Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hohde Kuopio

Aukioloajat

ma-pe 8-16

la-su 10-12

YHTEYSTIEDOT

Koljonniemenkatu 2, 2.krs,  70100 Kuopio

Puh. 010 5050 830

Sähköposti: kuopio(at)hammashohde.fi

VARAA AIKA

Henkilökunta Kuopio

Suu- ja leukakirurgia

Antti Kirjavainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Kuopiosta kotoisin oleva Antti on valmistunut hammaslääkäriksi 2011 ja työskennellyt yksityisvastaanotoilla, terveyskeskuksissa sekä sairaalahammaslääkärinä erikoistuen suu- ja leukakirurgiaan.

Antti työskentelee KYS:n suu ja leukasairauksien poliklinikalla. Toimenkuvana sairaalassa ovat leukojen siirtoleikkaukset, kasvomurtumien korjaus sekä syöpäkirurgia. Ammatillista osaamista hän ylläpitää säännöllisillä koulutuksilla kotimaassa ja ulkomailla.

Antin erityisosaamiseen kuuluvat vaativat leikkaukselliset hampaiden poistot, luusiirteet, sekä implanttikirurgia. Tarkoituksena yhdessä hoitotiimin kanssa on saada potilaalle mahdollisimman pitkäaikainen ja toimiva purenta. Myös nukutuksessa tehtävät kirurgiset toimenpiteet kuuluvat valikoimiin.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
antti.kirjavainen(at)hammashohde.fi
 
Antti Kirjavainen
Ville Pesonen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Villellä on jo yli 15 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta ja hammasimplanteista. Hän on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityishammaslääkäriasemilla ja on kuopiolaisille tuttu kasvo 15-vuotisen työuransa johdosta. Ville täydennyskouluttaa itseään säännöllisesti kotimaisissa ja ulkomaisissa kongresseissa.

Villen erityisosaamisalueisiin kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot, hammasimplantit ja luusiirteet.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
ville.pesonen(at)hammashohde.fi
 
Ville Pesonen
Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 15 vuoden ajan hammaslääkärinä.

Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion,
Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
08 627 566 / Kajaani
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
anna.suomalainen(at)hammashohde.fi
 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen(at)hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Kliininen hammashoito

Salla Salmenkivi | Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito
 

Salla on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1988 ja erikoishammaslääkäriksi vuonna 1996. Hän on suorittanut vuoden kliiniset jatko-opinnot Minnesotan yliopistossa USA:ssa painotusalueenaan protetiikka. Salla on toiminut pitkään hammaslääketieteen opetustehtävissä osa-aikaisesti. Päijät-Hämeen keskussairaalan konsultoivana erikoishammaslääkärinä hän toimi 17 vuoden ajan. Hän työskentelee myös hammaslääketieteen asiantuntijatehtävissä.

Sallan ominta aluetta ovat laajojen hoitokokonaisuuksien suunnittelu ja purennan kuntoutus.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 
Salla Salmenkivi

Iensairaudet

Lauri Kyllönen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Lauri on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2008 Oulun yliopistosta ja kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriksi vuonna 2018 Itä-Suomen yliopistosta painotusalueena ien- ja kiinnityskudossairaudet.

Lauri ylläpitää ammattitaitoaan ja kouluttautuu aktiivisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi hän kliinisenä opettajana Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä hammaslääketieteen opetusklinikassa jossa Laurin toimenkuvaan kuuluu erikoistuvien hammaslääkärien sekä kandidaattien kliininen opetus.

Laurin erikoisosaamista ja kiinnostuksen kohteita ovat myös keinojuurien eli implanttien asennus, luusiirteet, hampaiden leikkaukselliset poistot ja muut kirurgista osaamista vaativat vaikeammatkin tapaukset sekä iensiirteet ienvetäymien hoitoon omien hampaiden ja implanttien ympärille.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 
Lauri Kyllönen

Paikkaus- ja juurenhoito

Kristiina Oikarinen-Juusola | Erikoishammaslääkäri, paikkaus- ja juurenhoito
 

Kristiina valmistui hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 1996. Paikkaus- ja juurenhoidon erikoishammaslääkäriksi hän valmistui vuonna 2011. Lähes koko kliinisen uransa ajan Kristiina on työskennellyt yksityishammaslääkärinä Oulussa. Erikoisalansa ohella hän tekee kaikenlaisia kokonaishoitoja, tarkastuksia, korjaavaa hammashoitoa, purennan kuntoutuksia sekä ennalta ehkäisevää ja suun terveyttä ylläpitävää hoitoa.

Hammaslääkärinä työskentelemisen lisäksi hän toimii Oulun yliopistossa hammaslääketieteen opettajana vastuualueenaan juurihoidon alkuopetus. Lisäksi hän ohjaa erikoistuvia hammaslääkäreitä yliopistollisen sairaalan hammas- ja suusairauksien klinikalla sekä antaa luento-opetusta kollegoilleen alueellisesti ja valtakunnallisesti. Jatkokoulutuksissa hän käy ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kristiinan erityisosaamisalueisiin kuuluvat paikkaus- ja juurenhoito sekä ennaltaehkäisevä ja korjaava kokonaishammashoito.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
kristiina.oikarinen-juusola(at)hammashohde.fi
 
Kristiina Oikarinen-Juusola

Oikomishoito

 
Krista Sivén | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 
Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola(at)hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Hammaslääkärit

Airi Korhonen | Hammaslääkäri
 

Airi on valmistunut Kuopion yliopistosta 1998, ja työskennellyt sen jälkeen hammaslääkärinä yksityissektorilla. Hän tekee hampaiston kokonaishoitoa yleishammaslääkärinä.

Erityisosaamisalueisiin kuuluu mm pelkopotilaiden hoito.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
airi.korhonen(at)hammashohde.fi
 
Airi Korhonen
Anna-Liisa Korhonen | Hammaslääkäri
 

Anna-Liisa on valmistunut hammaslääkäriksi Kuopion yliopistosta. Hänellä on pitkä kokemus yksityisenä hammaslääkärinä työskentelystä mutta kokemusta löytyy myös kunnallisen hammashoidon puolelta. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hammaslääketieteen alalla on juurihoidot, joita hän tekeekin mielellään.

Hammaslääkärin työstään Anna-Liisa pitää paljon ja tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pelkopotilaidenkin hoito on hänelle tuttua. Hohteella Anna-Liisa tekee monipuolisesti perushammashoitoa. Hänen vastaanotollaan on aina rauhallinen ja ystävällinen tunnelma.

 

Puhelin
010 5050 835
Sähköposti
tampere(at)hammashohde.fi
 
Anna-Liisa Korhonen
Lasse Linkoneva | Hammaslääkäri
 

Lasse on valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Turun yliopistosta vuonna 1978. Hän on toiminut yksityispraktikkona yli 40 vuoden ajan – ensin Lapinlahdella, sitten Kuopiossa.

Lasse on uransa alusta asti ollut kiinnostunut protetiikasta. Viimeiset 20 vuotta hän onkin tehnyt pelkästään kiintoprotetiikkaa kuten keraamisia täytteitä, kruunuja, laminaatteja ja implantteja. Hohteella Lasse keskittyy kiintoprotetiikkan kaikkiin osa-alueisiin ja tekee laajoja hoitokokonaisuuksia ja purennan kokonaisvaltaisia uudistuksia sekä esteettisiä konsultaatioita. Esteettiseen hoitoon Lasse on keskittynyt kymmeniä vuosia ja kouluttautunut myös kahteen oikomismenetelmään: SMS ja Invisalign.

Lasse ylläpitää ammattitaitoaan ja kouluttautuu jatkuvasti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jossa esteettinen hammashoito on edistyneintä maailmassa. Myös hoidon digitaalisuus pitää hänet tiukasti kiinni työelämässä. Esimerkiksi keraamiset täytteet ovat muuttaneet hoidon tasoa merkittävästi.

Lassen tavoite on palauttaa hampaisto mahdollisimman luonnonmukaiseen ja terveeseen muotoon. Hänen mottonsa onkin ”Hampaita pitää näyttää ja käyttää!”.

 

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
lasse(at)linkoneva.fi
 
Lasse Linkoneva
Pekka Mutanen | Hammaslääkäri
 

Pekka tekee monipuolisesti kaikkea perushammashoitoa: hampaiden paikkaukset, juurihoidot, hampaiden poistot, särkypotilaat.

Hänen erityisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat esteettinen hammashoito, keraamiset kruunut, sillat ja laminaatit sekä hampaiston pienkirurgiset toimenpiteet, kuten hampaiden leikkaukselliset poistot. Lisäksi Pekka hoitaa mielellään pelkopotilaita sekä tekee nukutushammashoitoa.

Pekka on työskennellyt yksityishammaslääkärinä vuodesta 2017.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
013 221 428 / Joensuu
08 627 566 / Kajaani
Sähköposti
pekka.mutanen(at)hammashohde.fi
 
Pekka Mutanen
Anni Nieminen | Hammaslääkäri
 

Anni tekee Hohteessa yleishammaslääkärin työtä kokonaisvaltaisesti: tarkastuksia, paikkauksia, juurihoitoja sekä parodontologista ja purentafysiologista hoitoa; yhteistyössä erikoishammaslääkäreidemme kanssa. Lisäksi Annin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat keraamiset paikat ja kruunut 3D-tekniikalla valmistettuna sekä muut pienet proteettiset ratkaisut.

Anni on työskennellyt Hohteen ohella terveyskeskuksessa jo parin vuoden ajan.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
anni.nieminen(at)hammashohde.fi
 
Anni Nieminen
Lauri Paavola | Hammaslääkäri
 

Lauri on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2017. Hammaslääkärinä hän on toiminut niin yksityisellä, kuin julkisella puolellakin.

Lauri tekee monipuolisesti perushoitoja: paikkauksia, protetiikkaa, hampaan poistoja, esteettistä hoitoa, juurihoitoja, purentakiskoja sekä hoitaa iensairauksia ja limakalvosairauksia.

Jotta hammaslääkärissä käyntiä ei tarvitsisi jännittää, Lauri kertoo potilailleen hoidon kulun hyvin tarkasti. Potilaan on hyvä tietää mitä tehdään ja miksi niin tehdään. Parasta hammaslääkärin työssä onkin, kun potilas saapuu vastaanotolle luottavaisin mielin siitä, että hammaslääkäri ajattelee aina potilaan parasta ja tekee laadukasta hoitoa ongelmien ilmetessä. Hoitovaihtoehtoja punnitessa hammaslääkärin on hyvä kysyä mielessä itseltäänkin, että ”jos kyseessä olisi oma suuni, niin suosittelisinko juuri tällaista hoitoa?”.

 

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 
Lauri Paavola

Hammaslääketieteen kandidaatti

 
Ville Forsblom | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Ville on hammaslääketieteen kandidaatti. Hän valmistuu hammaslääkäriksi vuonna 2022 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan hammaslääkärin tutkimukset, parodontologia ja paikkaukset.

Ville on hyvin asiakaslähtöinen, rauhallinen ja positiivinen ongelmanratkaisija. Tärkeintä Villelle on asiakkaan kohtaaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, työn laatu ja elinikäinen oppiminen.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Ville haluaakin antaa potilaalleen tietoa suun terveyden edistämisestä, ja kuinka se vaikuttaa yleisterveyteen.

Puhelin
010 5050 830
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 
Kalle Hämäläinen | Hammaslääketieteen kandidaatti
 

Kalle on hammaslääketieteen kandidaatti. Hän valmistuu hammaslääkäriksi vuonna 2021 Itä-Suomen yliopistosta. Hohteella hän tekee kaikkia yleishammaslääkärin töitä, erityisinä kiinnostuksen kohteinaan purentafysiologia, parodontologia, paikkaukset, juurihoito sekä pienprotetiikka. Aiemmin Kalle on toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Joensuussa.

Kalle toimii hyvin potilaslähtöisesti, tavoitteenaan se, että kun potilas lähtee vastaanotolta, on potilaalla hyvä ymmärrys hoitojensa sisällöstä sekä suunsa terveyden tilanteesta. Kallen vahvuutena on ihmisten kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen hoitotuloksen saavuttaminen. Lempeä ja rauhallinen savolaisasenne auttaa myös niiden kohtaamisessa, joita hammaslääkärissä käynti jännittää.

Hyvällä suun terveydellä tuetaan yleisterveyttä monin eri tavoin. Työssään Kalle haluaakin tarjoilla potilailleen hyvää tunnetta puhtaasta ja terveestä suusta.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
joensuu(at)hammashohde.fi
 
Kalle Hämäläinen

Suuhygienistit

Liisa Arpiainen | Suuhygienisti
 

Liisa valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta joulukuussa 2014. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt iensairauksien erikoishammaslääkärin vastaanotolla, joten iensairauksien hoito sekä omahoidon ohjaus ovat hänen vahvuuksiaan suuhygienistin työssä. Työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot ja hampaiden valkaisut. Liisalta saat myös neuvoja ja opastusta suun terveyteen ja omahoitoon liittyvissä asioissa.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
liisa.arpiainen(at)hammashohde.fi
 
Liisa Arpiainen
Eira Hakkarainen | Suuhygienisti
 

Eira valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2009 ja on sen jälkeen työskennellyt yksityisellä sekä julkisella sektorilla aikuisten ja lasten hammashoidon parissa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, hampaiden valkaisut sekä hampaiden kotihoidon ohjaus. Eiralla on myös pätevyys paikallispuudutuksen antamiseen hammaskiven poiston yhteydessä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
eira.hakkarainen(at)hammashohde.fi
 
Eira Hakkarainen
Anu-Reetta Jokinen | Suuhygienisti
 

Anu-Reetta on valmistunut suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2006 ja Anu-Reetta tuntee edelleenkin olevansa itselleen juuri oikealla alalla. Toimenpiteet Anu-Reetta toteuttaa aina hellävaraisesti ja tarkasti potilaan toiveita kuunnellen. Vastaanottoajan lopuksi myös hampaiden kotihoidon ohjeet käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi.

Työnkuvaan Hohteella kuuluu hammaskivenpoistot, hampaiden puhdistukset sekä värjäytymien poistot. Mikäli haluat hammaskorun tai hampaiden valkaisun, sekin onnistuu Anu-Reetan vastaanotolla. Hampaiden valkaisuhoidot ovatkin erityisen lähellä Anu-Reetan sydäntä. Hänelle voit varata maksuttoman valkaisukonsultaatioajan ja suunnitella yhdessä juuri sinulle sopivan valkaisun.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
kuopio(at)hammashohde.fi
 
Anu-Reetta Jokinen
Janni Lyytinen | Suuhygienisti
 

Janni valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta tammikuussa 2014, joten hänellä on alan tuorein tieto hallussaan. Opintojensa aikana hän kävi hakemassa oppia ja kokemuksia myös ulkomailta suorittamalla osan harjoitteluista Barcelonassa. Jannin työnkuvaan kuuluvat hammaskiven poistot ja hampaiden valkaisut. Lisäksi hän neuvoo mielellään suun ja hampaiden kotihoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä vastaa Hohteen yritysasiakkaista.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
janni.lyytinen(at)hammashohde.fi
 
Janni Lyytinen
Sanni Pirskanen | Suuhygienisti
 

Sanni on valmistunut suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2015 ja hänellä on kokemusta julkiselta sekä yksityiseltä sektorilta. Työn­kuvaan kuuluvat mm. hammaskiven poistot, iensairauksien hoito sekä omahoidon ohjaus. Rauhallinen luonne näkyy hoitotyössä hellinä mutta varmoina otteina. Sanni hoitaa mielellään pelkopotilaita,ja huolehtii aina siitä että hoito on potilaalle kaikinpuolin miellyttävää.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
sanni.pirskanen(at)hammashohde.fi
 
Sanni Pirskanen
Enni Rosberg-Meklin | Suuhygienisti
 

Enni valmistui suuhygienistiksi Kuopiosta vuonna 2016. Hänen työn kuvaansa kuuluvat hammaskiven poistot, valkaisuhoidot, oma­hoidon ohjaus sekä hammaslääkäreiden monipuolinen avustaminen.

 

Yksilöllisen hoidon ja kotihoidon ohjauksen antaminen on Ennille erityisen tärkeää. Hänelle on kertynyt vuosien kokemus asiakaspalvelu­työstä,ja sen huomaa iloisesta asenteesta sekä erityisestä asiakas­ystävällisyydestä. Enni huolehtii, että asiakas lähtee hammashoidosta aina hymy huulilla.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
Sähköposti
enni.rosberg-meklin@hammashohde.fi
 
Enni Rosberg-Meklin

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi