Pihlajalinnan Hammasklinikat ovat nyt osa Hohdetta. Palvelemme jatkossakin samoissa tiloissa tutun tiimin voimin. Tervetuloa!

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Oulu Isokatu

Yhteystiedot

Isokatu 33
90100 Oulu

010 571 1970

ouluisokatu@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-19
pe 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Protetiikka ja purentafysiologia

Iensairaudet

Paikkaus- ja juurenhoito

Oikomishoito

Hammaslääkärit

Juha Leppänen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut Oulun yliopistosta vuonna 2017, jonka jälkeen olen toiminut yhtäjaksoisesti sekä terveyskeskuksessa että yksityisellä puolella.Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti yleisterveyttä silmällä pitäen ja potilaan toiveita huomioiden.
Monipuolinen osaaminen perushoidon lisäksi myös pienkirurgiasta ja oikomishoidosta. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita ja vastaanotoltani saat kaikki yleishammaslääkärin palvelut. Tarjoan hyvää ja laadukasta hoitoa. Tärkeintä työssäni on tyytyväinen asiakas. Tervetuloa!

Varaa aika

 
Juha Leppänen
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Kliinisen työn ohella toimin Pohjois-Suomen ja Uudenmaan vastuuhammaslääkärinä. Hoidan Helsingin ja Oulun kaupungin palveluseteliasiakkaita.

 

Varaa aika

 
Terho Lintula

Suuhygienistit

Anu Raappana | Suuhygienisti
 

Vuonna 2001 valmistuneen Anun työhön kuuluvat hammaskiven poistot, valkaisuhoidot, soodapuhdistukset sekä omahoidon ohjaaminen. Lisäksi hän avustaa hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä monipuolisesti erilaisissa suun ja hampaiden hoitotoimenpiteissä.

Säännöllisesti kouluttautuva Anu nauttii pitkän kokemuksen tuomasta varmuudesta kohdata erilaisia potilaita. Laadukkaan hoidon päämääränä on hänen mielestään aina se, että hoito todella edistää suun terveyttä. Potilaan ja hänen tulee molempien olla tyytyväisiä hoidon lopputulokseen.

 

Varaa aika

 
Anu Raappana

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus