Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Lapua

Yhteystiedot

Kauppakatu 23
62100 Lapua

050 512 9567

lapua@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-to 8-16
pe 8-14

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Hammaslääkärit

Niina Kukkasmäki | Hammaslääkäri
 

Niina on valmistunut 2017 ja valmistumisesta lähtien työskennellyt Etelä-pohjanmaalla. Niina tekee monipuolista perushammashoitoa. Niina on rauhallinen ja helläkätinen hammaslääkäri, joka työskentelee potilaslähtöisesti ja ottaa yksilölliset tarpeet huomioon. Niinalle voivat varata aikaa kaikenikäiset asiakkaat. Pelkopotilaat ovat erityisen tervetulleita!

 

 
Niina Kukkasmäki
Anne-Helen Savunen | Hammaslääkäri
 

Anne-Helen on valmistunut hammaslääkäriksi v. 2018 ja hän tekee perushammashoitoa, kuten paikkauksia, iensairauksien hoitoa, juurihoitoja ja hampaan poistoja. Erityistä osaamista on kertynyt irtoproteeseista, kevytsilloista sekä purentakiskoista.

Hoitotyössä on hänen mielestään keskeisintä rauhallinen ja potilasta kuunteleva ote. Työn paras puoli ovat potilaskohtaamiset, joista jää molemmille osapuolille positiiviinen mieli. Erittäin palkitsevaa on onnistua rakentamaan luottamus pelkopotilaan kanssa ja mahdollistaa näin hyvä hoitokokemus. Anne-Helen palvelee Seinäjoen sekä Lapuan vastaanotoilla.

 

 
Anne-Helen Savunen

Suuhygienistit

Maarit Eloranta | Suuhygienisti
 

Hellävarainen Maarit on työskennellyt yli 20 vuotta suuhygienistinä ja hänellä on kokemusta myös alan koulutustehtävistä. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluvat hammaskiven ja värjäymien poistot, väliaikaiset paikkaukset, retentiolangan kiinnitykset, valkaisuhoito ja kotihoidon ohjaus. Lisäksi hänellä on osaamista erikoissairaanhoidon osa-alueista kuten proteettisista ja parodontologisista hoidoista.

Asiakkaat ovat syy siihen miksi Maarit nauttii työstään niin paljon. Hänestä on tärkeää luoda hoitotilanteeseen rauhallinen tunnelma, joka ohjautuu potilaan tarpeista ja olotilasta. Potilaiden suun terveyden edistäminen ja hammashoitoon liittyvien pelkojen vähentäminen ovat työn parasta antia. Maaritin voit tavata Seinäjoen, Ilmajoen sekä Lapuan vastaanotoilla.

 

 
Maarit Eloranta

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus