi. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja tuntuinen.

Implanttihoidon keinoin voidaan korvata puuttuvia hampaita ja parantaa irtoproteesien kiinnitystä. Pitkä kokemus, digitaalinen hoidon suunnittelu sekä jatkuva kouluttautuminen ovat nostaneet meidät modernin implanttihoidon edelläkävijöiksi Suomessa.

Konsultaatiokäynnillä teemme tarpeidesi mukaisen arvion hoidostasi (arvio ei sido ostamiseen). Varaathan konsultaatioajan puhelimitse 31.8.2021 mennessä – lämpimästi tervetuloa!

Hohde Mikkeli  | 010 2023 400

Implanttihoidon maksuton konsultaatio Hohde Joensuussa

11.08.2021

Haluaisitko nauttia taas terveistä hampaista? Kärsitkö huonoista hampaista tai hammaspuutoksista? Haluaisitko eroon irtoproteesista? Me voimme auttaa.

Hohde on kotimainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa hoitosi suunnitte­lee ja toteuttaa suomalainen, huippuasiantuntijoista koottu tiimi yli 15 vuoden kokemuksella. Implanttihoidon konsultaatiokäynnillä teemme hoidostasi maksuttoman arvion (ei sido ostoon).

Implanttihoidon keinoin voidaan korvata puuttuvia hampaita ja parantaa irtoproteesien kiinnitystä. Pitkä kokemus, digitaalinen hoidon suunnittelu sekä jatkuva kouluttautuminen ovat nostaneet meidät modernin implanttihoidon edelläkävijöiksi Suomessa.

Varathaan ajan puhelimitse  31.8.2021 mennessä- lämpimästi tervetuloa!

Hohde Joensuu  |  013 221 428

Hammas Hohde Oy avaa uuden hammaslääkäriaseman Turkuun

05.08.2021

Hammas Hohde Oy on ostanut Kasinonkulman Hammaslääkärit Oy:n osakekannan ja Cautore Oy:n (erikoishammaslääkäri Olli Jurvainen) hammaslääkäriliiketoiminnan, mitkä yhdistyvät Hohteen avatessa Turun ydinkeskustaan kuuden hoitohuoneen uudistetun vastaanoton. Hohde Turku panostaa kokonaisvaltaiseen suun terveydenhuoltoon, digitaalisuuteen ja erikoishammaslääkäripalveluihin.

Hohde-konserni on jo aiemmin toiminut Turussa kahdella Loisto Laboratoriot Oy:n hammaslaboratorioyksiköllä, jotka sijaitsevat lähellä nyt avattavaa uutta hammaslääkäriasemaa. Turun hammaslaboratoriot jatkavat toimintaansa itsenäisinä yksikköinä. Yhteistyötä hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnan välillä tullaan tekemään erityisesti digitaalisissa palveluissa, sillä digitaalinen toimintamalli mahdollistaa erittäin tarkan, laadukkaan ja nopean kokonaisvaltaisen suun terveydenhuollon palvelun.

Lue koko Lehdistötiedote täältä.

 

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hammas Hohde Oy, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi

Keraamisen paikkaushoidon maksuton konsultaatio 3.6.

26.05.2021

Kärsitkö lohkeilevista hampaista tai hammaspuutoksista?

Varaa paikkasi maksuttomaan implanttihoidon tai keraamisen paikkaushoidon konsultaatioon to 3.6. niin kerromme kuinka voimme auttaa.

Meillä sinua hoitaa laaja tiimi oman alansa huippuasiantuntijoita, ja toteutamme hoitosi turvallisesti uusinta tutkimustietoa sekä teknologiaa hyödyntäen. Konsultaatio-käynnillä teemme tarpeidesi mukaisen arvion hoidostasi (hoitoarvio ei sido ostoon). Varaa konsultaatioaika puhelimitse 010 5050 820. Lämpimästi tervetuloa!

Hohde Jyväskylä | 010 5050 820 | Väinönkatu 1

Laservalkaisu 249€ Jyväskylä

26.05.2021

Laservalkaisu suuhygienistillä 249€

Kauniin hymyn voi viimeistellä helposti ja turvallisesti ammattilaisen toteuttamalla valkaisuhoidolla. Hoito tehdään aina vain terveeseen ja tarkastettuun suuhun.joten jos olet epävarma suusi terveydestä, kannattaa varata ensin ilmainen 15 minuutin valkaisukonsultaatioaika suuhygienistillemme.

Hohde on suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa sinua palvelee laaja tiimi erikoisosaajia. Saamasi paras mahdollinen hammashoito on meille kunnia-asia. Lämpimästi tervetuloa! Kampanja on voimassa Hohde Jyväskylässä 31.8.21 asti

Hohde Jyväskylä | 010 5050 820 | Väinönkatu 1

 

VARAA AIKA VERKOSTA 

Implanttihoidon maksuton konsultaatio 3.6.

26.05.2021

Kärsitkö lohkeilevista hampaista tai hammaspuutoksista?

Varaa paikkasi maksuttomaan implanttihoidon tai keraamisen paikkaushoidon konsultaatioon to 3.6. niin kerromme kuinka voimme auttaa.

Meillä sinua hoitaa laaja tiimi oman alansa huippuasiantuntijoita, ja toteutamme hoitosi turvallisesti uusinta tutkimustietoa sekä teknologiaa hyödyntäen. Konsultaatio-käynnillä teemme tarpeidesi mukaisen arvion hoidostasi (hoitoarvio ei sido ostoon). Varaa konsultaatioaika puhelimitse 010 5050 820. Lämpimästi tervetuloa!

Hohde Jyväskylä | 010 5050 820 | Väinönkatu 1

Implanttikampanja Hohde Kuopio

29.04.2021

Kärsitkö huonoista hampaista tai hammaspuutoksista? Haluaisitko eroon irtoproteesista? Varaa aika ilmaiseen implanttihoidon konsultaatioon Hohde Kuopioon 31.5. mennessä, niin kerromme kuinka voisimme auttaa juuri sinua.

Implantti- eli keinojuurihoidon avulla pystytään korjaamaan pysyvästi hammaspuutoksia tai korvaamaan vanha irto­proteesi. Uudet, potilasystävälliset N1-implantit asennetaan yhdellä porauksella, joten hoito on erittäin nopeaa ja entistä miellyttävämpää. Henkilökohtainen avustaja ja oma tila lepoa varten varmistavat mukavuutesi koko hoitopäivän ajan.

Koko leuan implanttihoito 14 000 € (sis. koko hoidon ylä- tai alaleukaan, ei mahdollisia luusiirteitä)

Yksittäinen hammasimplantti 2 300 € (sis. koko hoidon, ei mahdollisia luusiirteitä)

Hohde Kuopio | 010 5050 830 | Koljonniemenkatu 2

 

VARAA AIKA VERKOSTA 

Suun terveystarkastus Hohde Tampere

29.04.2021

Suun terveystarkastus 60€

Säännöllinen hampaiden tarkastus edistää terveyttäsi ja ennaltaehkäisee suurempien terveysongelmien syntymistä. Kun piipahdat suun terveystarkastuksessa ennen kesää, niin voit lomailla ilman hammas­huolia! Tarkastuksen hinta on Kela-korvauksen jälkeen 60€ (sisältää mahdolliset Bite-Wing-kuvat).

Hohde on suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa sinua palvelee laaja tiimi erikoisosaajia. Saamasi paras mahdollinen hammashoito on meille kunnia-asia. Lämpimästi tervetuloa! Kampanjat ovat voimassa Hohde Tampereella 1.5.-31.5.21 tehtyihin tarkastuksiin ja valkaisuihin.

VARAA AIKA VERKOSTA 

Hohde Tampere | 010 5050 835 | Puutarhakatu 19

Laservalkaisukampanja Hohde Tampere

29.04.2021

Laservalkaisu suuhygienistillä 249€

Kauniin hymyn voi viimeistellä helposti ja turvallisesti ammattilaisen toteuttamalla valkaisuhoidolla. Hoito tehdään aina vain terveeseen ja tarkastettuun suuhun.joten jos olet epävarma suusi terveydestä, kannattaa varata ensin ilmainen 15 minuutin valkaisukonsultaatioaika suuhygienistillemme.

Hohde on suomalainen erikoishammaslääkäriklinikka,jossa sinua palvelee laaja tiimi erikoisosaajia. Saamasi paras mahdollinen hammashoito on meille kunnia-asia. Lämpimästi tervetuloa! Kampanjat ovat voimassa Hohde Tampereella 1.5.-31.5.21 tehtyihin tarkastuksiin ja valkaisuihin.

Hohde Tampere | 010 5050 835 | Puutarhakatu 19

 

VARAA AIKA VERKOSTA 

Keraaminen Kruunu-kampanja

21.04.2021

Onko hampaissasi laajoja paikkoja tai lohkeamia? 🦷
Keraamisilla kruunuilla voidaan korjata vioittuneita hampaita huomaamattomasti sekä kestävästi. Hoito toteutetaan yhden päivän aikana ilman pitkiä odotusaikoja, ja lopputuloksena on esteettinen, täysin luonnollisen tuntuinen ja näköinen hammas.
 
Keraaminen kruunu nyt erikoishintaan 550€ 31.5.2021 asti Hohde Jyväskylästä.

N1-implanttijärjestelmä

15.02.2021

Hohde Kuopion erikoishammaslääkärit yhdessä Nobel Biocaren kanssa ottaa käyttöön täysin uuden N1-implanttijärjestelmän. ❗️

Implanttijärjestelmän lanseerauksen yhteydessä otamme 10 demopotilasta hoitoon erikoishinnalla 2000€/hammasimplantti (norm. 2750€).

Soita Hohde Kuopioon ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa selvitämme sovellutko juuri sinä demopotilaaksi N1-implanttijärjestelmään.

Kampanja voimassa niin kauan kunnes 10 demopotilasta on valittu tai helmikuun loppuun.

🦷 Hohde Kuopio
010 5050 830
www.hammashohde.fi

Lehdistötiedote

11.01.2021

HAMMAS HOHDE JATKAA KASVUAAN UUSILLA YRITYSOSTOILLA

Hammas Hohde Oy ja Loisto Laboratoriot Oy laajentavat toimintojaan Ylöjärvellä, Vaasassa ja Jyväskylässä ostamalla JJ Dentin, Hammastekniikka Timo Niemisen ja Palokan Hampaan liiketoiminnot

Hohde Group -konserniin kuuluvat Hammas Hohde Oy ja Loisto Laboratoriot Oy ovat sopineet yritysjärjestelyistä, joissa yhtiöt ostavat Ylöjärvellä sijaitsevan JJ Dent Oy:n (Kulmahammas ja Kulmalabra), Jyväskylässä sijaitsevan Palokan Hammas Oy:n sekä Vaasassa sijaitsevan
Oy Hammastekniikka Timo Nieminen Tandteknik Ab:n liiketoiminnot. Järjestelyjen myötä Hammas Hohde laajentaa toimintaansa Ylöjärvelle sekä vahvistaa Jyväskylän palvelutarjontaa Palokan toimipisteellä. Loisto Laboratoriot laajenee kolmella uudella toimipisteellä Ylöjärvelle, Jyväskylään ja Vaasaan.

JJ Dent (Kulmahammas ja Kulmalabra) on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäriasema ja hammaslaboratorio, joka tarjoaa laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa osaavien yleishammaslääkäreiden ja eri alojen erikoishammaslääkäreiden sekä hammasteknikoiden toimesta Ylöjärvellä. Palokan Hammas on yksityinen, pitkät perinteet omaava hammaslaboratorio Jyväskylän Palokassa. Palokan Hammas on tarjonnut erikoishammasteknikkopalveluita ja yleishammashoidon palveluita perinteisen hammaslaboratoriotoiminnan lisäksi. Hammastekniikka Timo Nieminen on yksityinen hammaslaboratorio, joka tuottaa laadukkaita hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalveluita Vaasassa ja Mustasaaressa. Kaikkien kolmen yhtiön henkilöstö ja johto jatkavat osana uutta yhteistä kokonaisuutta, Hammas Hohteen ottaessa merkittävän askeleen kasvustrategiansa toteuttamisessa kauppojen myötä.

”Haemme valtakunnallista peittoa yhtiömme hammaslääkäri- ja hammaslaboratoriotoiminnoille. Ylöjärven Kulmahampaan ja Kulmalabran liittyminen Hohteeseen ja Loistoon on meille merkittävä avaus. Erikoishammaslääkäri Johanna Knuutilan ja Janne Knuutilan perustama kokonaisuus vastaa hyvin pitkälle Hohteen toimintamallin esimerkkiyksikköä, jossa menestyksekkäästi yhdistetään erikoishammashoito ja hammaslaboratorio. Hammastekniikka Timo Nieminen ja Palokan Hammas tarjoavat hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalvelua vahvalla perinteellä ja ammattitaidolla. Loisto Laboratorioiden erikoishammasteknikko-osaaminen karttuu kokeneilla erikoishammasteknikoilla, Kalevi Epäilyksellä ja Timo Niemisellä.”, kertoo Hohde Groupin toimitusjohtaja Ville Pesonen.

Kauppojen toteuduttua Hammas Hohde tuottaa suun terveydenhuollon palveluita jo yhdessätoista toimipisteessä ja hammaslaboratoriopalveluita kymmenessä toimipisteessä. Hohteen kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon, hammaslaboratorio- sekä erikoishammasteknikkopalvelut itse tuotettuina. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Järjestelyn myötä Hammas Hohde jatkaa strategiansa mukaista laajentumista valtakunnalliseksi toimijaksi. Yhtiön arvioitu liikevaihto vuodelle 2021 tulee järjestelyn myötä nousemaan yli 20 miljoonaan euroon.

Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyiden hintoja ei julkisteta.

Lisätietoja:

Ville Pesonen, Toimitusjohtaja, Hohde Group Oy, Puh. 050 435 2831, ville.pesonen@hammashohde.fi
Johanna Knuutila, Toimitusjohtaja, JJ Dent Oy, Puh. 050 534 8713, johanna@kulmahammas.fi
Kalevi Epäilys, Toimitusjohtaja, Palokan Hammas Oy, Puh. 040 025 4008, kalevi.epailys@palokanhammas.fi
Timo Nieminen, Toimitusjohtaja, Oy Hammastekniikka Timo Nieminen Tandteknik Ab, Puh. 040740 2007, hammastekniikka@gmail.com

 

Hohde Group on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäri- ja hammaslaboratorioyritys, jonka yli 200 suun terveydenhuollon ja hammaslaboratorioalan ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa jatkossa yhdessätoista toimipisteessä ja hammaslaboratoriotoimintaa kymmenessä toimipisteessä Suomessa. www.hammashohde.fi www.loistolaboratorio.fi

Keraamisen hoidon konsultaatio Helsinki

24.11.2020

Haluaisitko parantaa purentaasi kestävillä keraamisilla kruunuilla?

Keraamisella paikkaushoidolla korjataan vioittuneita ja paikattuja hampaita tai hampaiden pieniä asentovirheitä huomaamattomasti ja kestävästi. Kun korjataan laajasti vaurioituneita hampaita tai paikasta halutaan kestävä ja esteettinen, on keraaminen materiaali paras. 

Varaa aika maksuttomaan keraamisen hoidon konsultaatioon Gaselli Hohteeseen, niin hammaslääkärimme tekee sinulle arvion tarpeisiisi sopivasta keraamisesta hoidosta.

 

Lue lisää

Cerec-teemapäivä marraskuussa

04.11.2020

Varaa paikkasi teemapäivään soittamalla sinua lähimpään toimipaikkamme

 

Cerec

Keraamisilla paikoilla ja kruunuilla voidaan korjata hampaita huomaamattomasti ja kestävästi. Keraamista kruunua suositellaan myös juurihoidetuille hampaille. Hoito on nopeaa ja kivutonta – ja saat hampaat kerralla kuntoon.

Cerec-teemapäivät:

18.11. Hohde Jyväskylä, Hammaslääkäri Tuomas Pönkä ja Hammaslääkäri Olli Komi

Varaa paikkasi teemapäivään:
Hohde Jyväskylä
Puh. 010 5050 820
Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä

Implanttihoidon teemapäivät marraskuussa

04.11.2020

Varaa paikkasi teemapäivään soittamalla sinua lähimpään toimipaikkamme

Implanttihoito

Implanttihoidon avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Meillä Hohteessa sinua hoitaa aina suomalainen, kokenut tiimi, joka koostuu eri alojen erikoisosaajista. Meillä toimii myös kotimainen Loisto hammaslaboratorio, joten yhteistyö teknikoiden ja lääkäreiden kanssa on helppoa. Suunnittelemme hoitosi digitaalisesti ja toteutamme sen turvallisesti yli 15 vuoden kokemuksella. Teemapäivissä hammaslääkärimme tekee sinulle maksuttoman hoitoarvion (ei sido ostoon). Tervetuloa!

Implanttihoidon teemapäivät:

18.11. Hohde Jyväskylä, Hammaslääkäri Tuomas Pönkä ja Hammaslääkäri Olli Komi

Varaa paikkasi teemapäivään:
Hohde Jyväskylä
Puh. 010 5050 820
Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä

25.11. Hohde Kajaani, Erikoishammaslääkäri Anna Suomalainen

Varaa paikkasi teemapäivään:

Hohde Kajaani
Puh. 08 627 566
Kauppakatu 23 A 4, 87100 Kajaani

Hammashoitoa tarjotaan taas normaalisti

15.05.2020

Suun terveydenhuollon käynnit ovat valtakunnallisesti vähentyneet merkittävästi. Koronakriisillä on ollut vaikutusta sekä julkiselle että yksityiselle puolelle.
” Hohde palvelee 9 paikkakunnalla Helsingistä Ivaloon. Meilläkin vaikutukset ovat olleet merkittävät ja potilasmäärät on vähentyneet reilusti alle puoleen normaalitilanteesta. Tilanne on huolestuttava, sillä suun terveydentila ei ollut ennen koronakriisiäkään hyvä, ja jo muutaman kuukauden hoitamattomuus voi johtaa vakaviin romahduksiin suun terveydessä”, kertoo Hohteen perustaja, erikoishammaslääkäri Ville Pesonen.

Sosiaali ja terveysministeriö on nyt alkanut purkamaan rajoitteita suun terveydenhuollon osalta ja suosittaa, että kiireetöntäkin hoitoa tarjotaan. Erityistä huomiota tulee kiinnittää myös riskiryhmien hoitoon eli yli 70-vuotiaisiin ja muihin COVID-19 taudin riskiryhmiin. Kyseisillä ryhmillä suun terveydessä on usein paljon hoidettavaa ja hoitamattomana tilanne voi pahentua nopeastikin. Myös ennaltaehkäisevään työhön tulee panostaa.

”Olemme aloittaneet potilaiden kutsumisen jälleen vuositarkastuksiin sekä suuhygienistien ajoille. Aikoja on vielä hyvin saatavilla, vaikkakin ajanvarauskirjat ovat alkaneet jo täyttyä”, toteaa Ville Pesonen.

 

Lue koko tiedote tästä.

RAJOITUKSIA PURETAAN – HOHDE PALVELEE KAIKKIA

08.05.2020

Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaan suun terveydenhoidon rajoituksia puretaan ja kiireetöntä hammashoitoa voidaan taas tehdä vastaanotoilla. Suun terveydenhoito on erittäin tärkeää kokonaisterveydelle, joten säännöllisistä hammastarkastuksista kannattaa huolehtia ajallaan. Olemme aloittaneet hoitokutsujen tekemisen puhelimitse.

Vastaanotoillamme työskentelee hygienian ammattilaisia, joten hammaslääkärin vastaanotto on erittäin puhdas ja kaikki toimenpiteet toteutetaan aina korkeaa hygieniaa ja potilasturvallisuutta noudattaen. Jokaisella Hohde-klinikalla on käytössä tarkka hygieniasuunnitelma, jota toteutetaan aukottomasti. Epidemian aikana korkeaan hygieniatasoon kiinnitetään aivan erityistä huomiota, ja teemme joka päivä parhaamme, että meillä asiointi olisi mahdollisimman turvallista. Lue lisätietoa Potilasturvallisuus-sivultamme.

Tervetuloa hammashoitoon!

Koronavirustiedote 1.4.

01.04.2020

Sosiaali- ja terveysministeriön viimeisin ohjeistus hoidon toteuttamiseen:

Hohde konsernissa noudatamme täysin sosiaali- ja terveysministeriön laatimia ohjeita ja toimimme näiden mukaisesti. STM:n 24.3. päivätyn ohjeen mukaan riskiryhmien kiireetöntä hoitoa tulee siirtää ja käyttää alueellista harkintaa.

Ohjeen mukaan kiireetön hoito on syytä siirtää eteenpäin henkilöillä, joilla on todettu tai epäillään olevan koronainfektio tai jotka ovat olleet lähikontaktissa tällaisen henkilön kanssa, joilla on hengitystie infektion oireita ja tai kuumetta (yli 37,5 C), jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vuorokauden sisällä tai jotka kuuluvat vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin.

Emme hoida flunssaisia tai yllähengitystieoireista kärsiviä potilaita vastaanotoillamme. Pyydämme, että nämä potilaat hakeutuvat hoitoon omaan terveyskeskukseensa.

STM:n ohjeen mukaisesti annamme kiireellistä ja puolikiireellistä hoitoa yleisterveille sekä riskiryhmille. Hoidontarpeen arvionti perustuu huolelliseen haastatteluun ja tapauskohtaiseen arvioon.

Vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluvat yli 70-vuotiaat ja ne henkilöt, joilla on jokin seuraavista pitkäaikaissairauksista:

 • vaikea-asteinen sydänsairaus
 • huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus
 • diabetes, johon liittyy elinvaurioita
 • krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta
 • vastustuskykyä heikentävä tauti, kuten aktiivisessa solunsalpaajahoidossa oleva leukemia tai lymfooma (ei ylläpitohoito)
 • vastustuskykyä voimakkaasti heikentävä lääkitys (esimerkiksi suuriannoksinen kortisonihoito)

 

Terveet ja perussairautensa, esimerkiksi astman ja diabeteksen, suhteen hoitotasapainossa olevat lapset ja nuoret eivät kuulu taudin riskiryhmään.

Yli 10 hengen kokoontumisrajoitus ei koske terveydenhuollon hoitohuoneita, mutta Hohde pyrkii huolehtimaan, että asiakkaat voivat pitää vähintään metrin etäisyyden toisiinsa. Riskipotilaat eivät odota yleisissä odotustiloissa. Odotushuoneessa on tarjolla desinfiointiainetta käsien desinfiointiin. Odotustilojen puhtaudesta huolehditaan tehostetusti.

Pyydämme kaikkia riskiryhmiin kuuluvia ottamaan yhteyttä puhelimitse suoran vastaanotoillemme. Haastattelemme kaikki vastaanotoillemme tulevat asiakkaamme tehostetusti.

Koronavirustiedote 18.3.

18.03.2020

Sosiaali- ja terveysministeriöltä on tullut uusi päivitys hoidon toteuttamiseen:

Hohde konserni noudattaa täysin sosiaali- ja terveysministeriön laatimia ohjeita ja toimii näiden mukaisesti. Ohjeen mukaan riskiryhmien kiireetöntä hoitoa tulee siirtää ja alueellista harkintaa tulee käyttää.

Alla STM:n päivitetyn ohjeistuksen tärkeimmät kohdat:

Kiireetön hoito on syytä siirtää eteenpäin henkilöillä, joilla on todettu tai epäillään olevan koronainfektio
tai jotka ovat olleet lähikontaktissa tällaisen henkilön kanssa, joilla on hengitystieinfektion oireita ja tai
kuumetta (yli 37,5 C), jotka ovat palanneet ulkomailta 14 vuorokauden sisällä tai jotka kuuluvat vakavan
koronavirustaudin riskiryhmiin. Väestöä tulee tiedottaa siitä, että näille väestöryhmille tarjotaan vain kiireellinen hoito ja heidän tulee perua kiireettömät hoitoaikansa. Tällä vähennetään myös heidän tarvettaan liikkua yleisillä paikoilla tai odottaa odotushuoneessa, jossa on muita henkilöitä.

Vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluvat yli 70-vuotiaat ja ne henkilöt, joilla on jokin seuraavista pitkäaikaissairauksista:

 • Säännöllistä lääkitystä vaativa sydänsairaus (ei lievä verenpainetauti)
 • Säännöllistä lääkitystä vaativa keuhkosairaus (esimerkiksi säännöllistä lääkitystä saava astmapotilas)
 • Säännöllistä lääkitystä vaativa diabetes
 • Krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta
 • Vastustuskykyä heikentävä tauti, esim. leukemia, lymfooma, HIV-infektio
 • Tauti, johon saat vastustuskykyä heikentävää hoitoa (elinsiirto, solunsalpaajat, TNF-alfasalpaaja, kortikosteroidi >15 mg/vrk yli 2 viikkoa, muu immuunivastetta heikentävä hoito)
 • Krooninen neurologinen sairaus tai hermolihastauti
 • Sairaalloinen ylipaino (BMI eli Body Mass Index yli 40)
 • Henkilöt, jotka tupakoivat päivittäin

Terveet ja perussairautensa, esimerkiksi astman ja diabeteksen, suhteen hoitotasapainossa olevat lapset ja nuoret eivät kuulu taudin riskiryhmään.

Yli 10 hengen kokoontumisrajoitus ei koske terveydenhuollon hoitohuoneita, mutta Hohde pyrkii huolehtimaan, että asiakkaat voivat pitää vähintään metrin etäisyyden toisiinsa. Sairastuneet tai riskipotilaat eivät odota hoitoon pääsemistä yleisissä odotustiloissa. Odotushuoneessa on tarjolla asiakkaillemme puhtaita nenäliinoja ja roskakori niiden hävittämistä varten sekä desinfiointiainetta käsien desinfiointiin. Odotustilojen puhtaudesta huolehditaan erityisesti.

Olemme yhteydessä kaikkiin 18.3.-13.4. ajan varanneisiin asiakkaisiin, mutta pyydämme myös kaikkia riskiryhmään kuuluvia ottamaan yhteyttä puhelimitse suoraan vastaanottoomme. Lisäksi vastaanotoillamme haastatellaan kaikki asiakkaamme tehostetusti.   

Koronavirustiedote 16.3.

16.03.2020

Hohde konsernin koronavirusepidemian varautumisryhmä seuraa päivittäin koronavirustilannetta.

Hohde konsernin ohjeistukset perustuvat voimassa oleviin viranomaismääräyksiin ja -ohjeisiin epidemian leviämisen estämiseksi.

 

Arvoisa asiakkaamme:

Vastaanottomme ovat auki ja hoidamme kaikki asiakkaamme normaalisti, mikäli flunssan oireita ei ole.
Henkilökuntamme auttaa sinua, jos sinulla on hammashoitoon ja koronavirusepidemiaan liittyviä kysymyksiä.

 

Mikäli sinulla on ylähengitystieinfektion oireita (nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta tms.), olet matkustanut ulkomailla lähiaikoina tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, olethan ystävällinen ja siirrät varaamasi kiireettömän ajan.
Ajan voi siirtää maksutta soittamalla vastaanottoomme.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19) itselläsi tai läheiselläsi, noudata hoitoon hakeutumisessa ajankohtaisia viranomaisohjeistuksia. Ensisijainen yhteydenottotapa on puhelimitse oman alueesi terveydenhuoltoon. Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta voit tarkistaa helposti ajantasaisen ohjeistuksen.

Todettujen COVID-19 infektio- tai epäiltyjen potilaiden kiireellinen hammashoito järjestetään keskitetysti julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Lisätietoa saat oman kotikuntasi suun terveydenhuollon yksiköstä tai päivystyksestä.

Maaliskuun teemapäivät

21.02.2020

MAALISKUUN IMPLANTTIHOIDON TEEMAPÄIVÄT:

9.3. Hohde Kajaani, Hammaslääkäri Pekka Mutanen

10.3. Hohde Lahti, Erikoishammaslääkäri Antti Niskanen

30.3. Hohde Jyväskylä, Erikoishammaslääkäri Antti Kirjavainen

MAALISKUUN OIKOMISHOIDON TEEMAPÄIVÄ:

16.3. Hohde Tampere, Erikoishammaslääkäri Susanna Kanerva

MAALISKUUN CEREC-TEEMAPÄIVÄ:

20.3. Hohde Lahti, Hammaslääkäri Katja Alalauri

Tutustu lisää ja varaa paikkasi teemapäivään: hammashohde.fi/teemapaiva/

Implanttihoidon teemapäivä Tampereella 20.2.

12.02.2020

Implanttihoidon teemapäivä pidetään Tampereella torstaina 20.2.2020.

Implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Lue lisää implanttihoidosta.

Teemapäivässä erikoishammaslääkärimme Rami Kankaanpää tekee ilmaisia arvioita hoitojen sopivuudesta juuri sinulle. Varaa aikasi etukäteen numerosta 010 5050 835.

Tervetuloa!

Lehdistötiedote Confident

07.11.2019

TIEDOTE Julkaisuvapaa 7.11.2019 klo.10:00

 

LOISTO LABORATORIOT LAAJENEE HELSINKIIN JA SEINÄJOELLE OSTAMALLA HAMMASLABORATORIO CONFIDENTIN

 

Loisto Laboratoriot Oy ja Hammaslaboratorio Confident Oy ovat sopineet yritysjärjestelystä, jossa Loisto ostaa Confidentin liiketoiminnot Helsingissä ja Seinäjoella. Järjestelyn myötä Loisto Laboratoriot laajentaa toimintaansa strategiansa mukaisesti pääkaupunkiseudulle ja Seinäjoelle. Confidentin omistajat Eero Aho ja Juha Visti jatkavat Loiston palveluksessa, vastaten omista hammaslaboratorioyksiköistään.

 

Lue koko tiedote tästä.

Hohde lehdistötiedote

10.10.2019

TIEDOTE Julkaisuvapaa 10.10.2019 klo.18:00

HAMMAS HOHDE LAAJENEE HELSINKIIN OSTAMALLA GASELLIN HAMMASLÄÄKÄRIT

Hammas Hohde ja Gasellin Hammaslääkärit ovat sopineet yritysjärjestelystä, jossa Hammas Hohde ostaa Gasellin Hammaslääkärit Oy:n osakekannan ja siihen liittyvät liiketoiminnot. Järjestelyn myötä Hammas Hohde laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle ja ottaa merkittävän askeleen kasvustrategiansa toteuttamisessa. Gasellin Hammaslääkärit ja yrityksen avainhenkilöt jatkavat toimintaansa osana uutta yhteistä kokonaisuutta.

Koko tiedote tästä linkistä

Hohde konserni tiedote

05.08.2019

Hammas Hohde konserni jatkaa kasvuaan ja avaa uudet hammaslääkäriasemat Kajaaniin ja Tampereelle sekä ostaa Hammaslaboratorion Turusta.

Katso tiedote tästä.

 

 

Sentica tukemaan Hohteen kasvua

20.11.2018

Hohde laajentaa toimintaansa tulevaisuudessa Sentican tukemana.

”Toimimme digitaalisen hammashoidon edelläkävijänä ja panostamme kliinisen laadun lisäksi asiakaskokemukseen, tavoitteenamme Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Kaikki lähtee ammattitaitoisesta henkilöstöstämme, jota haluamme tukea ja kouluttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme jatkaa konseptimme kehittämistä ja kasvaa koko maan kattavaksi suun terveydenhuollon ketjuksi.”, kertoo Hammas Hohteen perustaja, suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen.

Tiedote

Hohde Ivalo

10.04.2018

Hammas Hohde Oy avaa toimipisteen Ivaloon Toukokuussa 2018. Ivalon toimipiste on Hohteen viides vastaanotto. Hohde tarjoaa Ivalossa perushammaskääkäripalveluita aina laajoihin erikoishammashoitopalveluihin saakka.

Toimipiste avataan osoitteeseen Yhdystie 14.
Ivalon yhteystiedot ovat Puh. 010 5050825 sähköposti.  ivalo@hammashohde.fi,  Tervetuloa!

Töihin Hohteeseen

02.01.2018

Hammas Hohde Oy on suomalainen, yksityinen erikoishammaslääkäriklinikka joka on perustettu vuonna 2014. Etsimme tiimimme vastaavaa suuhygienistiä/hoitajaa Hammas Hohteen toimipisteeseen Jyväskylään.

Hohde tarjoaa perushammashoidon palveluiden lisäksi erikoishammaslääkäripalvelut ja toimimme hammasimplanttihoitojen erikoisklinikkana. Tavoitteemme on tarjota laadukasta hammashoitoa kaikkiin tilanteisiin.

Arvostamme yhteistyökykyistä ja iloista työotetta. Jos haet uusia haasteita urallesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sähköpostilla eira.hakkarainen@hammashohde.fi.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.hammashohde.fi Lisätietoja tehtävästä: Eira Hakkarainen, Vastaava suuhygienisti, eira.hakkarainen@hammashohde.fi

Zonta international 2017

02.11.2017

Hohde oli mukana Zonta international 2017 vuosittain
järjestettävässä tapahtumassa Kuopiossa näytteilleasettajana.
Tapahtumassa oli erittäin positiivinen ilmapiiri ja kävijöitä Hohteen pisteellä riitti.

Järjestimme tapahtuman yhteydessä kilpailun ja arvoimme kaikkien osallistuneiden
kesken uusimman Oral B sähköhammasharjan ja onni suosi voittajaa Anneli H.

Hammas Hohde onnittelee voittajaa!

Hohde laajentaa toimintansa Joensuuhun

30.08.2017

Avaamme uuden toimipisteen Joensuuhun Lokakuussa. Tämän myötä Hammas Hohde palvelee sinua jo neljällä paikkakunnalla Suomessa.

Sähköposti joensuu@hammashohde.fi

Hohde kouluttautuu ja kehittyy – haemme implanttihoidon koulutuspotilaita

29.05.2017

Hohde toimii modernin implanttihoidon edelläkävijänä. Teemme suurimman osan hammasimplanttitöistämme ns. ohjatun implanttikirurgian avulla, jossa hammas suunnitellaan virtuaalisesti valmiiksi jo ennen toimenpidettä ja implantti asetetaan tarkasti oikeaan paikkaansa. Toimenpide on nopeampi, kivuttomampi ja tarkempi kuin perinteinen hammasimplantin asennus.

Hohde kouluttaa omaa henkilöstöään ja tekee 30 hammasimplantteja tarvitsevan potilaan sarjan 100%:sti virtuaalisuunnittelun ja ohjaimella suoritetun kirurgian avulla. Ilmoittaudu koulutuspotilaaksi kuopio@hammashohde.fi tai soita 010 5050 830 ja varaa aika ilmaiseen esitutkimukseen.

Pystymme tarjoamaan hammasimplanttihoidon koulutukseen soveltuville hintaan 1800 €. Varaa aikasi viimeistään 15.6. mennessä.

Koulutus toteutetaan Kuopion klinikallamme.

Implantti- ja esteettisen hoidon teemapäivä Lahdessa 26.5.

22.05.2017

Implantti- ja esteettisen hoidon teemapäivä pidetään Lahdessa perjantaina 26.5.2017 klo 12–14.

Esteettisessä hammashoidossa korjataan hampaiden asentovirheitä sekä niiden ulkonäköä. Myös implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Lue lisää esteettisestä hammashoidosta ja implanttihoidosta.

Teemapäivässä erikoishammaslääkärimme Antti Niskanen tekee ilmaisia arvioita hoitojen sopivuudesta juuri sinulle. Varaa aikasi etukäteen numerosta 0400 367 807.

Tervetuloa!

All-on-4® implanttihoidon teemapäivät Kuopiossa 24.5. ja Jyväskylässä 26.5.

22.05.2017

Tervetuloa ilmaiseen All-on-4®-implanttihoidon teemapäivään Kuopiossa ke 24.5. ja Jyväskylässä pe 26.5.!

All-on-4® -hoito on tutkittua, turvallista ja nopeaa – eikä sinun tarvitse olla hoidon aikana päivääkään ilman hampaita! Koska toimenpiteitä on vähemmän, pienenevät myös hoitokulut sekä paranemisaika. Hoito sopii usein myös niille, joita ei olla ennen pystytty hoitamaan huonon luutilanteen takia.

Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Varaathan paikkasi etukäteen!

 • 24.5.2017 Hohde Kuopio (Koljonniemenkatu 2) puh. 010 5050 830.
 • 26.5.2017 Hohde Jyväskylä (Väinönkatu 1) puh. 010 5050 820.

all-on-4-teemakuva

Implantti- ja esteettisen hoidon teemapäivä Kuopiossa 5.5.

18.04.2017

Implantti- ja esteettisen hoidon teemapäivä pidetään Kuopiossa perjantaina 5.5.2017 klo 14–16.

Esteettisessä hammashoidossa korjataan hampaiden asentovirheitä sekä niiden ulkonäköä. Myös implanttihoitojen avulla kaikkien on mahdollista saada luonnollisen näköiset ja terveet hampaat, jotka toimivat omien hampaiden tavoin. Lue lisää esteettisestä hammashoidosta ja implanttihoidosta.

Teemapäivässä erikoishammaslääkärimme tekee ilmaisia arvioita hoitojen sopivuudesta juuri sinulle. Varaa aikasi etukäteen numerosta 010 5050 830.

Tervetuloa!

KuPS: “Reikiä nolla”

13.04.2017

KuPS:n edustusjoukkue kävi perinteisessä kautta edeltävässä hammastarkastuksessa Erikoishammaslääkäriklinikka Hohteessa. Hohde on tarkastanut KuPS:n pelaajien suun terveyden vuosittain ja erikoishammaslääkäri Ossi Miettisen mukaan tarkastukset menivät tänäkin vuonna hienosti.

Lue lisää KuPS:n uutisesta

Hohde Lahti avaa ovensa 3.4.

31.03.2017

Erikoishammaslääkäriasema Alldentista tulee 3.4.2017 osa Hammas Hohde Oy:tä. Jatkossa käytössäsi on entistäkin laajempi tiimi hammaslääketieteen osaajia.

Hohde Lahti palvelee osoitteessa Mariankatu 19. Ajanvaraus numerossa 0400 367 807. Katso toimipaikan tarkemmat tiedot täältä.

Hohde Lahti löytyy myös Facebookista.

Cerec keraamisten paikkaushoitojen teemapäivä Kuopiossa 5.4.

30.03.2017

Cerec keraamisten paikkaushoitojen teemapäivä pidetään Kuopiossa 5.4.2017 klo 12–18.

Cerec-hoidolla voidaan korjata vioittuneita ja paikattuja hampaita huomaamattomasti. Cerec-hoito on nopeaa ja jopa 30% edullisempaa kuin perinteiset posliinipaikat ja -kruunut.

Teemapäivässä erikoistuva hammaslääkärimme Ossi Miettinen tekee ilmaisia arvioita Cerec-hoidon sopivuudesta juuri sinulle.
Teemapäivän aikana hoidon varanneille Cerec-kruunu tai -laminaatti hintaan 495 € (norm. 624 €).

Varaa aikasi etukäteen puh. 010 5050 830.

Tervetuloa!

Hohde päivystää sunnuntaina poikkeuksellisesti klo 14-16.

25.02.2017

Hohteen sunnuntain 26.2.2017 päivystys poikkeuksellisesti klo 14-16. Aikoja voit varata nettiajanvarauksessamme tai puhelimitse sunnuntaina klo 13.30 alkaen. Tervetuloa.

Päivystäjänä erikoishammaslääkäri Ville Pesonen.

Digitaalisen implanttihoidon teemapäivä Kuopiossa 23.2. klo 13–16

08.02.2017

Hammasimplantti- eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka kokoleuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Kuopion Hohteeseen (Koljonniemenkatu 2) torstaina 23.2.2017 klo 13–16. Varaathan paikkasi etukäteen puh. 010 5050 830.

 

hohde-aula

Cerec keraamisten paikkaushoitojen teemapäivä Jyväskylässä 24.1.

18.01.2017

Cerec keraamisten paikkaushoitojen teemapäivä pidetään Jyväskylässä 24.1.2017 klo 11-18.

Cerec-hoidolla voidaan korjata vioittuneita ja paikattuja hampaita huomaamattomasti. Cerec-hoito on nopeaa ja jopa 30% edullisempaa kuin perinteiset posliinipaikat ja -kruunut.

Teemapäivässä hammaslääkärimme Tuomas Pönkä ja Arja-Liisa Mäenpää tekevät ilmaisia arvioita Cerec-hoidon sopivuudesta juuri sinulle.
Teemapäivän aikana hoidon varanneille Cerec-kruunu tai -laminaatti hintaan 495 € (norm. 624 €).

Varaa aikasi etukäteen puh. 010 5050 820.

Tervetuloa!

Implanttihoidon teemapäivä Jyväskylässä la 14.1.

10.01.2017

Hammasimplantti- eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka koko leuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Hohteeseen Väinönkadulle lauantaina 14.1. klo 10-14. Varaathan paikkasi etukäteen puh. 010 5050 820. Tervetuloa!

Hohde Jyväskylä avataan tammikuussa 2017

12.12.2016

Hohde Jyväskylä ajanvaraus numerosta 010 5050 820. Nettiajanvaraus toimii jo nettiajanvarauslinkistä.

Hohde Jyväskylä palvelee tammikuusta alkaen osoitteessa Väinönkatu 1. Tervetuloa.

Kokonaan eroon irtoproteesista?

11.12.2016

Vai haluatko puuttuvan hampaasi korvattavan?

Hohde järjestää pe 16.12.2016 klo 12-17 teemapäivän, jossa teemme ilmaisen arvion hoidosta. Kts lisää klikkaamalla uutista.
Hammasimplantti eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka kokoleuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Hohteeseen perjantaina 16.12.2020 klo 12-17. Varaathan paikkasi etukäteen puh. 010 5050 830.

Hoitojen hinnat:
Yksittäinen implanttihammas 2400€
4 implantti ja kiinteät hampaat 10 000€
5 implanttia ja kiinteät hampaat 12 000€
6 implanttia ja kiinteät hampaat 14 000€

Hammasimplanttihoidon teemapäivä Hohteessa to 8.9. klo 12-17

02.11.2016

Hammasimplantti eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka kokoleuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Hohteeseen torstaina 8.9.2016 klo 12-17. Varaathan paikkasi etukäteen puh. 010 5050 830.

Hohde laajenee Jyväskylään

02.11.2016

Hohde remontoi parhaillaan uusia toimitiloja Jyväskylään. Avaamme uuden Hohteen piakkoin Jyväskylän keskustaan. Informoimme avausajankohdasta tarkemmin kun remontti etenee.
Lisätietoja antaa yrittäjä Ville Pesonen. ville.pesonen@hammashohde.fi

Haluatko kauniit hampaat ja hymyn yhdellä hoitokerralla. Tule ilmaiseen keraamisen Cerec-paikkaushoidon arvioon la 12.11. klo 12-15. Varaa paikkasi 010 5050 830

25.10.2016

Onko suussasi lohjennut hammas, onko hammastasi paikattu useaan kertaan, onko sinulla juurihoidettuja hampaita, tummia paikkoja tai esteettisiä ongelmia. Keraamisen Cerec-paikkaushoidon avulla saat avun kaikkiin noihin ongelmiin. Tervetuloa Cerec hoidon ilmaiseen arvioon Hohteeseen. Varaa paikkasi etukäteen. Arvio on ilmainen.

Hohde jatkaa eläkkeelle siirtyvän hammaslääkäri Ilkka Bäckin ansiokasta työtä

09.08.2016

Hohde erikoishammaslääkäriklinikka jatkaa Ilkka Bäckin tekemää ansiokasta työtä savolaisten suun terveyden parantamisen eteen. Haluamme tarjota hoitopaikan Ilkan entisille asiakkaille hammashoidon osalta ja laajentaa palvelurepertuaaria myös erikoishammaslääkäripalveluiden ja kuvantamisen osalta.

“Yhteistyömme Hohde-klinikan kanssa on jatkunut koko sen olemassaolon ajan. Arvomaailmamme ja tapamme palvella sekä hoitaa potilaitamme ovat hyvin samanlaiset: potilaalle annetaan aikaa ja hoidon aikana keskitytään täysipainoisesti häneen sekä hänen hyvinvointiinsa. Potilasta kunnioitetaan ja hoitoajoissa joustetaan tarpeen tullen.
Hohteessa nämä asiat on huomioitu erinomaisesti, ja hoitoa tarjotaan vuoden jokaisena päivänä. Laaja palvelutarjonta ja korkea ammattitaito varmistavat erittäin hyvän hoidon”

– Hammaslääkäri Ilkka Bäck –

“Arvostan Ilkan ahkeruutta ja nöyryyttä palvella asiakkaitaan. Hänen asiakaslähtöinen toimintatapansa ja kestävät hoitoratkaisut ovat johtaneet siihen, että asiakkaat ovat 
tuoneet lapsensa ja lapsenlapsensakin hänen klinikalleen. Pitkäjänteinen potilas-lääkärisuhde luo parhaan pohjan hampaiden ja koko suun terveyden edistämiselle, ja siihen mekin omassa toiminnassamme pyrimme.”

– Erikoishammaslääkäri, yrittäjä Ville Pesonen –

Haluatko kauniit hampaat ja hymyn yhdellä hoitokerralla. Tule ilmaiseen keraamisen Cerec-paikkaushoidon arvioon ma 29.2. klo 16-20. Varaa paikkasi 010 5050 830

16.02.2016

Onkp suussasi lohjennut hammas, onko hammastasi paikattu useaan kertaan, onko sinulla juurihoidettuja hampaita, tummia paikkoja tai esteettisiä ongelmia. Keraamisen Cerec-paikkaushoidon avulla saat avun kaikkiin noihin ongelmiin. Tervetuloa Cerec hoidon ilmaiseen arvioon Hohteeseen. Varaa paikkasi etukäteen. Arvio on ilmainen.

Hammasimplanttihoidon teemapäivä to 28.1. klo 14-17. Katso lisää tästä.

01.01.2016

Hammasimplantti eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka kokoleuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Hohteeseen torstaina 28.1. klo 14-17. Varaathan paikkasi etukäteen.

Haluatko kokonaan eroon irtoproteesista? Digitaalinen implanttihoito on jopa 50% edullisempaa kuin perinteinen. Tule maksuttomaan arvioon implanttihoidosta to 5.11. klo 16-18.

12.10.2015

4 implantin varaan tehty kokoleuan silta hintaan 10 000€, 6 implantin varaan tehty kokoleuan silta hintaan 14 000€. Tule kuulemaan, sopiiko kyseinen hoitomuoto sinulle. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Varaathan paikkasi etukäteen. Annamme arvion myös yksittäisistä hammaspuutoksista ja niiden korvaamisesta.

Kuorsaatko? Kärsitkö päiväväsymyksestä? Nukahdatko rattiin? Sinulla voi olla uniapnea. Hohde järjestää uniapnea teemaillan ja yleisöluennot pe 2.10. 16-18.

18.09.2015

Uniapnea on unenaikainen hengityshäiriö, joka on yleisempi kuin luullaan. Tyypillisiä oireita ovat päiväväsymys, keskittymiskyvyn puute ja kuorsaus. Jos asia koskettaa sinua tai läheistäsi, tule teemaillan yleisöluennoille kuulemaan lisää.

Ohjelma

16.00 Uniapnean rakenteelliset riskitekijät ja uniapneakiskot
Dos. oikomishoidon ehl Riitta Pahkala, Hohde

16.30 Uniapnea, tutkiminen ja hoito
Tutkimus- /uniapneahoitaja Seppo Silvennoinen, OIvauni

17.00 Kahvitarjoilu, Hohteen tila-esittely

Hohteen henkilökunta pitää huolta omasta kunnostaan ja työhyvinvoinnistaan. Osallistuimme Kuopio Maraton tapahtumaan isolla joukolla!

06.09.2015

Hohteesta on osallistuttu jo kaksi kertaa Kuopio Maraton tapahtumaan. Kävimme 8 työntekijän voimin juoksemassa Kuopio Maraton tapahtumassa 10km juoksun. Juoksijoita oli mukana paljon ja itse maratonin voiton vei vain 17-vuotias Samuli Hussa ajalla 2.46.07. Kova aika nuorelta mieheltä

Kiitos kaikille mukana juoksijoille. Osallistumme myös ensi vuonna Kuopio Maratonille. Josko ensi vuonna mentäisiin jo puolimaratonille?

Esteettisen ja Cerec-hammashoidon teemapäivä Hohteessa ke 16.9 klo 16-18. Tapahtuma on ilmainen!

06.09.2015

Tiesitkö, että esim juurihoidettu hammas tulisi kruunuttaa, jotta ikäviltä lohkeamilta vältyttäisiin. Hohteessa kruunuja tehdään myös Cerec menetelmällä, jolla valmis kruunu tulee suuhun samana päivänä. Esteettisen hammashoidon keinoin voidaan korjata mm. hampaiden asentovirheitä ja tummentumia. Käytössämme on ZOOM valkaisumenetelmä, Invisalign-oikomishoito, perinteinen oikomishoito, kuorikot ja hammaskruunut. Unotamatta hammasimplantteja. Tule kuulemaan asiasta lisää teemapäivään. Teemme ilmaisen arvion juuri sinulle sopivasta hoidosta.

Hohteen henkilökunta kouluttautui Göteborgissa.

24.08.2015

Hohteen henkilökunta kävi kouluttautumassa hammasimplanteista Göteborgissa Ruotsissa. Tutustumme Dentsply implantsin Atlantis keskukseen ja Dentsplyn uutuuksiin. Samalla kävimme klinikkavierailulla katsomassa yhden skandinaavian suurimman hammasimplanttiklinikan toimintaa. Kuvassa henkilökuntaa hotellin edustalla.

Hampaan poiston jälkeen puuttuva hammas kannattaa korvata hammasimplantilla, jotta viereiset hampaat eivät rasitu liikaa eikä viereiset hampaat pääse kallistumaan. Tule ilmaiseen hammasimplanttihoidon teemapäivään ma 24.8. klo 15-18.

09.08.2015

Hammasimplantti eli keinojuurihoidolla voidaan korvata yksittäisiä tai useita hammaspuutoksia sekä tehdä vaikka kokoleuan siltoja. Suu- ja leukakirurgimme tekevät hoidot kivuttomasti yli 15 vuoden kokemuksella. Tule maksuttomaan implanttihoidon arvioon Hohteeseen maanantaina 24.8. klo 15-18. Varaathan paikkasi etukäteen.

Hohde kouluttautui iensairauksista ja hammasimplanttihoidoista Europerio kongressissa Lontoossa.

08.06.2015

Hohteen ammattilaisista suu- ja leukakirurgi Ville Pesonen, iensairauksien erikoishammaslääkäri Antti Niskanen, protetiikkaan erikoistuva hammaslääkäri Ossi Miettinen ja suuhygienisti Saija Saxlin osallistuivat 4 päiväiseen Europerio kongressiin viime viikolla. Päivät sisälsivät paljon luentoja ja tapaamisia laitetoimittajien kanssa. Koulutus vahvistaa entisestään Hohteen osaamista vaativissa iensairauksien hoidossa sekä hammasimplanttihoidoissa.

Hohde ja fitnessmalli Janni Hussi mukana Elixir Sport ohjelmassa Nelosella su 10.5 ja su 17.5 klo 11.30

03.05.2015

Aiheena kuntoilijan ja huippu-urheilijan suun terveyden merkitys yleisterveyteen ja hyvinvointiin.
Tulehdustilat ja mahdollinen kipu vaikuttavat kuntoilijan ja urheilijan päivittäiseen elämään. Etenkin huippu-urheilijoilla mm viisaudenhampaiden tila tulisi katsastaa jo harjoituskaudella ja hoidattaa mahdolliset tulehdustilat pois.

Elixir Sport ohjelmassa 10.5. ja 17.5. klo 11.30 käsitellään näitä aiheita kattavasti.
Mukana Hohteelta suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri Ville Pesonen ja muu Hohteen henkilökunta sekä fitnessmalli Janni Hussi.

Oikomishoidolla hymy kuntoon! Tule ilmaiseen oikomishoidon arvioon teemapäivänä ma 20.4. klo 16-18. Paikalla myös Janne Ahonen.

31.03.2015

Hohde järjestää oikomishoidon teemapäivän ma 20.4. klo 16-18. Erikoishammaslääkärimme tekevät tuolloin ilmaisen arvion hoidosta ja kerromme mikä oikomishoitojärjestelmä sopii juuri sinulle. Oikomishoidot voidaan toteuttaa perinteisillä kiinnikkeillä tai näkymättömillä Invisalign-kiskoilla. Paikalla myös Janne Ahonen kertomassa omasta hoidostaan. Varaa paikkasi soittamalla ajanvaraukseen: 010 5050 830. Tervetuloa.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus