Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Kamppi

Yhteystiedot

Hietaniemenkatu 6 B 13
00100 Helsinki

010 274 4703

kamppi@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-20
ke 8-18
to 8-20
pe 8-15

Kesän poikkeusaukioloajat

21.6. kiinni

Hammaslääkärit

Tero Antila | Hammaslääkäri
 

Tero on tunnettu nopeasta ja ammattitaitoisesta otteestaan hammaslääkärinä. Hänelle on ensisijaisen tärkeää varmistaa jokaiselle asiakkaalle kivuton ja miellyttävä kokemus hammaslääkärikäynnistä. Pitkän kokemuksensa ansiosta hän osaa suunnitella juuri asiakkaalle sopivat hoitovaihtoehdot.

Tero panostaa jatkuvasti osaamisensa päivittämiseen ja hyödyntää uusimpia hoitomuotoja ja tekniikoita, erityisesti innostuen 3D-tekniikan tarjoamista mahdollisuuksista päivittäisessä työssään.

Hän uskoo vahvasti hyvän hoitotuloksen syntyvän tiiviin yhteistyön tuloksena asiakkaan, hammaslääkärin ja koko ammattitaitoisen tiimin välillä. Tero valmistui Turun yliopistosta vuonna 1999, ja on nyt ylpeä osastaan Hammas & Hammas -tiimissä.

 
Anastasia Chernysheva | Hammaslääkäri
 

Anastasia tekee monipuolista perushammashoitoa erityistarpeet huomioiden. Hänelle on tärkeää, että potilas tuntee olonsa mahdollisimman mukavaksi koko hoidon ajan ja voi palata hyvillä mielin uudestaankin.

Anastasia palvelee potilaitaan suomeksi, englanniksi, kreikaksi ja venäjäksi.

 
Juhani Dahl | Hammaslääkäri
 

Juhani on kokenut ja potilasta ymmärtävä hammaslääkäri, jolla on laaja-alainen näkemys ja ammattitaito. Hän valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2000, jonka jälkeen hän on työskennellyt sekä yksityishammaslääkärinä että terveyskeskussektorilla kirurgiaan painottuvissa tehtävissä. Juhani on myös kerännyt keskussairaalakokemusta suu- ja leukakirurgian osastolta usean vuoden ajan, samalla kouluttautuen muun muassa implanttihoitoihin.

Juhanin erityiskiinnostuksen kohteita ovat pelkopotilaiden nukutushammashoidot, hampaiden leikkaukselliset poistot, hammaspuutosten korvaaminen implanteilla ja kiinteillä hammassilloilla sekä implanttihoitoihin liittyvät kudosmuokkaukset luulla ja biomateriaaleilla.

Implanteilla voidaan korvata paitsi yksittäisiä tai useampia hampaita, myös merkittävästi parantaa heikosti paikallaan pysyvien irtoproteesien pysyvyyttä ja käyttömukavuutta. Juhani on tehnyt implanttihoitoja vuodesta 2004 lähtien. Hän täydennyskouluttaa tietojaan ja taitojaan osallistumalla aktiivisesti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutustilaisuuksiin.

 
Mika Hellman | Hammaslääkäri
 

Mikalla on jo 30 vuoden kokemus hammashoidosta yksityispuolella. Vuosien varrella hän on kerännyt työkokemusta myös Englannista. Mika valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1994. Ensimmäiset kymmenen vuotta hän toimi hammaslääkärinä Helsingin kaupungilla ja aloitti samoihin aikoihin myös yksityisvastaanotot.

Mikan osaamisalueisiin kuuluvat yleishammashoito, protetiikka, implanttiprotetiikka, esteettinen hammashoito (keraamiset kruunut ja laminaatit) sekä purentafysiologia. Syvällinen protetiikan tuntemus on hänen erityisvahvuutensa.

Mika pitää ammattitaitonsa ajan tasalla osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Viimeksi hän on suorittanut Cerec-kurssit.

Mikan hymyn salaisuus? Tyytyväiset asiakkaat tietenkin!

 
Roman Kornilov | Hammaslääkäri
 

Roman on helposti lähestyttävä hammaslääkäri, joka panostaa aina asiakkaan kuuntelemiseen ja yksilöllisen hoidon tarjoamiseen. Hänellä on vahva sitoutuminen tarjota jokaiselle asiakkaalleen paras mahdollinen hoito.

Lisäksi Roman työskentelee Helsingin yliopiston suu- ja leukakirurgiaosastolla, mikä pitää hänet ajan tasalla alan uusimmista tiedoista ja tekniikoista.

Romanin palveluihin kuuluvat laaja kirjo erilaisia hammashoitoja, kuten paikkaushoidot, juurihoidot, hampaan poistot, purentakiskot, irtoproteesit, esteettiset hoidot, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit, sekä hampaiden kiinnityskudosten ja iensairauksien hoito ja suusairauksien ennaltaehkäisy.

Hänen vastaanotolleen ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat, ja Roman pyrkii aina luomaan rentouttavan ja miellyttävän ilmapiirin hammashoitokokemukselle.

 
Ilari Kovanen | Hammaslääkäri
 

Ilari on vuonna 2009 Turun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri, joka on työskennellyt yksityishammaslääkärinä koko uransa ajan. Hänellä on myös kokemusta julkisen sektorin hammashoidosta, mikä tuo laaja-alaisuutta hänen osaamiseensa.

Ilari panostaa jatkuvasti omaan kouluttautumiseensa ja kehittymiseensä hammashoidon alalla. Hän tarjoaa monipuolisia perushammashoitoja, kuten paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja, särkytapauksien hoitoa, purentakiskoja ja keraamisia täytteitä. Erityisesti Ilaria kiinnostavat purentaan, ennaltaehkäisevään ja esteettiseen hammashoitoon liittyvät asiat, joissa hän on erityisen pätevä.

Ilari tekee työnsä tarkasti ja huolellisesti, ja hän arvostaa pitkäaikaisia hoitosuhteita, jotka mahdollistavat potilaan hampaiston säännöllisen seurannan ja riittävän ehkäisevän hoidon. Hänen tavoitteenaan on saavuttaa potilaan hampaistossa tasapainoinen ja mahdollisimman hyvä terveys, sillä hän ymmärtää suunterveyden merkityksen osana yleisterveyttä.

 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Otto on ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Hän uskoo parhaan lopputuloksen syntyvän, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Otto on kokenut hammaslääkäri, ja hän uskoo tämän välittyvän potilailleen luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa Otto on työskennellyt  vuodesta 2001 lähtien ja hänellä on myös kokemusta kunnalliselta puolelta, erityisesti särkypäivystysten osalta. Hän valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2001.

 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Matteus on ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. Hän ottaa potilaansa huomioon tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Matteukselle on tärkeää, että asiakkaat kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Kattava kokemus yksityis- ja kunnalliselta hammashoidon alalta on antanut Matteukselle laaja-alaista osaamista, erityisesti särkypäivystysten ja pelkopotilaiden hoidossa. Hänelle paras palkinto työstä onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Matteus päivittää osaamistaan säännöllisesti osallistumalla kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Hän jakaa mielellään tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista ja pyrkii löytämään yhdessä potilaan kanssa parhaat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanoton modernit digitekniikat mahdollistavat laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Matteus valmistui hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 
Lilli Tyukina | Hammaslääkäri
 

Hyvällä energialla ja positiivisuudella toteutettua hoitoa. Asiakas huomioiden, lempeällä otteella nykykäytänteiden mukaista hammashoitoa. Erityisen mielenkiinnon kohteena, perustutkimukset, paikkaukset, parodontologiset hoidot, juurihoidot ja poistot. Lilli panostaa ennaltaehkäisevään hoitoon ja antaa mielellään ohjausta omahoitoon. Lilli hoitaa mielellään myös pelkopotilaita.

Lilli on valmistunut hammaslääkäriksi Itä-Suomen Yliopistosta 2022.

 

 

 
Alexandra Tyukina | Hammaslääkäri
 

Alexandra on Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2022 valmistunut hammaslääkäri, jolla on monipuolinen työkokemus terveyskeskuksesta ja yksityiseltä sektorilta. Hän toimii Hohteella, missä hän suorittaa monipuolisesti yleishammaslääkärin toimenpiteitä, kuten tarkastuksia, paikkauksia, anti-infektiivisia hoitoja, hampaan poistoja, juurihoitoja, limakalvomuutosten hoitoa ja seurantaa sekä protetiikkaa ja purentafysiologisia tutkimuksia ja hoitoja, kuten purentakiskoja. Alexandran vastaanotolle ovat tervetulleita erityisesti pelkopotilaat, joille hän tarjoaa lempeää hammashoitoa.

Vaikka Alexandra tekee mielellään kaikenlaisia hammashoitoja, hänen erityisosaamiseensa kuuluvat yleishammaslääkäritasoiset kirurgiset toimenpiteet, protetiikka ja juurihoidot. Hänellä on myös laaja yleislääketieteellinen osaaminen lääketieteen lisensiaatiksi valmistumisensa vuoksi vuonna 2020 Itä-Suomen yliopistosta.

Alexandra painottaa nykyaikaisen hammaslääketieteen merkitystä potilaan toiveiden ja yleisterveyden sekä suun tilan huomioimisessa. Hän kouluttautuu jatkuvasti pysyäkseen ajan tasalla alalla. Tällä hetkellä hän on myös erikoistumassa suu- ja leukakirurgiaan. Kaiken kaikkiaan Alexandra toivottaa potilaansa lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleen!

 
Pauliina Uutela | Hammaslääkäri
 

Pauliina on tunnollinen, helposti lähestyttävä ja työstään innostunut hammaslääkäri, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Hän on tehnyt uraansa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, ja arvokasta kokemusta on kertynyt myös ulkomailla Sveitsissä Baselin yliopistollisella hammasklinikalla työskennellessään.

Pauliina pyrkii jatkuvasti pitämään osaamisensa ajan tasalla ja kehittymään alallaan. Hän osallistuu ahkerasti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutuksiin, jotta voi tarjota uusimman tiedon ja parhaat hoitoratkaisut.

Hänen tavoitteenaan on yhdessä potilaidensa kanssa löytää parhaat ratkaisut terveen, tulehdusvapaan suun tilanteen saavuttamiseksi. Pauliina tekee perushammashoitoa laajalla skaalalla, ja hän on erityisen kiinnostunut iensairauksista, ennaltaehkäisevästä hoidosta ja protetiikasta. Hän hoitaa muun muassa pitkälle edenneitä tai huonosti hoitoon vastaavia iensairauksia, implanttien tulehduksia ja tekee keraamisia täytteitä ja kruunuja.

Pauliinan tavoitteena on tarjota laadukasta hoitoa, joka parantaa hänen asiakkaidensa elämänlaatua ja tuo heidän kasvoilleen terveen ja kauniin hymyn.

 
Paul Vincent | Hammaslääkäri
 

Vincent on lämmin ja potilaista välittävä hammaslääkäri, jolla on laaja kokemus erilaisista potilaista ja heidän erityistarpeistaan. Hän on erityisen taitava pelkopotilaiden kohtaamisessa ja pitää tärkeänä, että jokainen potilas saa yksilöllistä hoitoa. Vincentin työskentelytavat ovat varmat ja huolelliset.

Vincent suoritti hammaslääketieteen opintonsa Saksassa Erlangenissa, mikä on antanut hänelle monipuolista osaamista hampaiden ja suun terveydenhoidosta niin Suomessa kuin Saksassa. Hän palvelee potilaita suomeksi, saksaksi ja englanniksi. Vincent tekee kaikkia perushammashoidon toimenpiteitä, kuten paikkaus- ja juurihoitoja, hampaiden poistoja, purentakiskoja ja protetiikkaa. Vincent ylläpitää ammattitaitoaan osallistumalla aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin.

Tervetuloa Vincentin vastaanotolle!

 

Hammaslääketieteen kandidaatti

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus