Hohde ostaa Pihlajalinnan suun terveyden toiminnot. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Savonlinna

Aukioloajat

HammasKoralli on nyt Hohde Savonlinna! Tervetuloa palveltavaksi. HammasKorallista tuttu henkilökuntamme palvelee sinua jatkossakin.

ma 11.30 – 19
ti 8 – 18
ke 8 – 18
to 8 – 15.30
pe 8 – 15

 

Yhteystiedot

Pappilankatu 2 A
57100 Savonlinna

015 510 980

savonlinna(at)hammashohde.fi

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Lauri Kaukoranta | Suu- ja leukakirurgi
 
Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 
Lauri Kaukoranta

Hammaslääkärit

Satu Jäske | Hammaslääkäri
 

Satu on rauhallinen ja lempeä hammaslääkäri. Rennon ja luottamuksellisen tunnelman luominen on lähtökohta jokaisessa kohtaamisessa. Tärkeässä osassa on myös potilaan kuuleminen ja ajan tasalla pitäminen koko hoidon ajan. Hoito suunnitellaan mahdollisimman pitkälle potilaan toiveiden pohjalta.  

Satu on valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta vuonna 1998.

 

Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 
Satu Jäske
Jaakko Kajava | Hammaslääkäri
 

Jaakko on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2013. Työkokemusta on kertynyt runsaasti sekä terveyskeskuksista että yksityisvastaanotoilta ja oman vastaanoton perustamisesta.

 

Hohteella Jaakko tekee monipuolisesti hammashoidon toimenpiteitä kuten hammastarkastuksia, paikkaushoitoja, hampaan poistoja, kalvo-oikomista, protetiikkaa, juurihoitoja ja anestesiahoitoja. Jaakon vahvuuksia on rauhallinen ja tarkka työskentely. Myös pelkopotilaat otetaan Jaakon vastaanotolla hyvin huomioon.

 

Ammatillisesti Jaakko pitää itsensä ajan tasalla osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin.

 

Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 
Jaakko Kajava
 
Marja-Riitta Kallio | Hammaslääkäri
 
Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 

Suuhygienistit

Jenni Luukkanen | Suuhygienisti
 

Jenni valmistui 2000-luvun alkupuolella lähihoitajaksi lasten- ja nuorten puolelta. Valmistumisen jälkeen Jenni työskenteli useamman vuoden ajan muun muassa päiväkodissa, perhekodissa sekä henkilökohtaisena avustajana. Hammashoitoalalle Jenni hakeutui vuonna 2005 opiskellen ensin hammashoitajaksi oppisopimuksella ja sen jälkeen opiskelua suun terveydenhoidon asiantuntijaksi ammattikorkeakoulussa. Suuhygienistiksi Jenni valmistui 2010. Valmistumisen jälkeen Jenni on työskennellyt terveyskeskuksessa sekä hammas- ja suusairauksien poliklinikalla.

”Työskentelemme alalla, jossa jatkuva kouluttautuminen ja hoitomallien päivitys on välttämätöntä. Seuraan ajankohtaisia ammattijulkaisuja ja kouluksiin osallistuminen on tärkeää myös kollegiaalisuuden yhteydenpidon näkökulmasta. Ylläpidän ammattitaitoani yksityispuolella myös toiminimiyrittäjänä” Jenni sanoo.

Hohde Savonlinnassa Jenni työskentelee suuhygienistinä. ”Olen suun terveydenhoitaja eli hoidan asiakkaiden suun terveyttä, parodontaalisia sekä kariologisia sairauksia yhdessä potilaan ja hoitavan hammaslääkärin kanssa. Ohjaan asiakkaita terveyttä edistäviin ja henkilökohtaisesti toimiviin kotihoidon käytänteisiin. Teen myös rentouttavia purentalihasten hieronta- ja rentoutushoitoja. Esteettisellä työtehtävilläni eli hampaiden valkaisuilla tai pintavärjäymiä poistavalla jauhepuhdistuksella saan asiakkailleni valloittavan hymyn.” kertoo Jenni

Jenni nauttii asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä paljon. Kattavasta sosiaali- ja terveysalan työkokemuksesta on jäänyt vahvuudeksi asiakkaan kohtaaminen juuri oikealla tavalla. Jenni kohtaa jokaisen potilaan niin kuin toivoo suun terveydenhoidon ammattilaisen hänet itsensäkin kohtaavan asiakkaana.

Suuhygienistin työssä palkitsee eniten se, että saa motivoida ja ohjata asiakasta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin suun terveyden näkökulmasta. Paras suuhygienistin työstä saatu palaute on se, kun asiakas palaa vastaanotolle luottavaisin mielin aina uudestaan.

Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 
Jenni Luukkanen
 
Riitta Tiihonen | Suuhygienisti
 
Puhelin
015 510 980
Sähköposti
savonlinna(at)hammashohde.fi
 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus