Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Kangasniemi

Yhteystiedot

Otto Mannisen tie 1
51200 Kangasniemi

010 571 1910

kangasniemi@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma-pe 8-18

Hammaslääkärit

Veera Rokka | Hammaslääkäri
 

Veera on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 2018 ja tehnyt valmistumisesta lähtien töitä yksityisillä vastaanotoilla. Veera tekee monipuolista perushammashoitoa mutta erityisen kiinnostavaa on protetiikka.  Ammattitaitoaan Veera täydentää kouluttautumalla aktiivisesti sekä hyödyntämällä muun muassa verkko-opiskelun tuomia mahdollisuuksia. Veera kouluttaa myös itse muita hammaslääkäreitä digitaalisuuden ja etävastaanoton hyödyntämiseen potilastyön ohessa.

 Hammaslääkärin työssä Veera panostaa korkeaan laatuun ja asiakkaan kohtaamineen sekä tarpeiden huomioimiseen yksilöllisesti. On tärkeää, että asiakkaille tarjotaan kestävää ja toimivaa hammashoitoa, niin että lohkeamia ei tarvitse ravata korjaamassa jatkuvasti vaan purukalusto on toimiva ja esteettinen kokonaisuus, joka kestää aikaa hyvin.

 

 

Hammaslääketieteen kandidaatti

Olli Koskela | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Olen viimeisen vuoden opintoja suorittava hammaslääketieteen kandidaatti. Tarjoan laajasti perushammashoitoa, kuten tarkastuksia, paikkauksia ja hammassärkyjen hoitoa. Vastaanotollani pyrin luomaan lempeän ja rauhallisen ilmapiirin, jossa potilaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja tulla kuulluksi. Hoidan potilaita suomeksi ja englanniksi.

 

.

Olli Koskela

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus