Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Kuopio

Yhteystiedot

Koljonniemenkatu 2, 2.krs
70100 Kuopio

010 5050 830

kuopio(at)hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-pe 8-16

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Ville Pesonen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Villellä on jo yli 20 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta ja hammasimplanteista. Hän on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityishammaslääkäriasemilla ja on kuopiolaisille tuttu kasvo 20-vuotisen työuransa johdosta. Ville täydennyskouluttaa itseään säännöllisesti kotimaisissa ja ulkomaisissa kongresseissa.

Villen erityisosaamisalueisiin kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot, hammasimplantit ja luusiirteet.

 
Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 20 vuoden ajan hammaslääkärinä. Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion, Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

 

Iensairaudet

Lauri Kyllönen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Lauri on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2008 Oulun yliopistosta ja kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 2018 Itä-Suomen yliopistosta painotusalueena ien- ja kiinnityskudossairaudet.

Lauri ylläpitää ammattitaitoaan ja kouluttautuu aktiivisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi hän kliinisenä opettajana Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä hammaslääketieteen opetusklinikassa jossa Laurin toimenkuvaan kuuluu erikoistuvien hammaslääkärien sekä kandidaattien kliininen opetus.

Laurin erikoisosaamista ja kiinnostuksen kohteita ovat myös keinojuurien eli implanttien asennus, luusiirteet, hampaiden leikkaukselliset poistot ja muut kirurgista osaamista vaativat vaikeammatkin tapaukset sekä iensiirteet ienvetäymien hoitoon omien hampaiden ja implanttien ympärille.

 

Paikkaus- ja juurenhoito

Kristiina Oikarinen-Juusola | Erikoishammaslääkäri, paikkaus- ja juurenhoito
 

Kristiina valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 1996. Paikkaus- ja juurenhoidon erikoishammaslääkäriksi hän valmistui vuonna 2011. Lähes koko kliinisen uransa ajan Kristiina on työskennellyt yksityishammaslääkärinä Oulussa. Erikoisalansa ohella hän tekee kaikenlaisia kokonaishoitoja, tarkastuksia, korjaavaa hammashoitoa, purennan kuntoutuksia sekä ennalta ehkäisevää ja suun terveyttä ylläpitävää hoitoa.

Hammaslääkärinä työskentelemisen lisäksi hän toimii Oulun yliopistossa hammaslääketieteen opettajana vastuualueenaan juurihoidon alkuopetus. Lisäksi hän ohjaa erikoistuvia hammaslääkäreitä yliopistollisen sairaalan hammas- ja suusairauksien klinikalla sekä antaa luento-opetusta kollegoilleen alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jatkokoulutuksissa hän käy ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kristiinan erityisosaamisalueisiin kuuluvat paikkaus- ja juurenhoito sekä ennaltaehkäisevä ja korjaava kokonaishammashoito.

 

Oikomishoito

Hammaslääkärit

Matleena Hirvelä | Hammaslääkäri
 

Olen Kuopiosta 2018 valmistunut yleishammaslääkäri ja teen monipuolisesti perushoitoa, protetiikkaa, suun ulkopuolella valmistettavia keraamisia täytteitä ja purentafysiologisten vaivojen hoitoa. Minulle voi myös varata ajan päivystysluontoisen säryn tai muun vaivan hoitoa varten. Hoidan mielelläni kaiken ikäisiä sekä hammashoitoa pelkääviä asiakkaita. Kouluttaudun aktiivisesti ja toimin yksityisvastaanoton lisäksi kliinisenä opettajana hammaslääketieteen opetusklinikassa. Olen tehnyt monipuolista työtä myös terveyskeskuksen puolella valmistumisestani saakka.

Tavoitteeni hammaslääkärinä on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen, johon terve suu kuuluu olennaisena osana. Tärkeänä pidän myös kivutonta ja miellyttävää hoitokokemusta sekä asiakkaan omien toiveiden ja haasteiden huomioon ottamista yksilöllistä hoitosuunnitelmaa tehdessä.

 
Airi Korhonen | Hammaslääkäri
 

Airi on valmistunut Kuopion yliopistosta 1998, ja työskennellyt sen jälkeen hammaslääkärinä yksityissektorilla. Hän tekee hampaiston kokonaishoitoa yleishammaslääkärinä.

Erityisosaamisalueisiin kuuluu mm pelkopotilaiden hoito.

 
Pekka Mutanen | Hammaslääkäri
 

Pekka on työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 2017 ja kouluttautuu edelleen aktiivisesti.

Hänen erityisosaamiseensa kuuluu digitaalinen – ja esteettinen hammashoito, purennan kuntoutus, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit sekä hampaiston pienkirurgiset toimenpiteet, kuten hampaiden leikkaukselliset poistot. Lisäksi hän hoitaa purentafysiologisia potilaita mm. purentakisko- ja pistoshoidoin.Pekka hoitaa myös mielellään pelkopotilaita sekä tekee nukutushammashoitoa.

 

 
Lauri Paavola | Hammaslääkäri
 

Lauri on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2017. Hammaslääkärinä hän on toiminut niin yksityisellä, kuin julkisella puolellakin.

Lauri tekee monipuolisesti perushoitoja: paikkauksia, protetiikkaa, hampaan poistoja, esteettistä hoitoa, juurihoitoja, purentakiskoja sekä hoitaa iensairauksia ja limakalvosairauksia.

Jotta hammaslääkärissä käyntiä ei tarvitsisi jännittää, Lauri kertoo potilailleen hoidon kulun hyvin tarkasti. Potilaan on hyvä tietää mitä tehdään ja miksi niin tehdään. Parasta hammaslääkärin työssä onkin, kun potilas saapuu vastaanotolle luottavaisin mielin siitä, että hammaslääkäri ajattelee aina potilaan parasta ja tekee laadukasta hoitoa ongelmien ilmetessä. Hoitovaihtoehtoja punnitessa hammaslääkärin on hyvä kysyä mielessä itseltäänkin, että ”jos kyseessä olisi oma suuni, niin suosittelisinko juuri tällaista hoitoa?”.

 

 
Henri Virkamäki | Hammaslääkäri
 

Henri on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2020 Kuopiosta. Monipuolista työkokemusta Henrille on kertynyt Siilinjärven terveyskeskuksesta sekä keikkahammaslääkärin työstä.

Hohteella Henri tekee monipuolisesti hammashoitoa potilaan terveys ja toiveet huomioiden. Työssä tärkeintä on kuunnella asiakasta ja antaa oikea apu oikeaan vaivaan.

 
Anni Virkamäki | Hammaslääkäri
 

Anni on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2016 Itä-Suomen yliopistosta. Sen jälkeen työkokemusta on kertynyt sekä terveyskeskuspuolelta että yksityisiltä vastaanotoilta. Anni tekee Hohteessa yleishammaslääkärin työtä kokonaisvaltaisesti potilaan terveyttä edistäen. Anni käy aktiivisesti alan koulutuksissa. Erityisinä kiinnostuksen kohteinaan hänellä ovat paikkaukset, juurihoidot sekä suun ulkopuolella valmistettavat keraamiset kruunut. Anni on rauhallinen ja ihmisläheinen, hänelle on tärkeää kuunnella potilasta ja kertoa hoidonkulusta tarkasti toimenpiteen aikana. Hän hoitaakin mielellään pelkopotilaita ja tekee hammashoitoa myös nukutuksessa.

 

 
Simo Vuokila | Hammaslääkäri
 

Minulla on vankka työkokemus eri hammashoidon sektoreilta. Erityisesti olen perehtynyt protetiikkaan, särkyjen- ja pelkopotilaiden hoitoon. Teen kaikkia toimenpiteitä perushoidoista vaativiin kokonaisuuksiin. Hoidan sekä aikuisia että lapsia. Vastaanotollani on rento tunnelma ja sinne on aina mukava tulla. Tervetuloa!

 

 
Lauri Ågren | Hammaslääkäri
 

Olen Kuopiosta 2019 valmistunut Hammaslääkäri. Työssä minulle on tärkeää suun kokonaisvaltainen hoito ja potilaan kohtaaminen.  

Teen hammaslääkärin töitä monipuolisesti. Olen erityisen orientoitunut protetiikkaan, esteettiseen hoitoon ja digitaaliseen hammashoitoon, jonka avulla pystyy tekemään muun muassa kruunuja, laminaatteja ja keraamisia täytteitä kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Teen myös kalvo-oikomista. Kouluttaudun jatkuvasti ja pyrin nykyaikaiseen ja tieteeseen pohjautuvaan hoitoon. 

Vastaanotolla haluan luoda mukavan ja rennon ilmapiirin, jotta hammaslääkärikäynti olisi mahdollisimman miellyttävä kokemus. Olen saanut paljon hyvää palautetta potilailta, joilla on hammaslääkäripelko. Ennaltaehkäisevä hoito on suun terveydenhoidossa ensisijaisen tärkeää. Tässä korostuu yhteistyö potilaan kanssa, mihin haluan panostaa. 

 

 

 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

 

.

Annina Sipola

Suuhygienistit

Eira Hakkarainen | Suuhygienisti
 

Eira valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2009 ja on sen jälkeen työskennellyt yksityisellä sekä julkisella sektorilla aikuisten ja lasten hammashoidon parissa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, hampaiden valkaisut sekä hampaiden kotihoidon ohjaus. Eiralla on myös pätevyys paikallispuudutuksen antamiseen hammaskiven poiston yhteydessä.

 

.

Eira Hakkarainen
Anu-Reetta Jokinen | Suuhygienisti
 

Anu-Reetta on valmistunut suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2006 ja Anu-Reetta tuntee edelleenkin olevansa itselleen juuri oikealla alalla. Toimenpiteet Anu-Reetta toteuttaa aina hellävaraisesti ja tarkasti potilaan toiveita kuunnellen. Vastaanottoajan lopuksi myös hampaiden kotihoidon ohjeet käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi.

Työnkuvaan Hohteella kuuluu hammaskivenpoistot, hampaiden puhdistukset sekä värjäytymien poistot. Mikäli haluat hammaskorun tai hampaiden valkaisun, sekin onnistuu Anu-Reetan vastaanotolla. Hampaiden valkaisuhoidot ovatkin erityisen lähellä Anu-Reetan sydäntä. Hänelle voit varata maksuttoman valkaisukonsultaatioajan ja suunnitella yhdessä juuri sinulle sopivan valkaisun.

 

 
Janni Lyytinen | Suuhygienisti
 

Jannin erikoisalaa ovat mm. hammaskiven poisto, jauhepuhdistus, valkaisuhoidot sekä suun ja hampaiden kotihoitoon liittyvät asiat. Hän tekee myös kartiokeilakuvantamista sekä intraoraaliskannauksia. Erityisenä mielenkiinnon kohteena on oikomishoito ja siihen liittyvät pienet toimenpiteet, kuten irronneiden brakettien kiinnitykset. Jannilla on pitkä kokemus eri-ikäisten potilaiden hoidosta sekä omahoidon ohjaamisesta

 

 
Sanni Pirskanen | Suuhygienisti
 

Sanni on valmistunut suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2015 ja hänellä on kokemusta julkiselta sekä yksityiseltä sektorilta. Työn­kuvaan kuuluvat mm. hammaskiven poistot, iensairauksien hoito sekä omahoidon ohjaus. Rauhallinen luonne näkyy hoitotyössä hellinä mutta varmoina otteina. Sanni hoitaa mielellään pelkopotilaita,ja huolehtii aina siitä että hoito on potilaalle kaikinpuolin miellyttävää.

 
Enni Rosberg-Meklin | Suuhygienisti
 

Enni valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2016. Hänen työn kuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, valkaisuhoidot, oma­hoidon ohjaus sekä hammaslääkäreiden monipuolinen avustaminen.

 

Yksilöllisen hoidon ja kotihoidon ohjauksen antaminen on Ennille erityisen tärkeää. Hänelle on kertynyt vuosien kokemus asiakaspalvelu­työstä,ja sen huomaa iloisesta asenteesta sekä erityisestä asiakas­ystävällisyydestä. Enni huolehtii, että asiakas lähtee hammashoidosta aina hymy huulilla.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus