Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Ala-Malmi

Yhteystiedot

Malminkaari 13 A
00700 Helsinki

010 571 1901

ala-malmi@hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma 8-20
Ti 8-20
Ke 8-16
To 8-16
Pe 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

Emilia Marttila | Suu- ja leukakirurgi
 

Olen suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja -erikoislääkäri sekä dosentti.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja lääkäriksi 2015. Olen väitellyt tohtoriksi 2011, väitöskirjani aihe oli suusyöpä ja suun hiivainfektiot.

Valmistuin suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi 10/2021 ja erikoislääkäriksi 04/2023. Tällä hetkellä toimin HUS:ssa suu- ja leukakirurgian erikoislääkärinä, olen työskennellyt klinikassa vuodesta 2018 alkaen.

Hammaslääkäriksi valmistumisen jälkeen ennen erikoistumistani työskentelin useamman vuoden ajan Helsingin kaupungilla hammaslääkärinä. Minulla on näin pitkä kokemus myös perushammashoidosta ja hammaspäivystyksestä.

Olen tehnyt tutkimusta mm suusyövästä, suun limakalvomuutoksista, suun mikrobiologiasta sekä traumoista.

Erityisosaamistani ovat leukakirurgiset toimenpiteet; mm keinojuuri- eli implanttikirurgia, hampaiden ja leukakystien leikkaukselliset poistot, resektiot. Lisäksi hoidan suun limakalvosairauksia.

 

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

Rami Sihvola | Protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Tavoitteenani on tarjota yksilöllisiä, kokonaisvaltaisia ja kestäviä hoitoratkaisuja potilailleni. Erikoisalani mukaisesti kiinnostuksen kohteina ovat kaikenlaiset proteettiset hoitomuodot: kruunut, sillat ja irrotettava protetiikka. Implanttiprotetiikasta kokemusta on kertynyt runsaasti, yli 15 vuoden ajalta, implanttikirurgiastakin jo yli 10 vuoden ajalta.

 

 

Suupatologia

Jaana Hagström | Erikoishammaslääkäri, suupatologia
 

Olen Jaana Hagström ja toimin Hohde Ala-Malmin vastaanotolla hoitaen limakalvopotilaita. Olen erikoistunut suupatologiaan ja toiminut vuodesta 2003 HusLabin patologian laitoksella, vastaten suupatologian ja pään- ja kaulan patologian näytteistä. Väittelin myös vuonna 2003 ja suupatologian erikoishammaslääkäriksi valmistuin 2006, dosentuurin sain 2011 Helsingin yliopistosta. Helsingin yliopistossa hoidin suulääketieteen opetuksen vuosina 2009-2015. Syyskuusta 2020 Minut on nimitetty professoriksi Turkuun suupatologian ja radiologian osastolle.

 

.

Jaana Hagström

Hammaslääkärit

Ari Kalliomäki | Hammaslääkäri
 

Yli 35 vuoden kokemuksella kaikki hammaslääketieteen osa-alueet, paitsi oikominen.

 

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa tai hoitoja sedaatiossa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Valmistun juurihoidon erikoishammaslääkäriksi 2024 vuoden aikana. Kliinisen työn ohella toimin Levin, Oulun, Munkkivuoren ja Ala-Malmin vastuuhammaslääkärinä.

 

 
Ville Liu | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri, jolla on kokemusta kaikenikäisten potilaiden hoitamisesta. Vastaanotollani huomioidaan aina hammas- ja suulääketieteellinen hoidontarve, tavoitteena kokonaisvaltainen ja toimiva hoito. Erityisesti olen saanut positiivista palautetta tavastani kuvailla hoidon eri vaiheita ymmärrettävästi ja potilaan kohtaamisesta tarpeet huomioiden.

 

 
Eeva Mäkinen | Hammaslääkäri
 

30 vuoden kokemuksella kaikki yleishammaslääketieteen osa-alueet.

 
Markku Vaarala | Hammaslääkäri
 

Yli 35 vuoden kokemuksella kaikki hammaslääketieteen osa-alueet (ei oikominen). Osaamisalueena erityisesti kirurgia ja protetiikka, muun muassa vaikeat viisaudenhampaiden poistot, implantit, sillat ja proteesit.

 

 
Minttu Virkki | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut 2018 Kuopiosta, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti erilaisia hammaslääkärin töitä. Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina hyvinvoinnin edistäminen, missä suu on suuressa roolissa. Pidän monipuolisuudesta, joten olipa kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, tervetuloa! Hoitoa mietitään asiakkaan omien toiveiden ja haasteiden mukaan, joten pienemmätkin huolet saa tuoda esille. Tarvittaessa minun on helppo konsultoida erikoishammaslääkäreitä.

Pyrin kuuntelemaan ja antamaan yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute on potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta palaavat yhä uudelleen vastaanotolleni.

Erityisosaamisekseni mainitsen juurihoidot laajan kokemuksen vuoksi. Lisäksi esteettiset paikka­-aineratkaisut ja purennallisten vaivojen hoito ovat minulle tuttuja. Teen myös mielelläni irtoproteeseja ja tavallista perushoitoa, kuten mm. tarkastuksia, poistoja, paikkauksia, kruunuja ja purentakiskoja.

 

 

Suuhygienistit

Aino Haimila | Suuhygienisti
 

Työskentelen suuhygienistinä mahdollisimman hellävaraisesti ja asiakkaan huomioiden. Annan yksilöllistä suun kotihoidonohjausta hyvän suuhygienian saavuttamiseksi.

 

 
Leena Lilja | Suuhygienisti
 

Olen valmistunut suuhygienistiksi 2005. Kokemusta olen hankkinut hammashoitoalalta, niin yksityiseltä sektorilta kuin suu- ja leukasairauksien poliklinikalta (HUS). Suuhygienistin työssä teen hammaskiven poistoja, soodapuhdistuksia sekä hampaiden valkaisuja hellävaraisin ottein. Pidän työstäni sen monipuolisuuden vuoksi. Hohde Helsinki Ala- Malmilla avustan myös hammaslääkäreitä ja erikoishammaslääkäreitä.

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus