Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Töölö

Yhteystiedot

Mannerheimintie 62
00250 Helsinki

010 274 4702

toolo@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-20
ke 8-20
to 8-15
pe 8-15

Hammaslääkärit

Juhani Dahl | Hammaslääkäri
 

Juhani on kokenut ja potilasta ymmärtävä hammaslääkäri, jolla on laaja-alainen näkemys ja ammattitaito. Hän valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2000, jonka jälkeen hän on työskennellyt sekä yksityishammaslääkärinä että terveyskeskussektorilla kirurgiaan painottuvissa tehtävissä. Juhani on myös kerännyt keskussairaalakokemusta suu- ja leukakirurgian osastolta usean vuoden ajan, samalla kouluttautuen muun muassa implanttihoitoihin.

Juhanin erityiskiinnostuksen kohteita ovat pelkopotilaiden nukutushammashoidot, hampaiden leikkaukselliset poistot, hammaspuutosten korvaaminen implanteilla ja kiinteillä hammassilloilla sekä implanttihoitoihin liittyvät kudosmuokkaukset luulla ja biomateriaaleilla.

Implanteilla voidaan korvata paitsi yksittäisiä tai useampia hampaita, myös merkittävästi parantaa heikosti paikallaan pysyvien irtoproteesien pysyvyyttä ja käyttömukavuutta. Juhani on tehnyt implanttihoitoja vuodesta 2004 lähtien. Hän täydennyskouluttaa tietojaan ja taitojaan osallistumalla aktiivisesti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin.

 
Marika Järvinen | Hammaslääkäri
 

Marika on työssään rauhallinen ja tarkka hammaslääkäri. Hän hoitaa kärsivällisesti myös pelkääviä potilaita. Marika nauttii nähdessään tyytyväisen asiakkaan hymyilevän hoitokokonaisuuden valmistuttua. Innostava työympäristö ajanmukaisine laitteineen, koulutuksineen ja reipas- ja mukavahenkinen hammastiimi tuovat Marikan työpäivään inspiroivaa voimaa. Hän on valmistunut hammaslääkäriksi v. 2001. Marika on työskennellyt yksityissektorilla sekä julkisella sektorilla ympäri Etelä-Suomea. Myös kiireinen päivystyshammashoito on tullut Marikalle tutuksi.

 
Ilari Kovanen | Hammaslääkäri
 

Ilari on vuonna 2009 Turun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri, joka on työskennellyt yksityishammaslääkärinä koko uransa ajan. Hänellä on myös kokemusta julkisen sektorin hammashoidosta, mikä tuo laaja-alaisuutta hänen osaamiseensa.

Ilari panostaa jatkuvasti omaan kouluttautumiseensa ja kehittymiseensä hammashoidon alalla. Hän tarjoaa monipuolisia perushammashoitoja, kuten paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja, särkytapauksien hoitoa, purentakiskoja ja keraamisia täytteitä. Erityisesti Ilaria kiinnostavat purentaan, ennaltaehkäisevään ja esteettiseen hammashoitoon liittyvät asiat, joissa hän on erityisen pätevä.

Ilari tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti, ja hän arvostaa pitkäaikaisia hoitosuhteita, jotka mahdollistavat potilaan hampaiston säännöllisen seurannan ja riittävän ehkäisevän hoidon. Hänen tavoitteenaan on saavuttaa potilaan hampaistossa tasapainoinen ja mahdollisimman hyvä terveys, sillä hän ymmärtää suunterveyden merkityksen osana yleisterveyttä.

 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Otto on ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Hän uskoo parhaan lopputuloksen syntyvän, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Otto on kokenut hammaslääkäri, ja hän uskoo tämän välittyvän potilailleen luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa Otto on työskennellyt  vuodesta 2001 lähtien ja hänellä on myös kokemusta kunnalliselta puolelta, erityisesti särkypäivystysten osalta. Hän valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2001.

 
Vincent Paul | Hammaslääkäri
 

Vincent on lämmin ja potilaista välittävä hammaslääkäri, jolla on laaja kokemus erilaisista potilaista ja heidän erityistarpeistaan. Hän on erityisen taitava pelkopotilaiden kohtaamisessa ja pitää tärkeänä, että jokainen potilas saa yksilöllistä hoitoa. Vincentin työskentelytavat ovat varmat ja huolelliset.

Vincent suoritti hammaslääketieteen opintonsa Saksassa Erlangenissa, mikä on antanut hänelle monipuolista osaamista hampaiden ja suun terveydenhoidosta niin Suomessa kuin Saksassa. Hän palvelee potilaita suomeksi, saksaksi ja englanniksi. Vincent tekee kaikkia perushammashoidon toimenpiteitä, kuten paikkaus- ja juurihoitoja, hampaiden poistoja, purentakiskoja ja protetiikkaa. Vincent ylläpitää ammattitaitoaan osallistumalla aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin.

Tervetuloa Vincentin vastaanotolle!

 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Matteus on ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. Hän ottaa potilaansa huomioon tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Matteukselle on tärkeää, että asiakkaat kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Kattava kokemus yksityis- ja kunnalliselta hammashoidon alalta on antanut Matteukselle laaja-alaista osaamista, erityisesti särkypäivystysten ja pelkopotilaiden hoidossa. Hänelle paras palkinto työstä onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Matteus päivittää osaamistaan säännöllisesti osallistumalla kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Hän jakaa mielellään tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista ja pyrkii löytämään yhdessä potilaan kanssa parhaat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanoton modernit digitekniikat mahdollistavat laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Matteus valmistui hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 
Hubertus Seitsalo | Hammaslääkäri
 

Hubertuksella on yli 15 vuoden kokemus hammaslääkärin työstä. Hänen hoitoperiaatteena on antaa jokaisella potilaalle kivuton, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitokokemus. Hubertus jatkokouluttautuu myös ahkerasti hammaslääketieteellisillä kursseilla. Hänellä on kokemusta niin yksityiseltä-, kuin julkiseltakin sektorilta.

 
Alexandra Tyukina | Hammaslääkäri
 

Alexandra on Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2022 valmistunut hammaslääkäri, jolla on monipuolinen työkokemus terveyskeskuksesta ja yksityiseltä sektorilta. Hän toimii Hohteella, missä hän suorittaa monipuolisesti yleishammaslääkärin toimenpiteitä, kuten tarkastuksia, paikkauksia, anti-infektiivisia hoitoja, hampaan poistoja, juurihoitoja, limakalvomuutosten hoitoa ja seurantaa sekä protetiikkaa ja purentafysiologisia tutkimuksia ja hoitoja, kuten purentakiskoja. Alexandran vastaanotolle ovat tervetulleita erityisesti pelkopotilaat, joille hän tarjoaa lempeää hammashoitoa.

Vaikka Alexandra tekee mielellään kaikenlaisia hammashoitoja, hänen erityisosaamiseensa kuuluvat yleishammaslääkäritasoiset kirurgiset toimenpiteet, protetiikka ja juurihoidot. Hänellä on myös laaja yleislääketieteellinen osaaminen lääketieteen lisensiaatiksi valmistumisensa vuoksi vuonna 2020 Itä-Suomen yliopistosta.

Alexandra painottaa nykyaikaisen hammaslääketieteen merkitystä potilaan toiveiden ja yleisterveyden sekä suun tilan huomioimisessa. Hän kouluttautuu jatkuvasti pysyäkseen ajan tasalla alalla. Tällä hetkellä hän on myös erikoistumassa suu- ja leukakirurgiaan. Kaiken kaikkiaan Alexandra toivottaa potilaansa lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleen!

 
Pauliina Uutela | Hammaslääkäri
 

Pauliina on tunnollinen, helposti lähestyttävä ja työstään innostunut hammaslääkäri, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Hän on tehnyt uraansa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, ja arvokasta kokemusta on kertynyt myös ulkomailla Sveitsissä Baselin yliopistollisella hammasklinikalla työskennellessään.

Pauliina pyrkii jatkuvasti pitämään osaamisensa ajan tasalla ja kehittymään alallaan. Hän osallistuu ahkerasti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutuksiin, jotta voi tarjota uusimman tiedon ja parhaat hoitoratkaisut.

Hänen tavoitteenaan on yhdessä potilaidensa kanssa löytää parhaat ratkaisut terveen, tulehdusvapaan suun tilanteen saavuttamiseksi. Pauliina tekee perushammashoitoa laajalla skaalalla, ja hän on erityisen kiinnostunut iensairauksista, ennaltaehkäisevästä hoidosta ja protetiikasta. Hän hoitaa muun muassa pitkälle edenneitä tai huonosti hoitoon vastaavia iensairauksia, implanttien tulehduksia ja tekee keraamisia täytteitä ja kruunuja.

Pauliinan tavoitteena on tarjota laadukasta hoitoa, joka parantaa hänen asiakkaidensa elämänlaatua ja tuo heidän kasvoilleen terveen ja kauniin hymyn.

 

Hammaslääketieteen kandidaatti

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus