Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Paimio

Yhteystiedot

Vistantie 19
21530 Paimio

010 571 1962

paimio(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-15
ke 8-18
to 8-20
pe 8-15

Kesän poikkeusaukioloajat

21.6. kiinni

Hammaslääkärit

Juuso Ahvenus | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2020 Turussa hammaslääkäriksi valmistunut Juuso tekee perushoitojen lisäksi protetiikkaa sekä purentafysiologista hoitoa, kuten purentakiskoja Hohde Raision ja Paimion vastaanotoilla. Kliinisen työn ohella hän osallistuu aktiivisesti koulutuksiin sekä toimii Raision vastaavana hammaslääkärinä.

Juuso hoitaa mielellään pelkopotilaita ja saa usein kiitosta rauhallisesta otteestaan sekä kivuttomasti toteutuneista hoitokäynneistä. Työssään hän kokee tärkeimmäksi asiakkaiden auttamisen.

 

 

 
Helena Harjunpää | Hammaslääkäri
 

Helena on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1998. Helena on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä eri kaupungeissa vuoteen 2011 asti. Tämän jälkeen Helena on toiminut yksityisvastaanotoilla. Helena työskentelee myös hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisenä opettajana Turun Suun terveydenhuollon Opetusklinikalla. Opettamalla muita oppii itsekin.

 Helena on yleishammaslääkäri. Hänellä on laaja kokemus kaikenikäisten potilaiden hoidosta, myös lapsi- ja pelkopotilaiden hoidosta. Helenalle on ominaista huolellisuus ja rauhallinen ote. Erityisenä vahvuutena on työskentely pelko- ja lapsipotilaiden kanssa. Tavoitteena on edistää potilaan suun terveyttä ja toimivuutta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 

 
Alija Kamõsan | Hammaslääkäri
 

Alija on valmistunut Tarton yliopistosta vuonna 2010 ja heti vastavalmistuneena muuttanut Itä-Suomeen, jossa hän on ensin toiminut hammaslääkärinä kunnallisella puolella. Yksityiseen hammaslääkäripuoleen tutustuminen alkoi Varsinais-Suomen alueelle muuttaessa. Tällä hetkellä Alija toimii Paimio-Sauvon kuntayhtymän suun terveydenhuollossa sekä pitää Hohteella omaa vastaanottoa. Toimenkuvaan Hohteella kuuluvat yleishammaslääkärin työt sisältäen sekä kliinisiä että röntgentutkimuksia, ehkäisevää työtä, kiinnityskudossairauksien hoitoa, paikkauksia sekä juurihoitoa, purentafysiologisia toimenpiteitä ja irtoprotettiikka. Alija kouluttautuu aktiivisesti eri koulutuksissa niin verkkokoulutuksissa, kun paikan päälläkin.

Alija saa usein kiitosta pitkäjänteisestä ja lempeästä työskentelytavasta. Alijasta on ilo havaita, kuinka pelkopotilaalle syntyy hänen vastaanotollansa luottamus ja turvallinen olo. Sitä kautta potilas saa kokovaltaista, hoitosuunnitelmaan perustuvaa hoitoa.

 

 
Arvo Kortesuo | Hammaslääkäri
 

Arvo on valmistunut hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 2015 ja toiminut monipuolisesti sekä terveyskeskuksessa että yksityishammaslääkärinä. Yksityisvastaanoton ohella hän toimii hammaslääketieteen opiskelijoiden kliinisenä opettajana Suun terveydenhuollon Opetusklinikassa. Omasta ammattitaidostaan Arvo huolehtii kouluttautumalla aktiivisesti.

Arvo tekee kokonaisvaltaista yleishammashoitoa kaikenikäisille potilaille, tavoitteenaan kestävä ja terveyttä edistävä lopputulos. Erityisvahvuutena on suun alueen pienkirurgiset toimenpiteet. Arvon potilaslähtöinen ja rauhallinen ote työhön saa säännöllisesti kiitosta varsinkin pelkopotilailta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

 
Teemu Pirttijärvi | Hammaslääkäri
 

Teemu on Turusta kotoisin oleva, helposti lähestyttävä ja empaattinen hammaslääkäri, joka on valmistunut vuonna 2017. Teemu on tehnyt töitä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla sekä TYKS:ssä päivystyksellistä hammashoitoa. Teemu tekee kokonaisvaltaista hammashoitoa ja on erityisen kiinnostunut  hampaiden kiinteästä- ja irtoproteettisesta hoidosta. Teemulla on myös vahva kokemus pelkopotilaiden hoidosta. Teemu ottaa vastaan kaikenikäisiä potilaita ja on saanut kiitosta erityisesti lapsipotilaiden helläkätisestä ja hyväntuulisesta hoidosta. Teemu ylläpitää ja kehittää osaamistaan aktiivisesti täydennyskouluttautumalla.

 

 

Suuhygienistit

Lenita Lehto | Suuhygienisti
 

Lenita on työskennellyt Paimion hammasklinikalla hammashoitajana ja suuhygienistinä vuodesta 1990 lähtien. Hänen vankka kokemuksensa, jatkuva ammatillinen lisäkoulutuksensa ja tiivis yhteistyö hammaslääkärien kanssa ohjaavat hänen työtään, jotta juuri sinun suunterveytesi saavutettaisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Lenita korostaa terveen, hoidetun ja puhtaan suun merkitystä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Hän toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleen!

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus