Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Ilmajoki

Yhteystiedot

Kauppatie 7
60800 Ilmajoki

06 424 6736

ilmajoki@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-15
ti 8.30-15.30
ke 8-15
to 8-15
pe 8.30-14

Kesän poikkeusaukioloajat

8.-26.7. kiinni

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Janne Vesala | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Erittäin vankan kokemuksen omaava Janne on työskennellyt hammaslääkärinä vuodesta 1998 alkaen erikoistuen kirurgiaan vuonna 2013. Toimenkuvaan kuuluvat kaikki suu- ja leukakirurgiaan kuuluvat tutkimukset ja toimenpiteet, kuten hampaan poistot, leikkaukselliset poistot ja implanttikirurgia. Janne osallistuu aktiivisesti Suomessa sekä ulkomailla järjestettäviin suu- ja leukakirurgian erikoiskoulutuksiin.

Janne on työssään taitava, ja lisäksi hänellä on erityinen kyky luoda potilaille rauhallinen ja luottavainen olo. Hän työskentelee rauhallisen varmasti potilaan ehdoilla edeten ja saa työstään paljon positiivista palautetta.

 

Hammaslääkärit

Antti-Ville Alkula | Hammaslääkäri
 

Vuonna 2009 valmistunut Antti-Ville tekee hammaslääkärin töitä monipuolisesti paikkaushoidosta protetiikkaan ja iensairauksien hoidosta hampaan poistoihin sekä nukutushammashoitoon. Lisäksi hän seuraa aktiivisesti alan kehitystä.

Korkea laatu sekä oikeat diagnoosit ja hoitopäätökset ovat hänelle työn keskeisimpiä asioita. Antti-Ville pyrkii hoidoissa myös aina hyvään estetiikkaan. Hän saa paljon kiitosta rauhallisuudesta sekä kivuttomasti toteutetuista hoidoista.

 

 
Virpi Vesala | Hammaslääkäri
 

Hammaslääkärinä vuodesta 1999 alkaen toimineella Virpillä on erittäin laaja kokemus yleishammaslääketieteen kaikilta osa-alueilta sekä erityisosaamista mm. implantti- ja nukutushammashoidosta, esteettisestä sekä pelkopotilaiden hoidosta. Virpi kouluttautuu jatkuvasti ja kouluttaa itsekin alan ammattilaisia. Hän kuuluu Suomen esteettisen implantologian ryhmään sekä toimii Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan vastaavana hammaslääkärinä.

Virpi rakastaa asiakkaiden kohtaamista ja hoitoa, ja pyrkii aina kuuntelemaan sekä huomioimaan heidän toiveensa. Kestävä ja huolellinen työ sekä parhaan mahdollisen hoidon antaminen on hänelle sydämen asia. Parasta on nähdä hoidon päätteeksi potilaan iloinen ja vapautunut hymy.

 

 

Suuhygienistit

Maarit Eloranta | Suuhygienisti
 

Hellävarainen Maarit on työskennellyt yli 20 vuotta suuhygienistinä ja hänellä on kokemusta myös alan koulutustehtävistä. Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluvat hammaskiven ja värjäymien poistot, väliaikaiset paikkaukset, retentiolangan kiinnitykset, valkaisuhoito ja kotihoidon ohjaus. Lisäksi hänellä on osaamista erikoissairaanhoidon osa-alueista kuten proteettisista ja parodontologisista hoidoista.

Asiakkaat ovat syy siihen miksi Maarit nauttii työstään niin paljon. Hänestä on tärkeää luoda hoitotilanteeseen rauhallinen tunnelma, joka ohjautuu potilaan tarpeista ja olotilasta. Potilaiden suun terveyden edistäminen ja hammashoitoon liittyvien pelkojen vähentäminen ovat työn parasta antia. Maaritin voit tavata Seinäjoen, Ilmajoen sekä Lapuan vastaanotoilla.

 

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus