Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Salo

Yhteystiedot

Helsingintie 14
24100 Salo

010 571 1960

salo(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma 8-16
Ti 8-17
Ke 8-16
To 8-16.30
Pe 8-14

Kliininen hammashoito

Hammaslääkärit

 
Tero Olsbo | Hammaslääkäri
 

Olen toiminut valmistumisestani lähtien useissa terveyskeskuksissa, sittemmin virassa yhteensä 16 vuoden ajan Läntisellä Uudellamaalla, rannikolla. Yksityishammaslääkärin urani aloitin Britanniassa, missä työskentelin kolmen ja puolen vuoden ajan. Vuoden 2008 jälkeen olen päätoimisesti tehnyt töitä yleishammaslääkärinä, ensin Salon Hammaslääkärikeskus Oy:ssä ja sittemmin Pihlajalinnalla OYJ:ssä ja äskettäin työnantajakseni vaihtui Hammas Hohde Oy.

Töitäni teen sujuvasti käyttäen molempia kotimaisia kieliä sekä englantia. Potilaiden kanssa kommunikointia edesauttaa luonnollisesti 36 vuoden työura oppeineen. Useat potilaat ongelmineen ovat tuttuja jo vuosien potilassuhteesta ja yhdessä heidän kanssaan yleensä päästään parhaaseen mahdolliseen tulokseen kuuntelemalla, sitten hoitamalla.

Varaa aika

 
Hermanni Rinne | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2018 valmistunut Hermanni on rauhallinen perushammashoitoa tekevä hammaslääkäri, jonka asiakasta kunnioittava työskentelytapa sopii hyvin myös pelko- ja lapsipotilaiden hoitoon. Perushammashoidon ja paikkausten lisäksi hän tekee mm. purentafysiologisia hoitoja, vaativia hampaan poistoja sekä pienkirurgisia operaatioita. Hän kouluttautuu aktiivisesti ja kouluttaa myös oman yksikkönsä ammattilaisia.

Asiakkaan auttaminen on Hermannille sydämen asia. Hän pyrkii työssään aina siihen, että asiakas on hoitoonsa kaikin puolin tyytyväinen.

 

Varaa aika

 
Hermanni Rinne

Suuhygienistit

Hanna Pursiainen | Suuhygienisti
 

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus suuhygienistin työstä Turun alueella, ja hän on toiminut hoitotyön ohessa myös alan koulutus- ja ohjaamistehtävissä. Monipuolisen uransa aikana hän on kouluttautunut itsekin paljon. Uusimpana mielenkiinnon kohteena on purentalihasten TMD-hoito, jonka lisäksi erityisosaamista on kertynyt mm. parodontiitin hoidosta sekä esteettisestä hammashoidosta.  Rento ja ammattimainen tunnelma vastaanotolla takaavat asiakkaalle aina mukavan käyntikokemuksen. Hanna hoitaa potilaansa kivuttomasti ja kuunnellen, ja pyrkii työssään siihen että jokainen potilas voisi olla onnellinen hampaistaan.

 

Varaa aika

 
Hanna Pursiainen
Hanna Viiala | Suuhygienisti
 

Vuonna 2020 valmistunut Hanna on toiminut alalla jo vuosia, ja hänellä on pitkä työkokemus myös hammaslaboratoriotyöstä. Toimenkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot, soodapuhdistukset, valkaisuhoidot sekä kotihoidon ohjaus.

Hannan vahvuuksia ovat rauhallisuus ja potilaan tarpeiden huomioiminen. Ennaltaehkäisevä hoito on hänen mielestään erityisen tärkeää, ja hän opastaakin jokaista potilastaan yksilöllisesti hyvään kotihoitoon.

 

Varaa aika

 
Hanna Viiala

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus