Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Mikkeli

Yhteystiedot

Hallituskatu 1
50100 Mikkeli

010 571 1940

mikkelihallituskatu@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-19
pe 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Varaa aika

 
Anna Suomalainen

Hammaslääkärit

Milja Juntunen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta vuonna 2019. Opintojen jälkeen olen työskennellyt julkisella sektorilla hammaslääkärinä, jossa olen kehittänyt vahvan kliinisen osaamisen perushammashoitoon. Täydennän ammattiosaamistani kouluttautumalla aktiivisesti useita kertoja vuodessa. Minulle voit varata aikaa seuraaviin toimenpiteisiin: tarkastus, paikkaus, juurihoito, parodontologinen hoito, hampaan poisto, proteettinen hoito ja päivystysluontoinen särky tai vaiva.

Työlläni haluan edistää potilaideni suun terveyttä ja täten vaikuttaa positiivisesti myös yleisterveyteen. Työssäni on empaattinen ote ja huomioin potilaani toiveet koskien hoitotilannetta sekä kokonaishoidon kulkua, unohtamatta kuitenkaan ammattimaista näkemystä. Vastaanotollani on rento ja iloinen tunnelma, jonne hammashoitoa pelkääväkin voi tulla turvallisin mielin!

 

 

Varaa aika

 
Milja Juntunen
Antti Siiskonen | Hammaslääkäri
 
Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2016 ja työskennellyt sen jälkeen julkisella sekä yksityispuolella. Hän tekee perushammashoitoa, pieniä kirurgisia toimenpiteitä sekä protetiikkaa.
Työn paras ja tärkein puoli on potilaiden auttaminen, oli kyseessä sitten pieni tai isompi vaiva. Antti on työssään aina rauhallinen ja ystävällinen. Hän myös kehittää ammattitaitoaan ja kouluttautuu mielellään.

Varaa aika

 
Antti Siiskonen
 
Tuija Timonen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi v. 2012 Helsingin yliopistosta ja siitä lähtien työskennellyt pitkään myös kuntasektorilla erityisesti pelkopotilaiden ja erityistarpeisten kanssa.

Potilaan kohtaaminen on ehdoton vahvuuteni ja tavoitteenani ovat pitkät hoitosuhteet, joissa potilaan ei tarvitse jännittää vastaanotolleni tulemista. Tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

 
Katri Tolkki | Hammaslääkäri
 

Katri on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2013. Hänellä on hammaslääketieteen opintoja Strasbourgin yliopistosta, ja hän käy aktiivisesti myös täydennyskoulutuksissa. Katri haluaa jatkuvasti oppia uutta ja päivittää osaamistaan, jotta voi käyttää ammattitaitoaan potilaan parhaaksi.

Katri pyrkii räätälöimään hoidot kunkin potilaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Päämääränä on ehkäistä ennalta suun sairauksien syntyä, jolloin hampaat ja suun kudokset kestävät pidempään terveinä ja turhilta toimenpiteiltä vältytään.

Katrin osaaminen on monipuolista. Erityisesti hän on perehtynyt juurihoitoihin sekä pelkopotilaiden hoitoon ja tehokkaaseen kivun lievitykseen. Katri miettii vastaanotollaan potilaan kanssa yhdessä, mikä on paras ja kivuttomin suun ja hampaiden hoito.

Varaa aika

 
Katri Tolkki

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
 
Ani Lakoma

Suuhygienistit

Karoliina Nironen | Suuhygienisti
 

Karoliinan ura suuhygienistinä alkoi vuonna 2011, ja hoitotyön lisäksi Karoliina toimii lähiesihenkilönä ja yksikön vastaavana. Hänen ydinosaamistaan ovat parodontologiset hoidot, omahoidon ohjaukset, hammaskorujen kiinnitykset sekä erilaiset esteettiset hoidot. Lisäksi hänellä on myös oikeus lievittää kipuja puuduttamalla.

Asiakaslähtöinen toiminta ja tyytyväinen asiakas ovat Karoliinan mielestä työn tärkeimpiä asioita. Palkitsevinta on huomata, kun potilas on omaksunut saamansa omahoito-ohjeet ja suun terveys alkaa parantua.

 

Varaa aika

 
Karoliina Nironen

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus