Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hohde Kajaani

Aukioloajat

ma 8-16

ti 10-19

ke-to 8-16

pe 8-12

YHTEYSTIEDOT

Kauppakatu 23 A, 87100 Kajaani

Puh. 08 627 566

Sähköposti: kajaani(at)hammashohde.fi

VARAA AIKA VERKOSTA 

Henkilökunta Kajaani

Hammaslääkärit

Kristiina Kurtelius | Hammaslääkäri
 

Kristiina valmistui hammaslääkäriksi Kuopiosta vuonna 1997. Uransa aikana hän on työskennellyt eri terveyskeskuksissa sekä yksityisellä sektorilla. Kajaanissa hän on pitänyt vastaanottoa vuodesta 2010.

Kristiina on tehnyt monipuolisesti hammaslääkärin töitä koko uransa: paikkauksia, hampaan poistoja, purennan hoitoa, protetiikkaa ja implanttiprotetiikkaa.

Hammaslääkärin työssä Kristiina nauttii potilaiden kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta. Pelkopotilailta tulee paljon hyvää palautetta koska Kristiina toimii työssään helläkätisesti ja potilasta kuunnellen.

 

Puhelin
08 627 566
Sähköposti
kajaani(a)hammashohde.fi
 
Kristiina Kurtelius
Ossi Kuutti | Hammaslääkäri
 

Ossi on kokenut pitkän linjan yleishammaslääkäri, ja on pitänyt Kajaanissa yksityisvastaanottoa jo yli 30 vuoden ajan. Laaja kokemus alalta on muodostanut hyvän pohjan diagnosointiin ja erilaisten suun terveysongelmien hoitamiseen. Monipuolinen työnkuva sisältää mm. tarkastuksia, paikkauksia, hampaanpoistoja, viisaudenhampaiden leikkauksia sekä pienkirurgiaa.

Ossi nauttii erilaisten ihmisten kohtaamisesta sekä terveysongelmien ratkaisemisesta.

Puhelin
08 627 566 / Kajaani
Sähköposti
ossi.kuutti(at)hammashohde.fi
 
Ossi Kuutti
Laura Tervonen | Hammaslääkäri
 

Oulun yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 2014 valmistuttuaan Laura on työskennellyt sekä terveyskeskuksessa että yksityisvastaanotolla. Hammaslääkärin työn ohessa Laura suorittaa erikoistumisopintojaan Oulun yliopistollisessa sairaalassa erikoistuen hampaiden paikkaus- ja juurihoitoihin, sekä tekee väitöskirjaa hampaan kiilteen kehityshäiriöistä.

Työssään Laura on empaattinen ja ystävällinen. Tavoitteena onkin saada hoitotilanteesta asiakkaalle mahdollisimman mukava ja asiakas motivoitumaan hampaiden hoidosta parantaen näin asiakkaan suun terveyttä.

 

Puhelin
08 627 566
Sähköposti
kajaani(at)hammashohde.fi
 
Laura Tervonen

Suu- ja leukakirurgia

Anna Suomalainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Anna on työskennellyt jo lähes 15 vuoden ajan hammaslääkärinä.

Erityisosaamiseen kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset
poistot sekä implanttihoito. Anna hoitaa potilaita Kuopion,
Joensuun, Lahden, Kajaanin sekä Ivalon toimipisteissä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
08 627 566 / Kajaani
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
anna.suomalainen(at)hammashohde.fi
 
Anna Suomalainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen(at)hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola(at)hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Paikkaus- ja juurenhoito

Maiju Varimo | Erikoishammaslääkäri, kariologia ja endodontia
 

Maiju valmistui hammaslääkäriksi vuonna 2011 ja kariologian ja endodontian erikoishammaslääkäriksi 2021. Hohteella hän keskittyykin juurihoitoihin hampaiden kokonaisvaltaisen perushoidon lisäksi.

Työssään Maiju panostaa laadukkaaseen kestävään hammashoitoon ystävällisellä ja empaattisella otteella. Osaamistaan hän kehittää osallistumalla koulutuksiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 

Puhelin
08 627 566
Sähköposti
kajaani(at)hammashohde.fi
 
Maiju Varimo

Suuhygienistit

Päivi Kuutti | Suuhygienisti
 

Päivillä on erittäin laaja kokemus suuhygienistin työstä,ja lisäksi hammashoitajan, suggestoterapeutin sekä joogaohjaajan ammatti­tutkinnot. Hän on luonteeltaan rauhallinen, turvallinen ja helposti lähestyttävä. Päiville on tärkeää antaa mahdollisimman kivutonta, miellyttävää ja laadukasta hoitoa potilailleen.

Erityisosaamisena on mm. pelkopotilaiden hoitamisen erilaisilla psykologi­silla ja rentoutusmenetelmillä, sekä vaalennushoidot, iensairauksien ennaltaehkäisy ja niiden hoitaminen. Osaaminen laajenee jatkuvan kouluttautumisen ansiosta, ja lisäksi Päivi kouluttaa itsekin hammashoitajia.

Puhelin
08 627 566 / Kajaani
Sähköposti
kajaani(at)hammashohde.fi
 
Päivi Kuutti
Sini-Mari Tölli | Suuhygienisti
 

Sini-Mari on työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 2012 alkaen julkisella ja yksityisellä puolella,ja hänelle on kertynyt laaja kokemus suuhygienistin sekä hammashoitajan tehtävistä. Sini-Marin vahvuuksia ovat rauhallinen ja empaattinen luonne. Hän nauttii paljon erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja haluaa tarjota kiireetöntä ja ystävällistä hoitoa.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat iensairauksien ennaltaehkäisy sekä hoitaminen. Sini-Mari seuraa ja osallistuu myös aktiivisesti alan koulutuksiin.

Puhelin
08 627 566 / Kajaani
Sähköposti
kajaani(at)hammashohde.fi
 
Sini-Mari Tölli

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi