Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Turku

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-17

Asiakaspalvelu ja puhelinajanvaraus ma-to 8-16, pe 8-14.

Yhteystiedot

Linnankatu 13 a A 4krs.
20100 Turku

02 279 0279

turku(at)hammashohde.fi

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Miikka Lehmijoki | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Miikka on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta 2009 ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Miikka tekee monipuolisesti kaikkia suukirurgisia toimenpiteitä, kuten hampaiden tavallisia ja leikkauksellisia poistoja, keinojuuri- eli implanttihoitoja ja niihin liittyen kova-ja pehmytkudosmuokkauksia. Lisäksi hän tutkii ja hoitaa suun limakalvosairauksia.

Potilasta usein jännittää ja pelottaakin tulla kirurgin vastaanotolle. Miikka huolehtii omalla rauhallisella ja osaavalla otteellaan siitä, että vastaanottokäynti olisi mahdollisimman mukava kokemus. Tervetuloa Miikkaa tapaamaan!

Puhelin
02 279 0279 / Turku
09 6811 3800 / Helsinki
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi / Turku
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi / Helsinki
 
Miikka Lehmijoki

Protetiikka ja purentafysiologia

Olli Jurvainen | Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Olli on toiminut hammaslääkärinä yli 35 vuotta ja nauttii hoitotyöstä edelleenkin todella paljon. Hammaslääkärin työssä Ollille tärkeintä on potilaiden arvostaminen sekä parhaan mahdollisen hoidon antaminen. 35 vuoden kokemuksella Olli hoitaa asiakkaidensa suun ammattitaidolla, asenteella ja lämmöllä.

 

Puhelin
02 279 0279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Olli Jurvainen

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Susanna Kanerva

Hammaslääkärit

Virpi Brandt | Hammaslääkäri
 
Puhelin
02 279 0279
Sähköposti
turku@hammashohde.fi
 
Virpi Brandt
Heli Kallio | Hammaslääkäri
 

Heli on valmistunut hammaslääkäriksi Turun Yliopistosta vuonna 1995. Ammatillisesti Heli pitää itsensä ajan tasalla osallistumalla muun muassa Turun Hammaslääkäriseuran, Suomen Hammaslääkäriliiton ja Apollonian koulutuksiin. Heli nauttii työstään, kun saa tehdä kestävää ja laadukasta hammashoitoa viihtyisässä työympäristössä laadukkailla työvälineillä. Tärkeintä hammaslääkärin työssä onkin asiakkaiden saama laadukas hammashoito ja tyytyväisyys. Kiinnostuksen kohteina Helillä on posliinipaikat, protetiikka, anestesiahoito, esteettinen hoito sekä pelkopotilaiden hoitaminen.

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Heli Kallio
Sirpa Laakso | Hammaslääkäri
 

Laatu, esteettisyys, pitkäikäisyys ja toimivuus ovat Sirpalle tärkeimpiä asioita hammaslääkärin työssä. Sirpa nauttii, pelkopotilaiden luottamuksen voittamisesta, anestesiahoidosta ja proteettisen hoidon järjestelmällisestä loppuun viemisestä. Sirpan vahvuuksia ovatkin pelkopotilaiden kohtaaminen ja hoito, sekä protetiikka. On hienoa, kun saavuttaa potilaan luottamuksen ja voi tavata vuosittain vastaanotolla nauttien hyvin toimivasta yhteistyöstä ja seurata hyvinvoivaa suuta.

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Sirpa Laakso
Anton Mustonen | Hammaslääkäri
 

Anton on valmistunut hammaslääkäriksi 2018 ja kouluttautunut valmistumisen jälkeen hyvin aktiivisesti. Eri kursseja on käytynä jo yli neljäkymmentä. Anton pitääkin huolen siitä, että potilaiden saama hoito on laadukasta ja näyttöön perustuvaa. CAD/CAM laitteistojen käyttöä ja estetiikkaa Anton kouluttaa myös itse. Hammashoidon lempilajiksi on valikoitunut esteettinen hoito. Oikominen ja purennan kokonaisvaltainen kuntoutus potilasvuorovaikutuksen ohella ovat Antonin vahvuuksia.

 

Puhelin
045 117 3008
Sähköposti
anton.mustonen(at)hammashohde.fi
 
Anton Mustonen
Annika Vuorio | Hammaslääkäri
 

Annika valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2011 ja on toiminut pääsääntöisesti yksityishammaslääkärinä siitä lähtien. Täydennyskoulutuksiin Annika osallistuu aktiivisesti. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hammaslääketieteen erikoisaloista ovat viime aikoina olleet protetiikka, implantologia ja parodontologia.

Hammaslääkärin työssä parasta on sen monipuolisuus, ihmisten auttaminen sekä luottamukselliset potilassuhteet ja pelkopotilaiden rohkaistuminen hammashoitoon. On tärkeää, että asiakkaalla on terve ja kivuton suu, joka ei rajoita elämää.

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Annika Vuorio

Suuhygienistit

Niklas Karila | Suuhygienisti
 

Niklas on valmistunut suuhygienistiksi Turun Ammattikorkeakoulusta vuonna 2019. Jo opiskeluaikoinaan Niklas on tehnyt monipuolisesti yksityisellä hammasasemalla erilaisia tehtäviä ja viimeisenä opiskeluvuotena myös suuhygienistin töitä.

Niklaksen vahvuuksia ovat potilaiden kohtaaminen, uusien asioiden omaksuminen sekä tiimityöskentely. Hohde Turulla Niklas toimii vastaavana suuhygienistinä. Tärkeintä työssä on, että niin potilaat kuin työkaverit lähtevät vastaanotolta hymyssä suin.

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Niklas Karila
Nina Koivisto | Suuhygienisti
 

Nina on työskennellyt sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla aikuisten ja lasten hammashoidon parissa valmistuttuaan suuhygienistiksi vuonna 2012.  Suuhygienistin työnkuvaan Hohteella kuuluvat hammaskivenpoistot, soodapuhdistukset, hampaidenvalkaisut sekä hampaiden kotihoidon ohjaus.

Tärkeintä suuhygienistin työssä on sen monipuolisuus sekä ihmisläheisyys. Yksi Ninan vahvuuksista on rauhallisuus. Hän pyrkii aina luomaan luottamuksellisen hoitoympäristön asiakkaalleen.

 

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Nina Koivisto
Päivi Tikander | Suuhygienisti
 

Päivillä on pitkä kokemus suun terveyden hoidosta. Hän on valmistunut suuhygienistiksi 1998 ja siitä lähtien palvellut asiakkaita Turussa. Parasta suuhygienistin työssä on sujuva yhteistyö asiakkaiden ja koko työyhteisön kanssa.

Päivin vastaanotolla on ystävällinen, iloinen ja rento ilmapiiri. Tavoitteena tietenkin tyytyväinen asiakas,  sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Puhelin
022790279
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi
 
Päivi Tikander

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus