Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Töölö

Yhteystiedot

Mannerheimintie 62
00250 Helsinki

010 274 4702

toolo@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-20
ke 8-20
to 8-15
pe 8-15

Hammaslääkärit

Juhani Dahl | Hammaslääkäri
 

Olen kokenut ja potilasta ymmärtävä hammaslääkäri, jolla on laaja-alainen näkemys ja ammattitaito. Valmistuin hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2000, jonka jälkeen olen työskennellyt niin yksityishammaslääkärinä kuin terveyskeskussektorilla kirurgiaan painottuvissa tehtävissä. Keskussairaalakokemusta olen kerännyt suu- ja leukakirurgian osastolta usean vuoden ajan samalla mm. implanttihoitoihin kouluttautuen.

Erityiskiinnostuksen kohteitani ovat pelkopotilaiden nukutushammashoidot, hampaiden leikkaukselliset poistot, hammaspuutosten korvaaminen implanteilla ja kiinteillä hammassilloilla sekä implanttihoitoihin liittyvät kudosmuokkaukset luulla ja biomateriaaleilla.

Implanteilla voidaan korvata paitsi yksittäisiä tai useampia hampaita, myös merkittävästi parantaa heikosti paikallaan pysyvien irtoproteesien pysyvyyttä ja käyttömukavuutta. Implanttihoitoja olen tehnyt vuodesta 2004 lähtien. Täydennyskoulutan tietojani ja taitojani osallistumalla aktiivisesti niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin.

Varaa aika

 
Juhani Dahl
 
Roman Kornilov | Hammaslääkäri
 

Olen helposti lähestyttävä ja teen hammashoitoa aina asiakasta kuunnellen. Minulle on erittäin tärkeää, että voin tarjota jokaiselle asiakkaalleni parhaan mahdollisen hoidon.

Työskentelen lisäksi Helsingin yliopiston suu- ja leukakirurgiaosastolla, minkä vuoksi pysyn jatkuvasti ajan tasalla alan tuoreimmista tiedoista.

Palveluihini kuuluvat tarkastusten lisäksi paikkaushoidot, juurihoidot, hampaan poistot, purentakiskot, irtoproteesit, esteettiset hoidot, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit, hampaiden kiinnityskudosten ja iensairauksien hoito sekä suusairauksien ennaltaehkäisy.

Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni!
 

 
 
Ilari Kovanen | Hammaslääkäri
 

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2009 Turun yliopistosta. Olen toiminut yksityishammaslääkärinä siitä asti ja työkokemusta on myös julkisen sektorin hammashoidosta.

Kouluttaudun jatkuvasti laaja-alaisesti. Teen perushammashoitoa: paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja, särkytapauksia, purentakiskoja, keraamisia täytteitä. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat purentaan, ennaltaehkäisevään ja esteettiseen hammashoitoon liittyvät asiat. Teen työni tarkasti ja huolellisesti.

Arvostan pitkäaikaisia hoitosuhteita, jolloin potilaan hampaistossa säännöllisellä tutkimusvälillä ja riittävän tiheällä ehkäisevällä hoidolla saavutetaan tasapainoinen ja mahdollisimman hyvä terveys.

Suunterveys on tärkeä osa yleisterveyttä.

 

 
 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Minä olen ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Paras lopputulos syntyy, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Olen kokenut hammaslääkäri ja uskon tämän välittyvän potilailleni luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2001 lähtien. Kokemusta on karttunut myös kunnalliselta puolelta erityisesti särkypäivystysten osalta . Valmistuin hammaslääkäriksi 2001.

 

 
 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Olen ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. En itsekään pitäisi ikävistä yllätyksistä hammaslääkärissä, joten otan potilaani huomioon mm. kertomalla hoidon aikana mitä olen tekemässä, tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Minulle on tärkeää, että asiakkaani kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Yksityishammashoidon ja kunnallisen hammashoidon työkokemukseni myötä minulle on kertynyt kattavaa kokemusta myös särkypäivystys- ja pelkopotilaiden hoidosta. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä itselleen oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Päivitän osaamistani osallistumalla säännöllisesti kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Jaan mielelläni tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista, jotta löydämme yhdessä  sinulle sopivat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanottomme modernit digitekniikat mahdollistavat mm. laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 

Varaa aika

 
 
Hubertus Seitsalo | Hammaslääkäri
 

Minulla on yli 15 vuoden kokemus hammaslääkärin työstä. Hoitoperiaatteenani on antaa jokaisella potilaalle kivuton, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitokokemus. Jatkokouluttaudun myös ahkerasti hammaslääketieteellisillä kursseilla. Minulla on työuraltani kokemusta niin yksityiseltä-, kuin julkiseltakin sektorilta.

Varaa aika

 
 
Pauliina Uutela | Hammaslääkäri
 

Olen tunnollinen, helposti lähestyttävä ja työstään innostunut hammaslääkäri, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Olen tehnyt uraani niin julkisella kuin yksityisellä puolella. Arvokasta kokemusta on kertynyt myös ulkomailla Sveitsissä Baselin yliopistollisella hammasklinikalla työskennellessäni.

Pyrin jatkuvasti pitämään osaamiseni ajan tasalla ja kehittymään alallani. Osallistun ahkerasti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutuksiin, jotta voin tarjota uusimman tiedon ja parhaat hoitoratkaisut.
Tavoitteenani on yhdessä kanssanne löytää parhaat  ratkaisut terveen, tulehdusvapaan suun tilanteen saavuttamiseksi. Teen perushammashoitoa laajalla skaalalla, erityisen kiinnostunut olen iensairauksista, ennaltaehkäisevästä hoidosta ja protetiikasta. Hoidan mm. pitkälle edenneitä tai huonosti hoitoon vastaavia iensairauksia, implanttien tulehduksia ja teen keraamisia täytteitä ja kruunuja.

Tavoitteenani on tarjota laadukasta hoitoa, joka parantaa asiakkaideni elämänlaatua ja tuo heidän kasvoilleen terveen ja kauniin hymyn.

 

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus