Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Raisio

Yhteystiedot

Tasalanaukio 3
21200 Raisio

010 571 1961

raisio(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-19
ti 8-17
ke 8-19
to 8-19
pe 8-14

Kesän poikkeusaukioloajat

20.6. klo 8-14
21.6. kiinni
1.7. klo 8-15
4.7. klo 9-19
8.7. klo 8-15
9.7. klo 8-16
15.7. klo 8-15
16.7. klo 8-15
22.7. klo 8-15
23.7. klo 8-15
29.7. klo 8-15
30.7. klo 8-15
31.7. klo 8-14

Protetiikka ja purentafysiologia

Tommy Sjöholm | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Tommy on kokenut hammaslääkäri, joka on työskennellyt alalla jo 30 vuoden ajan. Tommy erikoistui purennan kuntoutukseen 2000-luvun alussa Helsingissä, ja kirjoitti unitutkimukseen liittyvän väitöskirjan Turun yliopistossa. Hänellä on laaja kokemus sairaalaproteettikkona toimimisesta Hämeenlinnassa yli 10 vuoden ajalta. Tommy on kotoisin Kaarinasta ja harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa pyöräilyä ja valokuvausta.

Tommy keskittyy pääasiassa perushammashoitoon, kuten paikkauksiin, keraamisiin täytteisiin ja protetiikkaan (irtoproteesit, kruunut ja sillat). Erityisesti hänellä on vahvaa osaamista hammasimplantteista ja tekee suunnitelmia, joissa otetaan huomioon sekä ylä- että alaleuan hammaskaarten toiminta kokonaisuutena. Kasvokipujen ja purentahäiriöiden hoito kuuluvat myös hänen erityisosaamiseensa.

Tommy arvostaa erityisesti asiakkaidensa omia toiveita hoidon suunnittelussa ja tarjoaa palvelujaan ilman palveluseteleitä.

 

Hammaslääkärit

Juuso Ahvenus | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2020 Turussa hammaslääkäriksi valmistunut Juuso tekee perushoitojen lisäksi protetiikkaa sekä purentafysiologista hoitoa, kuten purentakiskoja Hohde Raision ja Paimion vastaanotoilla. Kliinisen työn ohella hän osallistuu aktiivisesti koulutuksiin sekä toimii Raision vastaavana hammaslääkärinä.

Juuso hoitaa mielellään pelkopotilaita ja saa usein kiitosta rauhallisesta otteestaan sekä kivuttomasti toteutuneista hoitokäynneistä. Työssään hän kokee tärkeimmäksi asiakkaiden auttamisen.

 

 

 
Marjo Jokivuori | Hammaslääkäri
 

Marjo on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2012. Hän on työskennellyt sekä terveyskeskus- että yksityishammaslääkärinä Turun ja Helsingin seudulla sekä Lapissa. Marjo osallistuu mielellään koulutuksiin.

Viime vuosina hän on keskittynyt perushammashoidon ohella iensairauksien hoitoon yhteistyössä suuhygienistien kanssa. Marjo hoitaa mielellään lasten hampaita ja suhtautuu lempeästi hammashoitoa jännittäviin asiakkaisiin. Marjo pohtii mielellään protetiikkaa ja purenta-asioita, mutta ohjaa proteettiset työt kollegoilleen. Hän neuvoo mielellään suun ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Marjo tekee laadukasta työtä ja diagnosoi niin tavalliset kuin harvinaisemmatkin suun vaivat, tarvittaessa erikoishammaslääkärien tuella. Farmaseutin koulutus laajentaa Marjon näkökenttää yleisterveysasioissa. Tervetuloa Marjon vastaanotolle!

Jag arbetar också på svenska efter att ha studerat flera år vid Åbo Akademi. Välkommen!

I provide basic dental care. Welcome!

 
Hermanni Rinne | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2018 valmistunut Hermanni on rauhallinen perushammashoitoa tekevä hammaslääkäri, jonka asiakasta kunnioittava työskentelytapa sopii hyvin myös pelko- ja lapsipotilaiden hoitoon. Perushammashoidon ja paikkausten lisäksi hän tekee mm. purentafysiologisia hoitoja, vaativia hampaan poistoja sekä pienkirurgisia operaatioita. Hän kouluttautuu aktiivisesti ja kouluttaa myös oman yksikkönsä ammattilaisia.

Asiakkaan auttaminen on Hermannille sydämen asia. Hän pyrkii työssään aina siihen, että asiakas on hoitoonsa kaikin puolin tyytyväinen.

 

 
Raili Väisänen | Hammaslääkäri
 

Raililla on pitkä kokemus hammaslääkärin työstä. Hän pyrkii työskentelemään rauhallisesti ja poistamaan potilaiden pelkoja. Raili suorittaa monenlaisia hammashoitoja, kuten paikkauksia, juurihoitoja, hammaskiven poistoja, protetiikkaa ja implanttiprotetiikkaa. Hän korostaa potilaiden ymmärtämisen tärkeyttä omasta vastuustaan hampaidensa kunnosta. Hyvä kotihoito ja säännölliset hammastarkastukset ovat osa tätä vastuuta. Raili pyrkii aina tarjoamaan potilailleen laadukasta ja kivutonta hoitoa.

 

Suuhygienistit

Sanna-Mari Orpo | Suuhygienisti
 

Sanna-Mari valmistui suuhygienistiksi vuonna 2015. Hän hoitaa potilaita monipuolisesti tehden hammaskivenpoistoja, kotihoidon ohjausta, puremalihasten hierontaa sekä ultraääni- ja soodapuhdistuksia. Hoidon kivuttomuuden varmistamiseksi hänellä on oikeus antaa myös puudutushoitoa.  Tarvittaessa Sanna-Mari tekee myös väliaikaisia paikkoja ja poistaa ompeleita.

 

Uuden oppiminen inspiroi huolellista ja rauhallista Sanna-Maria. Hän nauttii työssään potilaiden huomioimisesta ja kuuntelemisesta, sekä tunteesta että voi auttaa potilaita tuntemaan suunsa puhtaaksi ja raikkaaksi.

 

 
Julia Rasi | Suuhygienisti
 

Rauhallinen Julia on valmistunut suuhygienistiksi Turusta vuonna 2022. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, soodapuhdistukset, valkaisuhoidot ja hammaskorujen kiinnitykset. Kotihoidon ohjaus ja hoitovinkkien opettaminen ovat myös erittäin tärkeä ja palkitseva osa työtä.

Julian vahvuus on potilaan tarpeiden huomioiminen, ja hän kertookin mielellään hoidon aikana mitä on tekemässä. Vastaanoton rento ja iloinen ilmapiiri rauhoittaa myös pelkopotilaita. Työssään hän kokee tärkeimmäksi tyytyväiset asiakkaat.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus