Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Yhteystiedot Kuopio

AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Meiltä saat niin yleis- kuin erikoishammaslääkäripalvelut
– kaikki kätevästi samasta paikasta.

Päivystys ja ajanvaraus puh. 010 5050 830
Verkkoajanvaraus
Sähköposti kuopio@hammashohde.fi

Käyntiosoite

Koljonniemenkatu 2, 2 krs., 70100 Kuopio

Hammaslääkäri Kuopion satamassa Sataman Lääkäritalossa. Talon edessä voi pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia parkkikiekolla ja ympäristössä on paljon ilmaista parkkitilaa.

Henkilökunta Kuopio

Suu- ja leukakirurgia

Ville Pesonen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Villellä on jo yli 15 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta ja hammasimplanteista. Hän on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityishammaslääkäriasemilla ja on kuopiolaisille tuttu kasvo 15-vuotisen työuransa johdosta. Ville täydennyskouluttaa itseään säännöllisesti kotimaisissa ja ulkomaisissa kongresseissa.

Villen erityisosaamisalueisiin kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot, hammasimplantit ja luusiirteet.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
ville.pesonen@hammashohde.fi
 
Ville Pesonen
Antti Kirjavainen | Erikoistuva hammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Kuopiosta kotoisin oleva Antti on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityisvastaanotolla Keski-Suomen alueella. Sairaalahammaslääkärinä Antti on toiminut vuodesta 2012 asti, erikoistuen suu- ja leukakirurgiaan.

Tavallisten hammashoitotoimenpiteiden lisäksi Antilla on erityisosaamista päivystyshammashoidosta, leikkauksellisista hampaiden poistoista ja leukakirurgisista pientoimenpiteistä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio 010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
antti.kirjavainen@hammashohde.fi
 
Antti Kirjavainen
Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 
Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
anna.suomalainen@hammashohde.fi
 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen@hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Iensairaudet

Antti Niskanen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2006. Antti tekee paljon esteettistä hammashoitoa ja tietenkin oman erikoisalansa, iensairauksien, hoitoja. Implanttihoidoista hänellä on jo yli 10 vuoden kokemus. Lisäksi Antti on pidetty luennoitsija Suomessa ja hän täydennyskouluttaakin useita hammaslääketieteen osaajia vuosittain. Hän käy myös itse vuosittain täydennyskouluttautumassa ulkomailla. Hän on toiminut jo vuosien ajan Hammaslääkäriliiton valkaisuhoitojen asiantuntijana ja häntä on haastateltu valkaisuasioissa useisiin lehtiin. Antti on toiminut  asiantuntijana myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.

Antin erityisosaamisalueisiin kuuluvat iensairaudet, esteettinen hammashoito ja implanttihoidot. Antti työskentelee vastaavana hammaslääkärinä Lahden toimipisteessä sekä konsultoi viikottain hammaslääkäreitä Jyväskylän ja Kuopion toimipisteessä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
0400 367 807 / Lahti
Sähköposti
antti.niskanen@hammashohde.fi
 
Antti Niskanen

Paikkaus- ja juurenhoito

Kristiina Oikarinen-Juusola | Erikoishammaslääkäri, paikkaus- ja juurenhoito
 

Kristiina valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 1996. Paikkaus- ja juurenhoidon erikoishammaslääkäriksi hän valmistui vuonna 2011. Lähes koko kliinisen uransa ajan Kristiina on työskennellyt yksityishammaslääkärinä Oulussa. Erikoisalansa ohella hän tekee kaikenlaisia kokonaishoitoja, tarkastuksia, korjaavaa hammashoitoa, purennan kuntoutuksia sekä ennalta ehkäisevää ja suun terveyttä ylläpitävää hoitoa.

Hammaslääkärinä työskentelemisen lisäksi hän toimii Oulun yliopistossa hammaslääketieteen opettajana vastuualueenaan juurihoidon alkuopetus. Lisäksi hän ohjaa erikoistuvia hammaslääkäreitä yliopistollisen sairaalan hammas- ja suusairauksien klinikalla sekä antaa luento-opetusta kollegoilleen alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jatkokoulutuksissa hän käy ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kristiinan erityisosaamisalueisiin kuuluvat paikkaus- ja juurenhoito sekä ennaltaehkäisevä ja korjaava kokonaishammashoito.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
kristiina.oikarinen-juusola@hammashohde.fi
 
Kristiina Oikarinen-Juusola

Oikomishoito

Merja Harju | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Merja on työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 1986 alkaen. Hän on opettanut Kuopion yliopiston hammasklinikalla 1980-luvulla ja erikoistunut samalla oikomishoitoon. Merjalla on 20 vuoden kokemus huuli-suulakihalkioisten sekä vaikeita leikkaushoitoja vaativien potilaiden hoidosta Savonlinnan keskussairaalassa, jossa hän toimii konsultoivana erikoishammaslääkärinä. Hän konsultoi myös useissa savon alueen terveyskeskuksissa.

Hohteessa Merjan toimenkuvaan kuuluvat oikomishoidon toimenpiteet ja perushammashoito.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
merja.harju@hammashohde.fi
 
Merja Harju

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola@hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Yleishammaslääkärit

Laura Raatikainen | Hammaslääkäri
 

Laura on työskennellyt Hohteessa vuodesta 2015 alkaen. Vuosina 2012-2015 hän on ollut terveyskeskushammaslääkärinä Pohjois-Savossa ja Kainuussa.

Hohteessa Laura tekee kokonaisvaltaista hammashoitoa yhdessä Hohteen muiden asiantuntijoiden kanssa.
Lauran erityisosaamisalueita ovat pelko- ja lapsipotilaiden hoito sekä neuvonta.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
laura.raatikainen@hammashohde.fi
 
Laura Raatikainen
Anni Nieminen | Hammaslääkäri
 

Anni tekee Hohteessa yleishammaslääkärin työtä kokonaisvaltaisesti: tarkastuksia, paikkauksia, juurihoitoja sekä parodontologista ja purentafysiologista hoitoa; yhteistyössä erikoishammaslääkäreidemme kanssa. Lisäksi Annin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat keraamiset paikat ja kruunut 3D-tekniikalla valmistettuna sekä muut pienet proteettiset ratkaisut.

Anni on työskennellyt Hohteen ohella terveyskeskuksessa jo parin vuoden ajan.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
anni.nieminen@hammashohde.fi
 
Anni Nieminen
Anni Palander | Hammaslääkäri
 

Anni tekee kokonaisvaltaisia yleishammaslääkärin toimenpiteitä. Hän työskentelee Hohteen lisäksi opettajana hammaslääketieteen opetusklinikalla, tutkijana Itä-Suomen yliopistossa, sekä terveyskeskuksessa kirurgiaa painottaen.

Annin kiinnostuksen kohteita ovat terveyden edistäminen, 3D-paikkaushoito, esteettiset muovipaikat, sekä hampaiston pienet kirurgiset toimenpiteet.

 

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
anni.riepponen@hammashohde.fi
 
Anni Palander
Airi Korhonen | Hammaslääkäri
 

Airi on valmistunut Kuopion yliopistosta 1998, ja työskennellyt sen jälkeen hammaslääkärinä yksityissektorilla. Hän tekee hampaiston kokonaishoitoa yleishammaslääkärinä.

Erityisosaamisalueisiin kuuluu mm pelkopotilaiden hoito.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
airi.korhonen@hammashohde.fi
 
Airi Korhonen
Pekka Mutanen | Hammaslääkäri
 
Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
pekka.mutanen@hammashohde.fi
 
Pekka Mutanen

Suuhygienistit

Janni Lyytinen | Suuhygienisti
 

Janni valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta tammikuussa 2014, joten hänellä on alan tuorein tieto hallussaan. Opintojensa aikana hän kävi hakemassa oppia ja kokemuksia myös ulkomailta suorittamalla osan harjoitteluista Barcelonassa. Jannin työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot ja hampaiden valkaisut. Lisäksi hän neuvoo mielellään suun ja hampaiden kotihoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä vastaa Hohteen yritysasiakkaista.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
janni.lyytinen@hammashohde.fi
 
Janni Lyytinen
Liisa Arpiainen | Suuhygienisti
 

Liisa valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta joulukuussa 2014. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt iensairauksien erikoishammaslääkärin vastaanotolla, joten iensairauksien hoito sekä omahoidon ohjaus ovat hänen vahvuuksiaan suuhygienistin työssä. Työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot ja hampaiden valkaisut. Liisalta saat myös neuvoja ja opastusta suun terveyteen ja omahoitoon liittyvissä asioissa.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
liisa.arpiainen@hammashohde.fi
 
Liisa Arpiainen
Eira Hakkarainen | Suuhygienisti
 

Eira valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2009 ja on sen jälkeen työskennellyt yksityisellä sekä julkisella sektorilla aikuisten ja lasten hammashoidon parissa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, hampaiden valkaisut sekä hampaiden kotihoidon ohjaus. Eiralla on myös pätevyys paikallispuudutuksen antamiseen hammaskiven poiston yhteydessä.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
eira.hakkarainen@hammashohde.fi
 
Eira Hakkarainen

Hammaslaboratorio

Jani Kyttä | Hammasteknikko
 

Jani työskentelee hammasteknikkona Hohteen Kuopion toimipisteessä. Jani vastaanottaa ja valmistaa hammastekniset työt myös muihin Hohteen toimipisteisiin. Janilla on kokemusta hammaslaboratoriotyöstä jo 10 vuoden ajalta. Aiemmin hän on toiminut hammaslaboranttina ja nykyisin hammasteknikkona. Erityisenä kiinnostuksen alueena Janilla on kiinteä protetiikka ja implanttityöt sekä CAD/CAM-tekniikat.

Hohde hammaslaboratorion ja Janin lähtökohtana on valmistaa asiakkaille mahdollisimman luonnolliset ja esteettiset rakenteet. Jani käyttää uusia teknologisia ratkaisuja parantamaan luonnollisen hampaan värin määritystä.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
jani.kytta@hammashohde.fi
 
Jani Kyttä

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen@hammashohde.fi