Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Turku

Yhteystiedot

Linnankatu 13 a A 4krs.
20100 Turku

02 279 0279

turku(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-20
pe 8-17

Tarjoamme 1h pysäköintiedun Toriparkin ja Louhen parkkihalleissa. 

KESÄN POIKKEUSAUKIOLOAJAT

20.6. klo 8-15.30
21.6. kiinni
15.-26.7. klo 8-14
29.7. klo 10-16.30
30.7. klo 8-14
31.7. klo 8-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Miikka Lehmijoki | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Miikka on valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta 2009 ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta keväällä 2018. Miikka tekee monipuolisesti kaikkia suukirurgisia toimenpiteitä, kuten hampaiden tavallisia ja leikkauksellisia poistoja, keinojuuri- eli implanttihoitoja ja niihin liittyen kova-ja pehmytkudosmuokkauksia. Lisäksi hän tutkii ja hoitaa suun limakalvosairauksia.

Potilasta usein jännittää ja pelottaakin tulla kirurgin vastaanotolle. Miikka huolehtii omalla rauhallisella ja osaavalla otteellaan siitä, että vastaanottokäynti olisi mahdollisimman mukava kokemus. Tervetuloa Miikkaa tapaamaan!

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Olli Jurvainen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Olli on toiminut hammaslääkärinä yli 35 vuotta ja nauttii hoitotyöstä edelleenkin todella paljon. Hammaslääkärin työssä Ollille tärkeintä on potilaiden arvostaminen sekä parhaan mahdollisen hoidon antaminen. 35 vuoden kokemuksella Olli hoitaa asiakkaidensa suun ammattitaidolla, asenteella ja lämmöllä.

 

 

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

 

Hammaslääkärit

Heli Kallio | Hammaslääkäri
 

Heli on valmistunut hammaslääkäriksi Turun Yliopistosta vuonna 1995. Ammatillisesti Heli pitää itsensä ajan tasalla osallistumalla muun muassa Turun Hammaslääkäriseuran, Suomen Hammaslääkäriliiton ja Apollonian koulutuksiin. Heli nauttii työstään, kun saa tehdä kestävää ja laadukasta hammashoitoa viihtyisässä työympäristössä laadukkailla työvälineillä. Tärkeintä hammaslääkärin työssä onkin asiakkaiden saama laadukas hammashoito ja tyytyväisyys. Kiinnostuksen kohteina Helillä on posliinipaikat, protetiikka, anestesiahoito, esteettinen hoito sekä pelkopotilaiden hoitaminen.

 
Sirpa Laakso | Hammaslääkäri
 

Laatu, esteettisyys, pitkäikäisyys ja toimivuus ovat Sirpalle tärkeimpiä asioita hammaslääkärin työssä. Sirpa nauttii, pelkopotilaiden luottamuksen voittamisesta, anestesiahoidosta ja proteettisen hoidon järjestelmällisestä loppuun viemisestä. Sirpan vahvuuksia ovatkin pelkopotilaiden kohtaaminen ja hoito, sekä protetiikka. On hienoa, kun saavuttaa potilaan luottamuksen ja voi tavata vuosittain vastaanotolla nauttien hyvin toimivasta yhteistyöstä ja seurata hyvinvoivaa suuta.

 
Juha Lindgren | Hammaslääkäri
 

Juha on toiminut yli 40 vuotta hammaslääkärinä Turussa ja Helsingissä, joten hänellä on todella laaja kokemus ja ammattitaito suun terveyden hoidosta. Aktiivisen kouluttautumisen ansiosta erityisosaamista on kertynyt mm. implanttihoidoista, laserhammashoidosta, keraamisesta Cerec-paikkaushoidosta, proteettisista hoidoista sekä suukirurgiasta. Hän on toiminut myös kouluttajana oman alansa ammattilaisille.

Työssään Juha pyrkii aina ottamaan huomioon potilaansa toiveet. Hänellä on pitkä kokemus pelkopotilaiden auttamisesta ja hän hoitaa mielellään kaikenikäisiä potilaita.

 

 

 
Anton Mustonen | Hammaslääkäri
 

Anton on valmistunut hammaslääkäriksi 2018 ja kouluttautunut valmistumisen jälkeen hyvin aktiivisesti. Eri kursseja on käytynä jo yli neljäkymmentä. Anton pitääkin huolen siitä, että potilaiden saama hoito on laadukasta ja näyttöön perustuvaa. CAD/CAM laitteistojen käyttöä ja estetiikkaa Anton kouluttaa myös itse. Hammashoidon lempilajiksi on valikoitunut esteettinen hoito. Oikominen ja purennan kokonaisvaltainen kuntoutus potilasvuorovaikutuksen ohella ovat Antonin vahvuuksia.

 

 
Annika Vuorio | Hammaslääkäri
 

Annika valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2011 ja on toiminut pääsääntöisesti yksityishammaslääkärinä siitä lähtien. Täydennyskoulutuksiin Annika osallistuu aktiivisesti. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hammaslääketieteen erikoisaloista ovat viime aikoina olleet protetiikka, implantologia ja parodontologia.

Hammaslääkärin työssä parasta on sen monipuolisuus, ihmisten auttaminen sekä luottamukselliset potilassuhteet ja pelkopotilaiden rohkaistuminen hammashoitoon. On tärkeää, että asiakkaalla on terve ja kivuton suu, joka ei rajoita elämää.

 

Suuhygienistit

Outi Airio | Suuhygienisti
 

Outi on valmistunut suuhygienistiksi vuonna 1988 ja kerryttänyt työkokemusta suuhygienistin työstä jo yli 30 vuotta. Outin vastaanotolle ovat tervetulleita kaiken ikäiset sekä pelkopotilaat. Työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poisto, ehkäisevä hoito sekä kotihoidon ohjaus.

Outi pitää ihmisten kanssa työskentelystä ja onkin helposti lähestyttävä ja sosiaalinen. Outin tavoitteena on kuunnella potilasta mahdollisimman hyvin ja luoda asiakkaalle mahdollisimman hyvä hoitokäynti.

 

 
Niklas Karila | Suuhygienisti
 

Niklas on valmistunut suuhygienistiksi Turun Ammattikorkeakoulusta vuonna 2019. Jo opiskeluaikoinaan Niklas on tehnyt monipuolisesti yksityisellä hammasasemalla erilaisia tehtäviä ja viimeisenä opiskeluvuotena myös suuhygienistin töitä.

Niklaksen vahvuuksia ovat potilaiden kohtaaminen, uusien asioiden omaksuminen sekä tiimityöskentely. Hohde Turulla Niklas toimii vastaavana suuhygienistinä. Tärkeintä työssä on, että niin potilaat kuin työkaverit lähtevät vastaanotolta hymyssä suin.

 
Nina Koivisto | Suuhygienisti
 

Nina on työskennellyt sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla aikuisten ja lasten hammashoidon parissa valmistuttuaan suuhygienistiksi vuonna 2012.  Suuhygienistin työnkuvaan Hohteella kuuluvat hammaskivenpoistot, soodapuhdistukset, hampaidenvalkaisut sekä hampaiden kotihoidon ohjaus.

Tärkeintä suuhygienistin työssä on sen monipuolisuus sekä ihmisläheisyys. Yksi Ninan vahvuuksista on rauhallisuus. Hän pyrkii aina luomaan luottamuksellisen hoitoympäristön asiakkaalleen.

 

 
Päivi Tikander | Suuhygienisti
 

Päivillä on pitkä kokemus suun terveyden hoidosta. Hän on valmistunut suuhygienistiksi 1998 ja siitä lähtien palvellut asiakkaita Turussa. Parasta suuhygienistin työssä on sujuva yhteistyö asiakkaiden ja koko työyhteisön kanssa.

Päivin vastaanotolla on ystävällinen, iloinen ja rento ilmapiiri. Tavoitteena tietenkin tyytyväinen asiakas,  sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus