Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Salo

Yhteystiedot

Helsingintie 14
24100 Salo

010 571 1960

salo(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma 8-16
Ti 8-17
Ke 8-16
To 8-16.30
Pe 8-14

Kesän poikkeusaukioloajat

21.6. kiinni
15.7. klo 10.30-17
16.7. klo 9.30-16
17.7. kiinni
18.7. klo 10-16
19.7. klo 8.30-15
22.7. klo 9-15
23.7. klo 8.30-16
24.7. kiinni
25.7. klo 10-16
26.7. klo 8.30-15
29.7. klo 10.30-17
30.7. klo 9-15
31.7. kiinni

Kliininen hammashoito

Hammaslääkärit

Marjo Jokivuori | Hammaslääkäri
 

Marjo on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2012. Hän on työskennellyt sekä terveyskeskus- että yksityishammaslääkärinä Turun ja Helsingin seudulla sekä Lapissa. Marjo osallistuu mielellään koulutuksiin.

Viime vuosina hän on keskittynyt perushammashoidon ohella iensairauksien hoitoon yhteistyössä suuhygienistien kanssa. Marjo hoitaa mielellään lasten hampaita ja suhtautuu lempeästi hammashoitoa jännittäviin asiakkaisiin. Marjo pohtii mielellään protetiikkaa ja purenta-asioita, mutta ohjaa proteettiset työt kollegoilleen. Hän neuvoo mielellään suun ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Marjo tekee laadukasta työtä ja diagnosoi niin tavalliset kuin harvinaisemmatkin suun vaivat, tarvittaessa erikoishammaslääkärien tuella. Farmaseutin koulutus laajentaa Marjon näkökenttää yleisterveysasioissa. Tervetuloa Marjon vastaanotolle!

Jag arbetar också på svenska efter att ha studerat flera år vid Åbo Akademi. Välkommen!

I provide basic dental care. Welcome!

 
Tero Olsbo | Hammaslääkäri
 

Tero on työskennellyt hammaslääkärinä valmistumisestaan lähtien monissa terveyskeskuksissa, joista suurimman osan 16-vuotisesta urastaan Läntisellä Uudellamaalla, rannikolla. Yksityishammaslääkärin uransa hän aloitti Britanniassa, missä työskenteli kolmen ja puolen vuoden ajan. Vuodesta 2008 lähtien hän on toiminut päätoimisesti yleishammaslääkärinä.

Tero hallitsee sujuvasti sekä suomen ja ruotsin kielen että englannin. Hänen 36 vuoden työuransa tarjoaa vankan pohjan potilaiden kanssa kommunikointiin ja hoitoon. Monet potilaat ovatkin tuttuja vuosien varrelta, ja yhdessä heidän kanssaan Tero pyrkii aina saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen kuuntelemalla heitä ja hoitamalla.

 
Hermanni Rinne | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2018 valmistunut Hermanni on rauhallinen perushammashoitoa tekevä hammaslääkäri, jonka asiakasta kunnioittava työskentelytapa sopii hyvin myös pelko- ja lapsipotilaiden hoitoon. Perushammashoidon ja paikkausten lisäksi hän tekee mm. purentafysiologisia hoitoja, vaativia hampaan poistoja sekä pienkirurgisia operaatioita. Hän kouluttautuu aktiivisesti ja kouluttaa myös oman yksikkönsä ammattilaisia.

Asiakkaan auttaminen on Hermannille sydämen asia. Hän pyrkii työssään aina siihen, että asiakas on hoitoonsa kaikin puolin tyytyväinen.

 

 

Suuhygienistit

Hanna Pursiainen | Suuhygienisti
 

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus suuhygienistin työstä Turun alueella, ja hän on toiminut hoitotyön ohessa myös alan koulutus- ja ohjaamistehtävissä. Monipuolisen uransa aikana hän on kouluttautunut itsekin paljon. Uusimpana mielenkiinnon kohteena on purentalihasten TMD-hoito, jonka lisäksi erityisosaamista on kertynyt mm. parodontiitin hoidosta sekä esteettisestä hammashoidosta.  Rento ja ammattimainen tunnelma vastaanotolla takaavat asiakkaalle aina mukavan käyntikokemuksen. Hanna hoitaa potilaansa kivuttomasti ja kuunnellen, ja pyrkii työssään siihen että jokainen potilas voisi olla onnellinen hampaistaan.

 

 
Hanna Viiala | Suuhygienisti
 

Vuonna 2020 valmistunut Hanna on toiminut alalla jo vuosia, ja hänellä on pitkä työkokemus myös hammaslaboratoriotyöstä. Toimenkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot, soodapuhdistukset, valkaisuhoidot sekä kotihoidon ohjaus.

Hannan vahvuuksia ovat rauhallisuus ja potilaan tarpeiden huomioiminen. Ennaltaehkäisevä hoito on hänen mielestään erityisen tärkeää, ja hän opastaakin jokaista potilastaan yksilöllisesti hyvään kotihoitoon.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus