Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Oulu Yrttipellontie

Yhteystiedot

Yrttipellontie 6
90230 Oulu

020 735 0340

oulu(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma-to 8–20
Pe 8–16

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Väinö Kurttila | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Väinöllä on jo yli 10 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta. Hän on työskennellyt monipuolisesti julkisella ja yksityissektorilla, ja toimii parhaillaan kirurgina myös OYS:n suu- ja leukakirurgian klinikalla.

Erityisosaamiseen kuuluvat mm. vaativat hampaiden poistot ja luusiirteet sekä laajat implanttihoidot. Hän tekee myös leukojen siirtoleikkauksia, leukanivelkirurgiaa ja leukanivelten proteesileikkauksia. Väinö kouluttautuu säännöllisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa, ja kouluttaa lisäksi suu- ja leukakirurgian erikoistujia yliopistosairaalassa.

 
Väinö Kurttila
Eelis Rytkönen | Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukakirurgia
 

Eelis on suu- ja leukakirurgi, jonka erikoisalaa ovat haastavammat toimenpiteet kuten hammaskirurgia, hampaan poistot ja implantoinnit. Implanttihoidossa kirurgi jakaa toimenpiteen protetiikan asiantuntijan kanssa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Eeliksen vastaanotolle ohjaamme myös ne asiakkaat, jotka toivovat apua purennan kuntoutukseen.

 

 
Eelis Rytkönen

Protetiikka ja purentafysiologia

Vesa Holappa | Purentafysiologian ja protetiikan erikoishammaslääkäri
 

Vesa on luottamusta herättävä ja ratkaisukeskeinen ammattilainen, joka on työskennellyt Oulun Kruunussa sen perustamisesta lähtien. Vesan erikoisalaa ovat protetiikka, sillat, kruunut, laminaatit, proteesit sekä purentakiskot. Vesalla on erityinen kyky hahmottaa hoidon kokonaisuudet ja hänet tunnetaan pitkäjänteisestä jasitoutuvasta otteesta työhönsä.

 

 
Vesa Holappa

Kliininen hammashoito

Anne Laajala | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia
 

Olen erikoistunut korjaavaan hammashoitoon sekä juurenhoitoon (kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia) vuonna 2020 Oulun yliopistossa. Sitä ennen toimin yleishammaslääkärinä vuodesta 2009 lähtien. Olen väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2022.
Olen toiminut niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Nykyisin toimin Hohteen lisäksi hammaslääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Hohteella keskityn juurihoitoihin sekä korjaavaan hammashoitoon. Korjaan hampaiden kovakudosvaurioita, eli lohkeamia, reikiintymisvaurioita sekä kulumismuutoksia. Myös hammastapaturmien jatkohoito kuuluu toimenkuvaani. Toimin kouluttajana useille eri järjestöille ja osallistun itse aktiivisesti oman erikoisalani koulutuksiin.
Hammashoidossa omalta osaltani pyrin terveiden ja toimivien luonnollisten hampaiden säilyttämiseen. Teen työni tarkasti ja arvioin hyödyt ja riskit tapauskohtaisesti. Teen mielelläni yhteistyötä muiden eri erikoisalojen kesken. Minulle on tärkeää tehdä hammashoitoa siten, että työni jälki on kaunista ja kestävää, ja hoitokokemus on potilaalle miellyttävä.

 

 

Varaa aika

 
Anne Laajala

Iensairaudet

Meeri Ojala | Iensairauksien erikoishammaslääkäri
 

Meeri on kokenut hammasalan ammattilainen, jonka erikoisalaa ovat iensairauksien hoito eli parodontologia sekä implanttien ylläpitohoidot. Ienterveys on vahvasti yhteydessä yleisterveyteen, joten Meeri voi edesauttaa asiakkaittensa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Meeri on ratkaisukeskeinen ja tarkka hammaslääkäri, joka on ollut Oulun Kruunun tiimissä mukana perustamisesta lähtien.

 

 

Varaa aika

 
Meeri Ojala

Oikomishoito

Tiina Uusisalmi | Oikomishoidon erikoishammaslääkäri
 

Tiina on toimeen tarttuva, tarkka ja haasteita pelkäämätön erikoishammaslääkäri, jonka käsistä löytyvät aina oikomishoidon viimeisimmät tekniikat ja menetelmät. Oulun Kruunun vahvuudessa perustamisesta lähtien olleella Tiinalla on aina hymy herkässä ja auringonvalo ympärillään.

 

 
Tiina Uusisalmi

Hammaslääkärit

Päivi Huttu | Hammaslääkäri
 

Päivi on pitkäaikainen Oulun Kruunulainen, joka tekee perushoidon lisäksi laajasti esteettisen hammashoidon töitä, kuten kruunuja, keraamisia paikkoja jalaminaatteja. Päivi on erittäin pidetty hammaslääkäri, jolta luonnistuu myös pelkopotilaiden hoito.

 

 
Päivi Huttu
 
Olli Iivanainen | Hammaslääkäri
 

Olli on perusteellinen hammaslääkäri, joka on hyvä pelkopotilaiden kanssa. Hän tekee monipuolisesti perushammashoidon töitä, kuten esimerkiksi paikkauksia, hammaskiven poistoa, juurihoitoja sekä hampaiden poistoja. Olli tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 
 
Miina Lamberg | Hammaslääkäri
 

Miina on hammaslääkäri, jolla on rauhallinen ote työhönsä ja rautainen ammattitaito. Miinalla on paljon kokemusta perushammashoidosta, minkä lisäksi häneltä löytyy erityisosaamista esteettisestä hammashoidosta. Miina tekee myös Lumiliner-kalvo-oikomishoitoja.

 

 

Suuhygienistit

Riitta Jurvelin | Suuhygienisti
 

Suuhygienisti Riitta Jurvelin perusti omannäköisensä hammaslääkäriaseman, Oulun Kruunun vuonna 2014. 2022 marraskuusta alkaen Oulun Kruunu on ollut osa Hohde-konsernia. Riitalle työssään palkitsevinta on asiakkailta saatu palaute. Riitan luo voit varata ajan esimerkiksi hammaskiven poistoon, jauhepuhdistukseen tai laservalkaisuun. Hänen tehtäviinsä kuuluu tarvittaessa myös hammaslääkärien avustaminen.

 

 
Riitta Jurvelin

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus