Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Yhteystiedot Jyväskylä

Aukioloajat

ma-to 8-16

pe 8-14

 

AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Meiltä saat niin yleis- kuin erikoishammaslääkäripalvelut
– kaikki kätevästi samasta paikasta.

Päivystys puh. 010 5050 820
Verkkoajanvaraus
Sähköposti jyvaskyla@hammashohde.fi

Käyntiosoite

Väinönkatu 1, 3. krs, 40100 Jyväskylä

Hammaslääkäri Jyväskylän matkakeskuksen tuntumassa. Meille on helppo tulla kauempaakin. Klinikan vastapäätä on tilava parkkihalli.

Henkilökunta Jyväskylä

Suu- ja leukakirurgia

Ville Pesonen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Villellä on jo yli 15 vuoden kokemus suu- ja leukakirurgiasta ja hammasimplanteista. Hän on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityishammaslääkäriasemilla ja on kuopiolaisille tuttu kasvo 15-vuotisen työuransa johdosta. Ville täydennyskouluttaa itseään säännöllisesti kotimaisissa ja ulkomaisissa kongresseissa.

Villen erityisosaamisalueisiin kuuluvat viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot, hammasimplantit ja luusiirteet.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
ville.pesonen@hammashohde.fi
 
Ville Pesonen
Antti Kirjavainen | Erikoistuva hammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Kuopiosta kotoisin oleva Antti on työskennellyt useissa terveyskeskuksissa ja yksityisvastaanotolla Keski-Suomen alueella. Sairaalahammaslääkärinä Antti on toiminut vuodesta 2012 asti, erikoistuen suu- ja leukakirurgiaan.

Tavallisten hammashoitotoimenpiteiden lisäksi Antilla on erityisosaamista päivystyshammashoidosta, leikkauksellisista hampaiden poistoista ja leukakirurgisista pientoimenpiteistä.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio 010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
antti.kirjavainen@hammashohde.fi
 
Antti Kirjavainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen@hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Iensairaudet

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
susanna.kanerva@hammashohde.fi
 
Susanna Kanerva

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola@hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Yleishammaslääkärit

Arja-Liisa Mäenpää | Hammaslääkäri
 

Arja-Liisalla on jo melkein 40 vuoden kokemus hammaslääkärinä toimimisesta. Hän on toiminut uransa aikana sekä kunnallisella että yksityisellä puolella, ja johtanut viimeiset 20 vuotta ryhmävastaanottoja joissa on kehitetty hammaslääkärien ja erikoishammaslääkärien saumatonta yhteistyötä potilaan parhaaksi. Vahva kutsumus ammattiin pitää yllä myös opiskeluintoa: Arja-Liisa on täydennyskouluttautunut mm. protetiikan ja purentafysiologian, suukirurgian, keinojuurihoitojen, esteettisen hammashoidon, juurihoitojen ja iensairauksien hoitoihin.

Erityistaitoihin kuuluu vahvasti pelkopotilaiden hoito. Arja-Liisa on opiskellut useita vuosia kognitiivista psykoterapiaa jotta pystyisi ymmärtämään entistä paremmin eri elämäntilanteissa olevien potilaidensa tuntemuksia. Hänen hoitoperiaatteensa on antaa jokaisella potilaalle kivuton ja miellyttävä hammaslääkärikokemus.

Erityisenä osaamisalueena on keraaminen Cerec-paikkaushoito, josta on kertynyt jo yli 6 vuoden kokemus tuhansien hoitojen myötä.

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
arja-liisa.maenpaa@hammashohde.fi
 
Arja-Liisa Mäenpää
Tuomas Pönkä | Hammaslääkäri
 

Tuomas on valmistunut Oulun yliopistosta 2013 ja toiminut yksityisen sektorin lisäksi kunnallisella ja erityisesti päivystystehtävissä. Hän kouluttautuu jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla keskittyen varsinkin digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen hammaslääketieteessä.

Tuomas etsii jatkuvasti uusia tapoja tarjota miellyttävämpää ja asiakkaalle helpompaa hoitoa. Hän on erikoistunut yleishammashoidon lisäksi keraamiseen Cerec-paikkaushoitoon.

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
tuomas.ponka@hammashohde.fi
 
Tuomas Pönkä
Kari Toivola | Hammaslääkäri
 

Kari on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 1997. Hänellä on pitkä kokemus yksityissektorilla sekä yrittäjänä toimimisesta. Karin toimenkuvaan kuuluvat perushammashoidon lisäksi särkypotilaat, juurihoidot, iensairauksien hoito sekä hampaiden paikkaushoito.

Erityisenä osaamisalueena ovat kruunu-, silta- ja irtoprotetiikka.

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
kari.toivola@hammashohde.fi
 
Kari Toivola

Suuhygienistit

Hammaslaboratorio

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen@hammashohde.fi