Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Raisio

Yhteystiedot

Tasalanaukio 3
21200 Raisio

010 571 1961

raisio(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-19
ti 8-17
ke 8-19
to 8-19
pe 8-14

Protetiikka ja purentafysiologia

 
Tommy Sjöholm | Protetiikan erikoishammaslääkäri
 

Olen kotoisin Kaarinasta ja toim inut hammaslääkärinä 30 vuotta. Harrastan mm. pyöräilyä ja valokuvausta. Erikoistuin purennan kuntoutukseen Helsingissä 2000 luvun alussa. Olen kirjoittanut unitutkimukseen liittyvän väitöskirjani Turun yliopistossa. Lisäksi olen toiminut sairaalaproteetikkona Hämeenlinnassa 10 vuotta. Parhaan palkinnon saan kun pitkään hoidossani ollut asiakas tulee tyytyväisenä kontrollikäynnille. Teen lähes kaikkea perushammashoitoon liittyvää; paikkauksia, keraamisia täytteitä, protetiikkaa (irtoproteeseja, kruunuja ja siltoja). Erityisenä vahvuusalueena on hammasimplantit. Lisäksi teen suunnitelmia, joissa sekä ylä- että alaleuan hammask aarten toiminta huomioidaan kokonaisuutena. Kasvokipujen ja purentahäiriöiden hoito kuuluu myös erikoisalaani. Arvostan keskeisesti asiakkaan omaa toivomusta hoidon suunnittelussa. Ei palveluseteleitä.

 

Varaa aika

 

Hammaslääkärit

Hermanni Rinne | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2018 valmistunut Hermanni on rauhallinen perushammashoitoa tekevä hammaslääkäri, jonka asiakasta kunnioittava työskentelytapa sopii hyvin myös pelko- ja lapsipotilaiden hoitoon. Perushammashoidon ja paikkausten lisäksi hän tekee mm. purentafysiologisia hoitoja, vaativia hampaan poistoja sekä pienkirurgisia operaatioita. Hän kouluttautuu aktiivisesti ja kouluttaa myös oman yksikkönsä ammattilaisia.

Asiakkaan auttaminen on Hermannille sydämen asia. Hän pyrkii työssään aina siihen, että asiakas on hoitoonsa kaikin puolin tyytyväinen.

 

Varaa aika

 
Hermanni Rinne

Suuhygienistit

Sanna-Mari Orpo | Suuhygienisti
 

Sanna-Mari valmistui suuhygienistiksi vuonna 2015. Hän hoitaa potilaita monipuolisesti tehden hammaskivenpoistoja, kotihoidon ohjausta, puremalihasten hierontaa sekä ultraääni- ja soodapuhdistuksia. Hoidon kivuttomuuden varmistamiseksi hänellä on oikeus antaa myös puudutushoitoa.  Tarvittaessa Sanna-Mari tekee myös väliaikaisia paikkoja ja poistaa ompeleita.

 

Uuden oppiminen inspiroi huolellista ja rauhallista Sanna-Maria. Hän nauttii työssään potilaiden huomioimisesta ja kuuntelemisesta, sekä tunteesta että voi auttaa potilaita tuntemaan suunsa puhtaaksi ja raikkaaksi.

 

Varaa aika

 
Sanna-Mari Orpo
Julia Rasi | Suuhygienisti
 

Rauhallinen Julia on valmistunut suuhygienistiksi Turusta vuonna 2022. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, soodapuhdistukset, valkaisuhoidot ja hammaskorujen kiinnitykset. Kotihoidon ohjaus ja hoitovinkkien opettaminen ovat myös erittäin tärkeä ja palkitseva osa työtä.

Julian vahvuus on potilaan tarpeiden huomioiminen, ja hän kertookin mielellään hoidon aikana mitä on tekemässä. Vastaanoton rento ja iloinen ilmapiiri rauhoittaa myös pelkopotilaita. Työssään hän kokee tärkeimmäksi tyytyväiset asiakkaat.
 

Varaa aika

 
Julia Rasi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus