Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Toimipaikat

Valitse toimipaikka

Hohde Helsinki Ala-Malmi

Yhteystiedot

Malminkaari 13 A
00700 Helsinki

010 571 1901

ala-malmi@hammashohde.fi

Aukioloajat

Ma 8-20
Ti 8-20
Ke 8-16
To 8-20
Pe 8-15.30

Poikkeavat aukioloajat
19.10. 8-15

Henkilökunta

Suu- ja leukakirurgia

 
Jyrki Törnwall | Erikoishammaslääkäri, suu-ja leukakirurgia
 

Olen koulutukseltani lääkäri sekä hammaslääkäri. Olen toiminut 20 vuotta HUS:ssa, jossa leikkasin kasvojen, leukojen ja suuontelon syöpää sairastavia. Olen tehnyt pitkään suukirurgisia leikkauksia, ja hoitanut sekä leikannut myös leukanivelten sairauksia. Lisäksi minulla on yli 20 vuoden kokemus implanttikirurgiasta. Poistan viisaudenhampaita ja leukojen kystia. Olen hoitanut pitkään myös suuontelon limakalvosairauksia.

 

 

Protetiikka ja purentafysiologia

 
Rami Sihvola | Protetiikan- ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri
 

Tavoitteenani on tarjota yksilöllisiä, kokonaisvaltaisia ja kestäviä hoitoratkaisuja potilailleni. Erikoisalani mukaisesti kiinnostuksen kohteina ovat kaikenlaiset proteettiset hoitomuodot: kruunut, sillat ja irrotettava protetiikka. Implanttiprotetiikasta kokemusta on kertynyt runsaasti, yli 15 vuoden ajalta, implanttikirurgiastakin jo yli 10 vuoden ajalta.

 

Varaa aika

 

Suupatologia

 
Jaana Hagström | Erikoishammaslääkäri, suupatologia
 

Olen Jaana Hagström ja toimin Hohde Ala-Mamen vastaanotolla hoitaen limakalvopotilaita. Olen erikoistunut suupatologiaan ja toiminut vuodesta 2003 HusLabin patologian laitoksella, vastaten suupatologian ja pään- ja kaulan patologian näytteistä. Väittelin myös vuonna 2003 ja suupatologian erikoishammaslääkäriksi valmistuin 2006, dosentuurin sain 2011 Helsingin yliopistosta. Helsingin yliopistossa hoidin suulääketieteen opetuksen vuosina 2009-2015. Syyskuusta 2020 Minut on nimitetty professoriksi Turkuun suupatologian ja radiologian osastolle.

 

Hammaslääkärit

 
Ari Kalliomäki | Hammaslääkäri
 

Yli 35 vuoden kokemuksella kaikki hammaslääketieteen osa-alueet, paitsi oikominen.

 

Varaa aika

 
Terho Lintula | Hammaslääkäri
 

Hei, olen rovaniemeläissyntyinen hammaslääkäri. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita. Pelkopotilaiden kanssa koen tulevani toimeen hyvin. Teen tarvittaessa myös nukutushammashoitoa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat juurihoidot, joihin olen tällä hetkellä erikoistumassa Helsingin yliopistossa. Kliinisen työn ohella toimin Pohjois-Suomen ja Uudenmaan vastuuhammaslääkärinä. Hoidan Helsingin ja Oulun kaupungin palveluseteliasiakkaita.

 

Varaa aika

 
Terho Lintula
 
Ville Liu | Hammaslääkäri
 

Olen yleishammaslääkäri, jolla on kokemusta kaikenikäisten potilaiden hoitamisesta. Vastaanotollani huomioidaan aina hammas- ja suulääketieteellinen hoidontarve, tavoitteena kokonaisvaltainen ja toimiva hoito. Erityisesti olen saanut positiivista palautetta tavastani kuvailla hoidon eri vaiheita ymmärrettävästi ja potilaan kohtaamisesta tarpeet huomioiden.

 

Varaa aika

 
 
Eeva Mäkinen | Hammaslääkäri
 

30 vuoden kokemuksella kaikki yleishammaslääketieteen osa-alueet.

Varaa aika

 
 
Vaarala Markku | Hammaslääkäri
 

Yli 35 vuoden kokemuksella kaikki hammaslääketieteen osa-alueet (ei oikominen). Osaamisalueena erityisesti kirurgia ja protetiikka, muun muassa vaikeat viisaudenhampaiden poistot, implantit, sillat ja proteesit.

 

Varaa aika

 
Minttu Virkki | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut 2018 Kuopiosta, jonka jälkeen olen tehnyt monipuolisesti erilaisia hammaslääkärin töitä. Tavoitteeni hammaslääkärinä on aina hyvinvoinnin edistäminen, missä suu on suuressa roolissa. Pidän monipuolisuudesta, joten olipa kyse kipeän hampaan hoidosta, pienestä esteettisestä viilauksesta tai isommasta remontista, tervetuloa! Hoitoa mietitään asiakkaan omien toiveiden ja haasteiden mukaan, joten pienemmätkin huolet saa tuoda esille. Tarvittaessa minun on helppo konsultoida erikoishammaslääkäreitä.

Pyrin kuuntelemaan ja antamaan yksilöllistä ja hellää hoitoa, mistä hyvä palaute on potilaat, jotka ovat ennen vältelleet hammashoitoa, mutta palaavat yhä uudelleen vastaanotolleni.

Erityisosaamisekseni mainitsen juurihoidot laajan kokemuksen vuoksi. Lisäksi esteettiset paikka­-aineratkaisut ja purennallisten vaivojen hoito ovat minulle tuttuja. Teen myös mielelläni irtoproteeseja ja tavallista perushoitoa, kuten mm. tarkastuksia, poistoja, paikkauksia, kruunuja ja purentakiskoja.

 

Varaa aika

 
Minttu Virkki

Suuhygienistit

Aino Haimila | Suuhygienisti
 

Työskentelen suuhygienistinä mahdollisimman hellävaraisesti ja asiakkaan huomioiden. Annan yksilöllistä suun kotihoidonohjausta hyvän suuhygienian saavuttamiseksi.

 

Varaa aika

 
Aino Haimila
 
Elina Sirén | Suuhygienisti
 

Suun terveyden edistäminen ja yksilöllinen omahoidonohjaus ovat työni perusta. Keskustelen mielelläni potilaiden kanssa heidän toiveistaan hoidon suhteen. Jaan työn ohella vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla suun omahoito sujuu myös kotona. Yhdessä saamme sinulle terveemmän suun! Hoitooni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.

 

Varaa aika

 

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus