Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Hohde Jyväskylä

Aukioloajat

ma 8-16

ti 8-20

ke 8-16

to 8-20

pe 8-14

 

YHTEYSTIEDOT

Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä

Puh. 010 5050 820

Sähköposti: jyvaskyla(at)hammashohde.fi

VARAA AIKA VERKOSTA 

Henkilökunta Jyväskylä

Suu- ja leukakirurgia

Antti Kirjavainen | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Kuopiosta kotoisin oleva Antti on valmistunut hammaslääkäriksi 2011 ja työskennellyt yksityisvastaanotoilla, terveyskeskuksissa sekä sairaalahammaslääkärinä erikoistuen suu- ja leukakirurgiaan.

Antti työskentelee KYS:n suu ja leukasairauksien poliklinikalla. Toimenkuvana sairaalassa ovat leukojen siirtoleikkaukset, kasvomurtumien korjaus sekä syöpäkirurgia. Ammatillista osaamista hän ylläpitää säännöllisillä koulutuksilla kotimaassa ja ulkomailla.

Antin erityisosaamiseen kuuluvat vaativat leikkaukselliset hampaiden poistot, luusiirteet, sekä implanttikirurgia. Tarkoituksena yhdessä hoitotiimin kanssa on saada potilaalle mahdollisimman pitkäaikainen ja toimiva purenta. Myös nukutuksessa tehtävät kirurgiset toimenpiteet kuuluvat valikoimiin.

 

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
antti.kirjavainen(at)hammashohde.fi
 
Antti Kirjavainen

Protetiikka ja purentafysiologia

Ossi Miettinen | Erikoishammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Ossi on työskennellyt uransa aikana useissa terveyskeskuksissa sekä yksityishammaslääkäriasemilla. Hohteella hän toimii kokoaikaisena proteetikkona erityisosaamisalueenaan keraamiset paikkaukset, muut proteettiset ratkaisut sekä purentafysiologiset potilaat.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
013 221 428 / Joensuu
Sähköposti
ossi.miettinen(at)hammashohde.fi
 
Ossi Miettinen

Oikomishoito

Susanna Kanerva | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Susanna on toiminut hampaiston oikomishoidon parissa päätoimisesti yli 13 vuoden ajan, ja nauttii työskentelystä monissa eri toimintaympäristöissä. Hän on hankkinut monipuolisen näkemyksen terveyskeskuksen oikojahammaslääkärin työstä työskentelemällä useissa eri terveyskeskuksissa. Lisäksi Susanna on jo 7 vuoden ajan ollut osa-aikaisena yliopisto-opettajana Turun yliopistossa, opettaen sekä hammaslääketieteen kandidaatteja että oikomishoitoon erikoistuvia hammaslääkäreitä. Lisäksi hän työskentelee yksityishammaslääkärinä Turussa ja Jyväskylässä.

Susanna tykkää haastaa itseään perehtymällä erikoisalansa uusiin mahdollisuuksiin ja hän tarjoaa jatkuvasti uusia hoitomahdollisuuksia myös potilailleen. Susanna tekee mm. Invisalign-oikomista, ja on perehtynyt myös Damon- ja Insignia-tekniikoihin.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
010 5050 835 / Tampere
Sähköposti
susanna.kanerva(at)hammashohde.fi
 
Susanna Kanerva

Röntgendiagnostiikka

Annina Sipola | Erikoishammaslääkäri, röntgendiagnostiikka
 

Annina on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2005 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi vuonna 2014. Hän työskentelee Hohteen lisäksi Oulun yliopistollisessa sairaalassa Hamsuröntgenissä sekä suuradiologian opetustehtävissä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksella ja Oulun kaupungin opetushammashoitolassa.

Anninan työnkuvaan kuuluu röntgenkuvien lausunnot, konsultointiyhteistyö yleishammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kesken.

Puhelin
010 5050 830 / Kuopio
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
013 221 428 / Joensuu
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
annina.sipola(at)hammashohde.fi
 
Annina Sipola

Hammaslääkärit

Olli Komi | Hammaslääkäri
 
Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
0400 367 807 / Lahti
Sähköposti
jyvaskyla@hammashohde.fi
lahti@hammashohde.fi
 
Olli Komi
Annakaisa Muhonen | Hammaslääkäri
 

Annakaisa on valmistunut hammaslääkäriksi v.2007 ja hänelle on kertynyt laaja kokemus kliinisestä hoidosta Keski-Suomen sekä Kainuun alueilta. Yleishammaslääkärin monipuolisen työnkuvan lisäksi hänellä on erityisosaamista mm. akuuttihammashoidosta sekä pelkopotilaiden hoitamisesta.

 

Uusien teknologioiden oppiminen kiinnostaa, ja Annakaisa kehittääkin ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Työssä on tärkeintä potilaan kokonaistilanteen huomioiminen sekä mukavan tunnelman luominen hoitotilanteeseen.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
annakaisa.muhonen(at)hammashohde.fi
 
Annakaisa Muhonen
Tuomas Pönkä | Hammaslääkäri
 

Tuomas on valmistunut Oulun yliopistosta 2013 ja toiminut yksityisen sektorin lisäksi kunnallisella ja erityisesti päivystystehtävissä. Hän kouluttautuu jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla keskittyen varsinkin digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen hammaslääketieteessä.

Tuomas etsii jatkuvasti uusia tapoja tarjota miellyttävämpää ja asiakkaalle helpompaa hoitoa. Hän on erikoistunut yleishammashoidon lisäksi keraamiseen Cerec-paikkaushoitoon.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
tuomas.ponka(at)hammashohde.fi
 
Tuomas Pönkä
Kari Toivola | Hammaslääkäri
 

Kari on valmistunut hammaslääkäriksi Oulusta 1997. Hänellä on pitkä kokemus yksityissektorilla sekä yrittäjänä toimimisesta. Karin toimenkuvaan kuuluvat perushammashoidon lisäksi särkypotilaat, juurihoidot, iensairauksien hoito sekä hampaiden paikkaushoito.

Erityisenä osaamisalueena ovat kruunu-, silta- ja irtoprotetiikka.

Puhelin
010 5050 820 / Jyväskylä
Sähköposti
kari.toivola(at)hammashohde.fi
 
Kari Toivola

Suuhygienistit

Hanna-Leena Pekkarinen | Suuhygienisti
 

Hanna-Leena valmistui suuhygienistiksi vuonna 2014. Hän on työskennellyt suuhygienistinä terveyskeskuksissa sekä yksityisillä vastaanotoilla Helsingissä. Hanna-Leenalla onkin laaja työkokemus kaikenikäisten kokonaisvaltaisesta suunterveyden edistämisestä. Toimenkuvaan Hohteella kuuluu kaikki suuhygienistin tehtävät, kuten hammaskiven poistot, iensairauksien hoito sekä omahoidon ohjaus. Myös esteettinen hammashoito on yksi kiinnostuksen kohteista.

Hanna-Leena kouluttautuu aktiivisesti ja on työssään rauhallinen ja lempeä. Työssä tärkeintä on, että hammashoito on asiakkaalle miellyttävää ja kivutonta.

 

Puhelin
010 5050 820
Sähköposti
jyvaskyla(at)hammashohde.fi
 
Hanna-Leena Pekkarinen

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi