Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Paimio

Yhteystiedot

Vistantie 19
21530 Paimio

010 571 1962

paimio(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-15
ke 8-18
to 8-20
pe 8-15

Hammaslääkärit

Juuso Ahvenus | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2020 Turussa hammaslääkäriksi valmistunut Juuso tekee perushoitojen lisäksi protetiikkaa sekä purentafysiologista hoitoa, kuten purentakiskoja Hohde Raision ja Paimion vastaanotoilla. Kliinisen työn ohella hän osallistuu aktiivisesti koulutuksiin sekä toimii Raision vastaavana hammaslääkärinä.

Juuso hoitaa mielellään pelkopotilaita ja saa usein kiitosta rauhallisesta otteestaan sekä kivuttomasti toteutuneista hoitokäynneistä. Työssään hän kokee tärkeimmäksi asiakkaiden auttamisen.

 

 

 
Helena Harjunpää | Hammaslääkäri
 

Helena on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1998. Helena on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä eri kaupungeissa vuoteen 2011 asti. Tämän jälkeen Helena on toiminut yksityisvastaanotoilla. Helena työskentelee myös hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisenä opettajana Turun Suun terveydenhuollon Opetusklinikalla. Opettamalla muita oppii itsekin.

 Helena on yleishammaslääkäri. Hänellä on laaja kokemus kaikenikäisten potilaiden hoidosta, myös lapsi- ja pelkopotilaiden hoidosta. Helenalle on ominaista huolellisuus ja rauhallinen ote. Erityisenä vahvuutena on työskentely pelko- ja lapsipotilaiden kanssa. Tavoitteena on edistää potilaan suun terveyttä ja toimivuutta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 

 
Arvo Kortesuo | Hammaslääkäri
 

Arvo on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 2015 ja toiminut monipuolisesti sekä terveyskeskuksessa että yksityishammaslääkärinä. Yksityisvastaanoton ohella hän toimii hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisenä opettajana Suun terveydenhuollon Opetusklinikassa. Omasta ammattitaidostaan Arvo huolehtii kouluttautumalla aktiivisesti.

Arvo tekee kokonaisvaltaista yleishammashoitoa kaikenikäisille potilaille, tavoitteenaan kestävä ja terveyttä edistävä lopputulos. Erityisvahvuutena on suun alueen pienkirurgiset toimenpiteet. Arvon potilaslähtöinen ja rauhallinen ote työhön saa säännöllisesti kiitosta varsinkin pelkopotilailta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 
Teemu Pirttijärvi | Hammaslääkäri
 

Teemu on Turusta kotoisin oleva, helposti lähestyttävä ja empaattinen hammaslääkäri, joka on valmistunut vuonna 2017. Teemu on tehnyt töitä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla sekä TYKS:ssä päivystyksellistä hammashoitoa. Teemu tekee kokonaisvaltaista hammashoitoa ja on erityisen kiinnostunut  hampaiden kiinteästä- ja irtoproteettisesta hoidosta. Teemulla on myös vahva kokemus pelkopotilaiden hoidosta. Teemu ottaa vastaan kaikenikäisiä potilaita ja on saanut kiitosta erityisesti lapsipotilaiden helläkätisestä ja hyväntuulisesta hoidosta. Teemu ylläpitää ja kehittää osaamistaan aktiivisesti täydennyskouluttautumalla.

 

 

Suuhygienistit

Lenita Lehto | Suuhygienisti
 

Olen toiminut Paimion hammasklinikalla hammashoitajana sekä suuhygienistinä vuodesta -90. Vankka kokemus, ammatillinen lisäkouluttautuminen sekä tiimityöskentely hammaslääkäriemme kanssa ohjaavat työtäni juuri Sinun suunterveytesi parhaaksi.
Terve, hoidettu, puhdas suu on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olet tervetullut vastaanotolleni!

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus