Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Oulu

Yhteystiedot

Kauppurienkatu 10, 4.krs
90100 Oulu

010 571 1970

oulu@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to klo 8–19.30
pe klo 8–15.30

 

Kesän poikkeusaukioloajat

 

1.7. klo 8-19.30
2.7. klo 8-15
3.7. klo 8-15
4.7 klo 8-15
5.7. klo 8-14
8.7. klo 8-15
9.7. Kiinni
10.7. klo 8-15.30
11.7. Kiinni
12.7. Kiinni
15.7. klo 13-19.30
18.7. klo 13-19.30
22.7. klo 13-19.30
25.7. klo 13-19.30
26.7. Kiinni
29.7. Kiinni
30.7. klo 8-15.30
31.7. klo 13-19.30

 

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

 
Eelis Rytkönen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Eelis on suu- ja leukakirurgi, jonka erikoisalaa ovat haastavammat toimenpiteet kuten hammaskirurgia, hampaan poistot ja implantoinnit. Implanttihoidossa kirurgi jakaa toimenpiteen protetiikan asiantuntijan kanssa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Eeliksen vastaanotolle ohjaamme myös ne asiakkaat, jotka toivovat apua purennan kuntoutukseen.

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Vesa Holappa | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Vesa on luottamusta herättävä ja ratkaisukeskeinen ammattilainen. Vesan erikoisalaa ovat protetiikka, sillat, kruunut, laminaatit, proteesit sekä purentakiskot. Vesalla on erityinen kyky hahmottaa hoidon kokonaisuudet ja hänet tunnetaan pitkäjänteisestä ja sitoutuvasta otteesta työhönsä.

 

 

Kliininen hammashoito

Anne Laajala | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia
 

Anne on erikoistunut korjaavaan hammashoitoon sekä juurenhoitoon (kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia) vuonna 2020 Oulun yliopistossa. Ennen erikoistumistaan hän toimi yleishammaslääkärinä vuodesta 2009 lähtien. Anne väitteli hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2022.

Anne on työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Nykyisin hän toimii Hohteen lisäksi hammaslääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Hohteella Anne keskittyy juurihoitoihin sekä korjaavaan hammashoitoon. Hän korjaa hampaiden kovakudosvaurioita, kuten lohkeamia, reikiintymisvaurioita ja kulumismuutoksia. Myös hammastapaturmien jatkohoito kuuluu hänen toimenkuvaansa.

Anne toimii kouluttajana useille eri järjestöille ja osallistuu itse aktiivisesti oman erikoisalansa koulutuksiin. Hammashoidossa Anne pyrkii säilyttämään terveet ja toimivat luonnolliset hampaat. Hän tekee työnsä tarkasti ja arvioi hyödyt ja riskit tapauskohtaisesti. Anne tekee mielellään yhteistyötä muiden eri erikoisalojen kanssa. Hänelle on tärkeää tehdä hammashoitoa siten, että työn jälki on kaunista ja kestävää, ja että hoitokokemus on potilaalle miellyttävä.

 

Iensairaudet

Aleksi Kurth | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Aleksi Kurth on iensairauksien erikoishammaslääkäri. Hän tekee laajasti erilaisia kirurgisia toimenpiteitä sekä iensairauksien hoitoja. Potilaan niin halutessaan hoidot voidaan toteuttaa ilokaasussa.

 
Meeri Ojala | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Meeri on kokenut hammasalan ammattilainen, jonka erikoisalaa ovat iensairauksien hoito eli parodontologia sekä implanttien ylläpitohoidot. Ienterveys on vahvasti yhteydessä yleisterveyteen, joten Meeri voi edesauttaa asiakkaittensa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Meeri on ratkaisukeskeinen ja tarkka hammaslääkäri.

 

 

Paikkaus- ja juurenhoito

Oikomishoito

Tiina Uusisalmi | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Tiina on toimeen tarttuva, tarkka ja haasteita pelkäämätön erikoishammaslääkäri, jonka käsistä löytyvät aina oikomishoidon viimeisimmät tekniikat ja menetelmät. Tiinalla on aina hymy herkässä ja auringonvalo ympärillään.

 

 

Hammaslääkärit

Päivi Huttu | Hammaslääkäri
 

Päivi tekee perushoidon lisäksi laajasti esteettisen hammashoidon töitä, kuten kruunuja, keraamisia paikkoja jalaminaatteja. Päivi on erittäin pidetty hammaslääkäri, jolta luonnistuu myös pelkopotilaiden hoito.

 

 
Olli Iivanainen | Hammaslääkäri
 

Olli on perusteellinen hammaslääkäri, joka on hyvä pelkopotilaiden kanssa. Hän tekee monipuolisesti perushammashoidon töitä, kuten esimerkiksi paikkauksia, hammaskiven poistoa, juurihoitoja sekä hampaiden poistoja. Olli tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 
Silas Johannsson | Hammaslääkäri
 

Silas on aloittanut hammaslääkärin työt vuonna 2019. Hohteen lisäksi Silas toimii myös parodontologiaan erikoistuvana sairaalahammaslääkärinä sekä opetustehtävissä Oulun yliopistolla. Silas on helposti lähestyttävä. Silaksen vastaanotolla keskustellaankin paljon potilaiden kanssa.

Silaksella on paljon kokemusta pelkopotilaiden hoidosta. Silakselle voit varata ajan hampaan paikkaushoitoon, ikenien sekä juurien hoitoon tai hampaan poistoon. Myös protetiikan osalta voit olla yhteydessä Silakseen.

 

 
Miina Lamberg | Hammaslääkäri
 

Miina on hammaslääkäri, jolla on rauhallinen ote työhönsä ja rautainen ammattitaito. Miinalla on paljon kokemusta perushammashoidosta, minkä lisäksi häneltä löytyy erityisosaamista esteettisestä hammashoidosta. Miina tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 
Juha Leppänen | Hammaslääkäri
 

Juha valmistui Oulun yliopistosta vuonna 2017 ja on siitä lähtien työskennellyt sekä terveyskeskuksessa että yksityisellä sektorilla. Hän lähestyy potilaidensa hoitoa kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon yleisterveyden ja potilaiden yksilölliset toiveet. Juhan osaaminen kattaa monipuolisesti perushoidon lisäksi myös pienkirurgian ja oikomishoidon. Hän hoitaa mielellään asiakkaita kaikissa ikäryhmissä ja tarjoaa vastaanotollaan kaikki yleishammaslääkärin palvelut. Juhan tärkein tavoite työssään on tyytyväinen asiakas. Tervetuloa Juhan vastaanotolle!

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Terho on rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri, joka ottaa lämpimästi vastaan kaikenikäisiä potilaita. Hän on hyvin empaattinen erityisesti pelkopotilaiden kanssa ja osaa luoda turvallisen ilmapiirin. Tarvittaessa hän suorittaa myös nukutushammashoitoa tai hoitoja sedaatiossa. Terhon erityisosaamiseen kuuluvat juurihoidot. Parhaillaan hän erikoistuu Helsingin yliopistossa juurihoidon erikoishammaslääkäriksi, odottaen valmistuvansa vuoden 2024 aikana. Lisäksi hän toimii Levin, Oulun, Munkkivuoren ja Ala-Malmin vastuuhammaslääkärinä, joten hänellä on laaja kokemus eri hoitoympäristöistä.

 

Suuhygienistit

Riitta Jurvelin | Suuhygienisti
 

Suuhygienisti Riitta Jurvelin perusti omannäköisensä hammaslääkäriaseman, Oulun Kruunun vuonna 2014. 2022 marraskuusta alkaen Oulun Kruunu on ollut osa Hohde-konsernia. Riitalle työssään palkitsevinta on asiakkailta saatu palaute. Riitan luo voit varata ajan esimerkiksi hammaskiven poistoon, jauhepuhdistukseen tai laservalkaisuun. Hänen tehtäviinsä kuuluu tarvittaessa myös hammaslääkärien avustaminen.

 

 
Tanja Korhonen | Suuhygienisti
 

Pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaava Tanja toimii Oulun ja Levin yksiköiden vastaavana suuhygienistinä ja huolehtii näin molempien yksiköiden arjen pyörityksestä. Tanja tekee myös kliinistä työtä suuhygienistinä sekä avustaen yleis- ja erikoishammaslääkäreitä. Tanja on huolellinen ja helläkätinen hammashoidon ammattilainen, joka ottaa asiakkaat aina vastaan heidän toiveitaan kuunnellen. Tanjalle on tärkeää se, että arki pyörii sujuvasti, töissä on kaikilla hyvä olla ja asiakkaat lähtevät vastaanotolta hymyssä suin.

 
Anu Raappana | Suuhygienisti
 

Vuonna 2001 valmistuneen Anun työhön kuuluvat hammaskiven poistot, valkaisuhoidot, soodapuhdistukset sekä omahoidon ohjaaminen. Lisäksi hän avustaa hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä monipuolisesti erilaisissa suun ja hampaiden hoitotoimenpiteissä.

Säännöllisesti kouluttautuva Anu nauttii pitkän kokemuksen tuomasta varmuudesta kohdata erilaisia potilaita. Laadukkaan hoidon päämääränä on hänen mielestään aina se, että hoito todella edistää suun terveyttä. Potilaan ja hänen tulee molempien olla tyytyväisiä hoidon lopputulokseen.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus