Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Hietalahti

Yhteystiedot

Hietalahdenranta 5 c
00120 Helsinki

010 274 4700

hietalahti@hammashohde.fi

Aukioloajat

ma 8-20
ti 8-18
ke 8-17
to 8-15
pe 8-15

Meillä on myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

Parkkihallissa maksuton pysäköinti 2h. Anna vastaanotolla rekisterinumero edun lunastamiseksi.

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Hammaslääkärit

 
Tero Antila | Hammaslääkäri
 

Olen työssäni nopea ja ammattitaitoinen hammaslääkäri, jolle on tärkeää jokaisen asiakkaan kivuton ja miellyttävä kokemus hammaslääkärikäynnistä. Minulla on pitkä kokemus hammaslääkärin työstä, ja sen vuoksi osaan suunnitella juuri sinulle sopivat hoitovaihtoehdot.

Työssäni minulle on tärkeää päivittää osaamistani ja käyttää viimeisimpiä hyväksi havaittuja hoitomuotoja ja tekniikkaa. Olen innoissani mm. 3D-tekniikan tuomista mahdollisuuksista jokapäiväisessä työssäni.

Hyvä hoitotulos syntyy asiakkaan, hammaslääkärin ja koko ammattitaitoisen tiimin yhteistyöllä. Hammas & Hammas on juuri sellainen tiimi, jossa päästään hyvään hoitotulokseen ja jossa haluan itsekin olla mukana.

Olen valmistunut v. 1999 Turun yliopistosta.

 
Anastasia Chernysheva | Hammaslääkäri
 

Teen monipuolista perushammashoitoa erityistarpeet huomioiden. Minulle on tärkeää, että potilas tuntee olonsa mahdollisimman mukavaksi koko hoidon ajan ja voi palata hyvillä mielin uudestaankin.

Palvelen potilaitani suomeksi, englanniksi, kreikaksi ja venäjäksi.

 
Anastasia Chernysheva
Mika Hellman | Hammaslääkäri
 

Minulla on jo 30 vuoden kokemus hammashoidosta yksityispuolella. Työkokemusta on vuosien varrella kertynyt myös Englannista. Hammaslääkäriksi valmistuin Helsingin Yliopistosta vuonna 1994. Ensimmäiset kymmenen vuotta toimin hammaslääkärinä Helsingin kaupungilla. Samoihin aikoihin aloitin myös yksityisvastaanotot. Osaamisalueitani ovat yleishammashoito, protetiikka, implantti protetiikka, estettinen hammashoito ( keraamiset kruunut ja laminaatit ) sekä purentafysiologia. Syvällinen protetiikan tuntemus on erityisvahvuuteni.

Ammattitaitoni pidän ajan tasalla sosallistumalla säännöllisesti koulutuksiin. Viimeksi olen suorittanut Cerec-kurssit.

Ja hymyni salaisuus? Tyytyväiset asiakkaat tietenkin!

Varaa aika

 
Mika Hellman
 
Marika Järvinen | Hammaslääkäri
 

Minä olen työssäni rauhallinen ja tarkka hammaslääkäri. Hoidan kärsivällisesti myös pelkääviä potilaita. Nautin nähdessäni tyytyväisen asiakkaan hymyilevän hoitokokonaisuuden valmistuttua. Innostava työympäristö ajanmukaisine laitteineen, koulutuksineen ja reipas- ja mukavahenkinen hammastiimi tuovat työpäivääni inspiroivaa voimaa. Olen valmistunut hammaslääkäriksi v. 2001. Olen työskennellyt yksityissektorilla sekä julkisella sektorilla ympäri Etelä-Suomea. Kiireinen päivystyshammashoito on tullut myös minulle tutuksi.

Varaa aika

 
 
Roman Kornilov | Hammaslääkäri
 

Olen helposti lähestyttävä ja teen hammashoitoa aina asiakasta kuunnellen. Minulle on erittäin tärkeää, että voin tarjota jokaiselle asiakkaalleni parhaan mahdollisen hoidon.

Työskentelen lisäksi Helsingin yliopiston suu- ja leukakirurgiaosastolla, minkä vuoksi pysyn jatkuvasti ajan tasalla alan tuoreimmista tiedoista.

Palveluihini kuuluvat tarkastusten lisäksi paikkaushoidot, juurihoidot, hampaan poistot, purentakiskot, irtoproteesit, esteettiset hoidot, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit, hampaiden kiinnityskudosten ja iensairauksien hoito sekä suusairauksien ennaltaehkäisy.

Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni!
 

 
 
Ilari Kovanen | Hammaslääkäri
 

Valmistuin hammaslääkäriksi vuonna 2009 Turun yliopistosta. Olen toiminut yksityishammaslääkärinä siitä asti ja työkokemusta on myös julkisen sektorin hammashoidosta.

Kouluttaudun jatkuvasti laaja-alaisesti. Teen perushammashoitoa: paikkauksia, juurihoitoja, hampaan poistoja, särkytapauksia, purentakiskoja, keraamisia täytteitä. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat purentaan, ennaltaehkäisevään ja esteettiseen hammashoitoon liittyvät asiat. Teen työni tarkasti ja huolellisesti.

Arvostan pitkäaikaisia hoitosuhteita, jolloin potilaan hampaistossa säännöllisellä tutkimusvälillä ja riittävän tiheällä ehkäisevällä hoidolla saavutetaan tasapainoinen ja mahdollisimman hyvä terveys.

Suunterveys on tärkeä osa yleisterveyttä.

 

 
 
Otto Palva | Hammaslääkäri
 

Minä olen ystävällinen ja luotettava hammaslääkäri. Paras lopputulos syntyy, kun potilaan kanssa yhdessä käydään läpi hoitoon liittyvät odotukset, toiveet ja huolet. Olen kokenut hammaslääkäri ja uskon tämän välittyvän potilailleni luotettavana ja turvallisena hammashoitona. Yksityisen hammashoidon parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2001 lähtien. Kokemusta on karttunut myös kunnalliselta puolelta erityisesti särkypäivystysten osalta . Valmistuin hammaslääkäriksi 2001.

 

 
 
Matteus Salonen | Hammaslääkäri
 

Olen ystävällinen ja huomaavainen hammaslääkäri, jonka intohimo hammaslääketieteeseen näkyy omistautumisena potilaiden hyvään palveluun. En itsekään pitäisi ikävistä yllätyksistä hammaslääkärissä, joten otan potilaani huomioon mm. kertomalla hoidon aikana mitä olen tekemässä, tekemällä asiat mahdollisimman kivuttomasti ja antamalla riittävästi lepotaukoja suun auki pitämisestä. Minulle on tärkeää, että asiakkaani kokevat olevansa turvallisissa ja asiantuntevissa käsissä.

Yksityishammashoidon ja kunnallisen hammashoidon työkokemukseni myötä minulle on kertynyt kattavaa kokemusta myös särkypäivystys- ja pelkopotilaiden hoidosta. Paras palkinto työstäni onkin tyytyväinen asiakas, joka kokee löytäneensä itselleen oman hammaslääkärin, jonka vastaanotolle voi tulla hymyssä suin.

Päivitän osaamistani osallistumalla säännöllisesti kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutustapahtumiin. Jaan mielelläni tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista, jotta löydämme yhdessä  sinulle sopivat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vastaanottomme modernit digitekniikat mahdollistavat mm. laadukkaiden keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamisen perinteisiä tekniikoita nopeammin ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingistä vuonna 2004.

 

Varaa aika

 
 
Hubertus Seitsalo | Hammaslääkäri
 

Minulla on yli 15 vuoden kokemus hammaslääkärin työstä. Hoitoperiaatteenani on antaa jokaisella potilaalle kivuton, miellyttävä ja kokonaisvaltainen hoitokokemus. Jatkokouluttaudun myös ahkerasti hammaslääketieteellisillä kursseilla. Minulla on työuraltani kokemusta niin yksityiseltä-, kuin julkiseltakin sektorilta.

Varaa aika

 
Lilli Tyukina | Hammaslääkäri
 

Hyvällä energialla ja positiivisuudella toteutettua hoitoa. Asiakas huomioiden, lempeällä otteella nykykäytänteiden mukaista hammashoitoa. Erityisen mielenkiinnon kohteena, perustutkimukset, paikkaukset, parodontologiset hoidot, juurihoidot ja poistot. Lilli panostaa ennaltaehkäisevään hoitoon ja antaa mielellään ohjausta omahoitoon. Lilli hoitaa mielellään myös pelkopotilaita.

Lilli on valmistunut hammaslääkäriksi Itä-Suomen Yliopistosta 2022.

 

 

Varaa aika

 
Lilli Tyukina
Alexandra Tyukina | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta 2022.  Valmistumisen jälkeen työkokemusta on kertynyt terveyskeskuksesta sekä yksityiseltä puolelta.

Hohteella teen kaikkia yleishammaslääkärin toimenpiteitä kuten tarkastuksia, paikkauksia, anti-infektiivisia hoitoja, hampaan poistoja, juurihoitoja, limakalvomuutosten hoitoa ja seurantaa sekä protetiikkaa ja purentafysiologisia tutkimuksia ja hoitoja (esim. purentakiskot). Pelkopotilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni lempeään hammashoitoon.

Teen kaikkea mielelläni, mutta erityisen mielenkiinnon kohteena on yleishammaslääkäritasoinen kirurgia, protetiikka ja juurihoidot. Lisäksi minulla on laaja yleislääketieteellinen osaaminen lääketieteen lisensiaattina. Olen valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi 2020 Itä-Suomen yliopistosta.

Tärkeänä koen tehdä nykyaikaista hammaslääketiedettä potilaan toiveet ja yleisterveys sekä suun tila huomioiden. Koulutan itseäni jatkuvasti. Tällä hetkellä olen myös erikoistumassa suu- ja leukakirurgiaan.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika

 
Alexandra Tyukina
 
Pauliina Uutela | Hammaslääkäri
 

Olen tunnollinen, helposti lähestyttävä ja työstään innostunut hammaslääkäri, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Olen tehnyt uraani niin julkisella kuin yksityisellä puolella. Arvokasta kokemusta on kertynyt myös ulkomailla Sveitsissä Baselin yliopistollisella hammasklinikalla työskennellessäni.

Pyrin jatkuvasti pitämään osaamiseni ajan tasalla ja kehittymään alallani. Osallistun ahkerasti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin koulutuksiin, jotta voin tarjota uusimman tiedon ja parhaat hoitoratkaisut.
Tavoitteenani on yhdessä kanssanne löytää parhaat  ratkaisut terveen, tulehdusvapaan suun tilanteen saavuttamiseksi. Teen perushammashoitoa laajalla skaalalla, erityisen kiinnostunut olen iensairauksista, ennaltaehkäisevästä hoidosta ja protetiikasta. Hoidan mm. pitkälle edenneitä tai huonosti hoitoon vastaavia iensairauksia, implanttien tulehduksia ja teen keraamisia täytteitä ja kruunuja.

Tavoitteenani on tarjota laadukasta hoitoa, joka parantaa asiakkaideni elämänlaatua ja tuo heidän kasvoilleen terveen ja kauniin hymyn.

 

Suuhygienistit

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus