Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Yhteystiedot Helsinki

Aukioloajat

ma-to 8-19

pe 8-15

AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Meiltä saat niin yleis- kuin erikoishammaslääkäripalvelut
– kaikki kätevästi samasta paikasta.

Ajanvaraus puh. 09 6811 3800

Verkkoajanvaraus

info(at)gasellinhammaslaakarit.fi

Käyntiosoite

Aleksanterinkatu 19, 6. kerros
00100 Helsinki

Meille on helppoa tulla. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla, Stockmannia vastapäätä.

 

Gasellin Hammaslääkärit on osa Hohdetta

Gasellin hammaslääkärit ovat olleet vuodesta 2019 osa Hohde-klinikkaa.
Tutustu Gaselli Hohteeseen:
www.gasellinhammaslaakarit.fi

Henkilökunta Helsinki

Hammaslääkärit

Maija Aura | Hammaslääkäri
 

Olen työskennellyt yli 30 vuotta yksityishammaslääkärinä. Minulla on useita pitkäaikaisia hoitosuhteita, joita pidän suuressa arvossa. Uskon että on kaikkien osapuolten etu, jos hammashoito suunnitellaan ja toteutetaan pitkäkestoisia ratkaisuja käyttäen, ilman kiirettä ja jännitystä. Hoitofilosofiani on välttää turhia toimenpiteitä ja tehdä ajoissa välttämättömyydet. Roolini yleishammaslääkärinä on ottaa vastuu potilaan kokonaishoitotilanteesta ja huolehtia myös tulosten säilyttämisestä. Tämä kaikki toteutuu joustavassa yhteistyössä vastaanottomme erikoisosaajien kanssa. Hoidan erityisen mielelläni myös pelkopotilaita.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Maija Aura
Seija Happonen | Hammaslääkäri
 

Suoritin hammaslääkärin tutkinnon Karolinska Institutissa Tukholmassa. Olen toiminut yksityishammaslääkärinä Helsingissä koko urani ajan, josta 20 vuotta Gasellin Hammaslääkäreissä.

Vastaanotollani käy potilaita kaikista ikäryhmistä sekä perheiden useita sukupolvia. Tuttu ja luottamuksellinen hoitosuhde säästää hoitokustannuksia ja mahdollistaa järkevän hoitosuunnitelman pidemmällä aikavälillä.

Hampaiden tutkimukset ja hampaiden paikkaus perinteisin materiaalein sekä posliinipaikoin ovat ydinosaamistani. Pitkälle tulehtuneen hampaan juurihoito sekä näin heikentyneen hampaan vahvistaminen hammaskruunulla on myös keskeinen osa osaamistani.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Seija Happonen
Matti Jokinen | Hammaslääkäri
 

Teen mielelläni monipuolista hammashoitoa. Olen erityisesti perehtynyt kruunujen ja paikkojen tekemiseen digitaalisella CEREC-tekniikalla. Voin samalla käynnillä suunnitella kruunun mieleni mukaan ja kiinnittää sen paikoilleen. Samalla puudutuksella ja ilman hankalia väliaikaisia paikkoja. Myös yksittäiset implanttikruunut syntyvät CERECillä
Materiaalina CEREC-kruunuissa on keramia tai erilaiset jyrsittävät yhdistelmämateriaalit, tilanteen mukaan.

Teen myös purentakiskot ja uniapneakiskot ja kaikkea hampaiden perushoitoa paikkauksesta juurihoitoon. Hampaiden ja ikenien terveyden ylläpito sujuu yhteistyössä loistavien suuhygienistiemme kanssa.

Hammaslääkärin työssä minua kiehtoo loputtomat mahdollisuuden opiskella uutta. CERECiin kanssa, kuten kaikessa digitaalitekniikassa, kehitys on erityisen nopeaa. 
Kädentaitojakin pitää opiskella. Viime vuosina olen suorittanut Englannissa Dawson Academyn koulutusohjelman, jossa pohjana on leukanivelien toiminnan ja ongelmien ymmärtäminen ja tasapainoisen ja kestävän purennan rakentaminen. Se on aina pohjana myös kauniille ja kestävälle hymylle.
Lisäksi olen opetellut aikuisten oikomistekniikkaa huomaamattomilla Invisalign-kalvoilla.
Gasellin positiivisessa ilmapiirissä on mukava työskennellä ja oppia uutta huippuosaajien kanssa!

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Matti Jokinen
Anna-Maija Karttunen | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2008 ja palvellut asiakkaita siitä asti yksityisvastaanotoilla Helsingissä. Gaselli Hohteella toimin perushammaslääkärinä yhteistyössä erikoihammaslääkäreiden kanssa. Hammaslääketieteen pääasiallisia kliinisiä aloja seuraan monipuolisesti ja kouluttaudun aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla.

Nautin pitkäaikaisista potilassuhteista, joissa vuosien varrella nähdään hoidon tulokset ja niiden pysyvyys. Hoidan erityisen mielelläni myös pelkopotilaita ja panostan työssäni ennaltaehkäisevään hoitoon. Päivittäisessä työssäni olen kiinnostunut digitaalisen hammashoidon sovelluksista,

Työssäni tärkeintä on luoda potilaalle turvallinen ja mahdollisimman miellyttävä hoitokokemus. Hammaslääkärissä voi olla mukavaakin.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Anna-Maija Karttunen
Paula Leppisaari | Hammaslääkäri
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Paula Leppisaari
Laura Peltonen | Hammaslääkäri
 

Toivon, että potilaalla on aina mukava ja turvallinen olo tullessaan hammaslääkäriin. Tärkeimpänä työssäni pidän potilaan kohtaamista ja kuuntelemista. Parhaat hoitoratkaisut tehdään aina yhdessä potilaan kanssa vaihtoehdot hyvin perustellen, jotta potilas tietää miksi jokin hoito tehdään ja kokee hoidon tarpeelliseksi. Yksittäisen hampaan sijaan mietin kokonaisuutta, ja pelkkien hampaiden sijaan mietin potilasta.

Hoidan paljon pelkopotilaita ja lapsia. Tarvittaessa hoidossa voidaan edetä hyvin rauhallisesti, jotta vältetään joskus jännittävänkin kokemuksen mukanaan tuomat tunteet. Uskon, että jokainen käynti voi päättyä valoisaan ja helpottuneeseen hymyyn!

Työskentelen unelma-ammatissani ja nautin työnteosta joka päivä. Toivon sen näkyvän myös potilaalle.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Laura Peltonen
Otso Salmi | Hammaslääkäri
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Otso Salmi
Katri Tolkki | Hammaslääkäri
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta. Minulla on hammaslääketieteen opintoja myös Strasbourgin yliopistosta, ja käyn aktiivisesti täydennyskoulutuksissa. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja päivittää osaamistani, jotta voin käyttää ammattitaitoani potilaan parhaaksi.

Pyrin räätälöimään hoidot kunkin potilaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Päämääräni on ehkäistä ennalta suun sairauksien syntyä, jolloin hampaat ja suun kudokset kestävät pidempään terveinä ja turhilta toimenpiteiltä vältytään.

Osaamiseni on monipuolista. Erityisesti olen perehtynyt juurihoitoihin sekä pelkopotilaiden hoitoon ja tehokkaaseen kivunlievitykseen. Vastaanotollani mietimme yhdessä, mikä on juuri sinulle paras ja kivuton suun ja hampaiden hoito.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Katri Tolkki

Suu- ja leukakirurgia

Miikka Lehmijoki | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Miikka Lehmijoki
Juha Peltola | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Olen erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan. Olen toiminut spesialistina Turun oppiahjossani sekä TYKSissä, mutta pian jo 20 vuoden ajan yksityisenä suu- ja leukakirurgina pääasiassa Helsingissä.

Pääosaamisalueeni on implanttikirurgia ja siihen liittyvä leukaluiden ja pehmytkudosten korjaava kirurgia. Luonnollisesti myös kaikki muut suu- ja leukakirurgisen alaan liittyvät ongelmat kuuluvat työkenttääni.

Implanttihoitoon ja -kirurgiaan liittyvät oppini olen saanut maailmalta – niin Euroopasta, kuin pohjois-Amerikastakin. Tärkeä osa ammattitaidon kehittymisessä on myös alan tieteellisen tutkimuksen seuraamisella.

Hoidon huolellinen suunnittelu implanttiprotetiikan osaajien kanssa ja kirurgisen tiimimme saumaton yhteistyö on mielestäni ratkaisevan tärkeää potilaiden asianmukaisen hoidon kannalta. Tiimiin kuuluvat lisäkseni oikeat käteni: suuhygienisti Marjo Hietala sekä hammashoitaja Pia Anttila.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Juha Peltola

Protetiikka ja purentafysiologia

Mikko Rantala | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Erikoisalani on protetiikka ja purennan kuntoutus. Työnkuvaani kuuluvat mm. laajat purennan kuntoutukset sekä tapaturmien jälkeiset ja implanttiprotetiikkaan liittyvät hoidot. Tällaisia ovat esimerkiksi kuluneen hampaiston hoito ja puuttuvien hampaiden korvaaminen.

Esteettisen alueen hoitoja teen erityisen mielelläni. Hoidon suunnittelen aina ensin huolella ja käyn potilaan kanssa hoitosuunnitelman läpi. Usein hoitovaihtoehtoja on useampia ja näistä valitaan potilaan kanssa hänelle sopivin. Tavoitteenani on hyvin onnistunut hoito ja tyytyväinen potilas.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Mikko Rantala
Patrik Saarikoski | Erikoistuva hammaslääkäri, protetiikka
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Patrik Saarikoski
Ansi Taulio-Korvenmaa | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Olen valmistunut Hammaslääkäriksi Helsingin Yliopistosta. Erikoishammaslääkärin pätevyyden sain 1986. Erikoisalaani on protetiikka, esteettinen hammashoito, laminaatit, kruunut, sillat ja proteesit. Keinojuuriprotetiikka on nykyaikaa, sitä olenkin tehnyt vuodesta 1986 asti.

Lisäksi hoidan purennan kuntoutusta, nivelvaivoja ja kuluneen hampaiston ongelmia. Hoidan myös paikkaus- ja esteettistä hoitoa tarvitsevia potilaita.Ammattitietoni ja -taitoni pidän ajan tasalla käymällä kotimaisilla ja ulkomaisilla koulutus-ja kongressitilaisuuksissa vuosittain.

Pyrin hoidoissani kivuttomaan ja asianmukaiseen hoitoon. Päämääräni on kaunis ja toimiva ratkaisu, sekä tyytyväinen asiakas!

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslääkärit.fi
 
Ansi Taulio-Korvenmaa

Iensairaudet

Jaana Kavaja | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Olen valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1982 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2000. Olen työurani aikana työskennellyt pääosin yksityisenä hammaslääkärinä.

Korostan työssäni kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevän ja hampaiden kiinnityskudosten tuhoa aiheuttavien sairauksien varhaisdiagnostiikan merkitystä, jotta taudin eteneminen voidaan pysäyttää jo alkuvaiheessa. Hoitamattomat ja oireettomatkin kiinnityskudostensairaudet voivat vaikuttaa koko kehon terveyteen.

Hoidan pitkälle edenneitä kiinnityskudosvaurioita sekä hampaiden että hammasimplanttien osalta myös kirurgisesti.

Teen yhteistyötä eri erikoisalojen asiantuntijoiden kanssa myös hampaiston esteettisten ongelmien hoitamiseksi.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Kavaja
Tyti Laakso | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Erikoisalani on parodontologia – kiinnityskudossairauksien hoito. Olen työskennellyt urani aikana sekä yksityishammaslääkärinä että julkisella puolella terveyskeskuksessa, ja lisäksi toiminut opettajana ja täydennyskouluttajana.

40 vuoden aikana olen nähnyt, että varhainen taudin löytäminen on suun terveyden pelastaja. Kiinnityskudossairaudet ovat kansantauti ja pitkälti käyttäytymissairaus. Pyrimme hoidossamme korjaamaan ja säilyttämään hampaiston tukikudokset, jotta muu korjaava hoito suussa rakentuu kestävälle pohjalle.

Kirurgisin hoitomenetelmin korjaamme jo syntyneitä kudostuhoja ja esteettisiä ienongelmia.

Hoidon jatkuvuus on tärkeää kiinnityskudossairauksien hoidossa, sillä oma hammaslääkärisi tuntee sinut ja suusi.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Tyti Laakso
Antti Niskanen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2006. Antti tekee paljon esteettistä hammashoitoa ja tietenkin oman erikoisalansa, iensairauksien, hoitoja. Implanttihoidoista hänellä on jo yli 10 vuoden kokemus. Lisäksi Antti on pidetty luennoitsija Suomessa ja hän täydennyskouluttaakin useita hammaslääketieteen osaajia vuosittain. Hän käy myös itse vuosittain täydennyskouluttautumassa ulkomailla. Hän on toiminut jo vuosien ajan Hammaslääkäriliiton valkaisuhoitojen asiantuntijana ja häntä on haastateltu valkaisuasioissa useisiin lehtiin. Antti on toiminut  asiantuntijana myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.

Antin erityisosaamisalueisiin kuuluvat iensairaudet, esteettinen hammashoito ja implanttihoidot. Antti työskentelee vastaavana hammaslääkärinä Lahden toimipisteessä sekä konsultoi viikottain hammaslääkäreitä Jyväskylän ja Kuopion toimipisteessä.

Puhelin
09 6811 3800 / Helsinki
0400 367 807 / Lahti
Sähköposti
antti.niskanen(at)hammashohde.fi
 
Antti Niskanen

Oikomishoito

Virpi Myller | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Erikoisalani on hampaiden oikomishoito eli ortodontia. Erikoishammaslääkäriksi valmistuin vuonna 2000. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita. Työssäni käytän sekä kiinteitä että irroitettavia rautoja. Nykyisin noin puolet toteuttamastani hampaiden oikomishoidosta teen ns. linguaalitekniikalla, jossa hampaisiin liimalla kiinnitettävät raudat ovat näkymättömissä hampaiden sisäpinnoilla.

Yhteistyössä muiden erikoisalojen kanssa teen myös ennen proteettista hoitoa tarvittavia oikomishoitoja sekä leukaleikkauspotilaiden oikomishoitoja.

Lisää minusta ja työstäni voit lukea kotisivuiltani www.virpimyller.fi

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Virpi Myller

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Ani Lakoma

Paikkaus- ja juurenhoito

Hanna Poulsen | Erikoishammaslääkäri, juurihoito
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Hanna Poulsen

Suuhygienistit

Kaisa Carlsson | Suuhygienisti
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Kaisa Carlsson
Marjo Hietala | Suuhygienisti
 

Olen työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 1986. Suuhygienistin työn ihmisläheisyys ja monipuolisuus innostavat minua.

Säännölliset hoitokäynnit yhdistettynä yhdessä sovittuihin omahoidon menetelmiin auttavat ylläpitämään suun ja hampaiden terveyttä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Marjo Hietala
Mira Karppinen | Suuhygienisti
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Mira Karppinen
Anni Sinkko | Suuhygienisti, vastaava hoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Anni Sinkko
Helena Uosukainen | Suuhygienisti
 

Työnkuvaani kuuluvat osana hammashoitotiimiä ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito, suu- ja hammassairauksien ehkäisy, omahoidon ohjaus sekä hampaiden valkaisu.

Pyrin aina hoitamaan asiakkaitani mahdollisimman kiireettömästi ja kivuttamasti. Minulle tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Helena Uosukainen
Sirpa Väkevä | Suuhygienisti
 

Kun hampaiden ja suun terveys on saatu kuntoon, alkaa hoidon kaikkein tärkein vaihe – hampaiden ja suun hyvän terveydentilan ylläpitäminen ja edelleen kohentaminen. Tämä toiminta on vastuullani.

Säännöllinen hammaskiven ja plakin poisto on hyvän hoitotuloksen säilymisen kannalta oleellisen tärkeää.

Hyvä omahoito ja sopivat välineet ovat tärkeimmät asiat, joilla potilas voi itse vaikuttaa suunsa terveydentilan säilymiseen.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Sirpa Väkevä
Johanna von Veh | Suuhygienisti
 

Koulutukseltani olen suuhygienisti. Olen toiminut hammaslääkäri Matti Jokisen työparina yli kymmenen vuotta ja lisäksi työskentelen hammaslääkäri Miikka Lehmijoen kirurgisessa tiimissä. Huolehdin myös hoitohuoneemme päivittäisistä rutiineista ja ylläpidosta.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Johanna von Veh

Hammashoitajat

Pia Anttila | Hammashoitaja
 

Olen toiminut hammashoitajana koko työelämäni, josta puolet suukirurgi Juha Peltolan työparina. On aivan upeaa toimia Juhan tiimissä. Olen nähnyt urani aikana laajalti suukirurgiaa ja implanttologiaa ja on hienoa olla osana tiimiä, joka hoitaa vaativatkin luu- ja hammaspuutokset asiantuntemuksella.

Jos jokin asia implantologiassa mietityttää, ennen tai jälkeen toimenpiteen, niin ota yhteyttä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
pia.info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Pia Anttila
Krista Hannukainen | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Krista Hannukainen
Maarit Järvelä | Hammashoitaja
 

Olen toiminut hammashoitajana yksityisvastaanotoilla 30 vuotta.

Hammaslääkäri Maija Auran hoitaja olen ollut vuodesta 2010 lähtien.

Olen avoin, positiivinen ja vastuuntuntoinen. Kutsun potilaita vuositarkastuksiin ja huolehdin materiaalien tilauksista.

Huolehdin potilaiden hyvinvoinnistahoidon aikana niin, että hoidosta jää positiivinen kokemus.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Maarit Järvelä
Jaana Juuti-Pöyhönen | Hammashoitaja
 

Valmistuin Helsingissä hammashoitajaksi vuonna 1993. Olen tehnyt töitä hammaslääkäri Elina Timgrenin kanssa vuodesta 2001 lähtien.

Työni hammashoitajana on mielenkiintoista ja monipuolista. Kohtaan potilaita hoitotilanteen lisäksi monissa käytännönjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Huolehdin siitä, että potilaan yhteydenottoihin vastataan mahdollisimman pian.

Työn iloa tuottaa työpäivien erilaisuus, mukavat potilaat sekä ihanat työkaverit. Työn vastapainoksi harrastan monipuolisesti liikuntaa.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Juuti-Pöyhönen
Minna Kanamäki | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Minna Kanamäki
Marju Kinnunen | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Marju Kinnunen
Pirkko Koivisto | Hammashoitaja, röntgenkuvaukset
 

Olen tehnyt hammasröntgenkuvauksia yksityisillä hammaslääkäriasemilla 30 vuoden ajan.

Koen olevani olennainen osa potilaan hoitoketjussa, sillä hyvän hoidon perustana on aina hyvä röntgenkuvaus.

Tahdon, että kuvaus on potilaalle miellyttävä hetki. Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Pirkko Koivisto
Krista Konttinen | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Krista Konttinen
Tarja Sarvanto | Hammashoitaja
 

Työni Gasellissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääsääntöisesti toimin vastaanotossamme ja ajanvarauksessa, mutta toimin myös hammashoitajana usean hammaslääkärin työparina.

Tarvittaessa otan myös röntgenkuvia.

Kanssani voi asioida myös viittomakielellä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Tarja Sarvanto
Meri Suominen | Hammashoitaja
 

Olen työskennellyt hammashoitajana Helsingin yksityisvastaanotoilla vuodesta 2008 lähtien. Viimeiset vuodet olen työskennellyt yhdessä oikomishoidon erikoishammaslääkäri Virpi Myllerin kanssa.

Oikomishoito on hauskaa, ja olenkin ylpeä tiimistämme ja työstämme. Tule piipahtamaan vastaanotollamme, jos sinulla on kysymyksiä oikomishoidosta. Meillä ei tarvitse jännittää.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Meri Suominen

Muu henkilöstö

Jaana Kattainen | Toimistosihteeri
 

Olen työskennellyt terveydenhuollon sihteerinä yli 30 vuotta. Aloitin julkisen terveydenhuollon puolella osastonsihteerinä, siitä siirryin yksityisen lääkäriaseman toimistosihteeriksi ja lopulta hammaslääkäriaseman toimistosihteeriksi.

Hammaslääkäriasemalla sihteerintyö on monipuolista. Työhöni Gaselli Hohteella kuuluukin ajanvaraus, neuvonta ja laskutus. Ohjaan asiakkaita myöskin oikeaan hoitoon, joten on tärkeää, että ylläpidän tietoani hammashoidossa tapahtuvasta. Hammashoito on hyvin mielenkiintoista ja osallistun mielelläni alan koulutuksiin.

Työssäni minulle on tärkeää, että kaikki asiakkaamme saavat aina erinomaista palvelua, lähtevät tyytyväisinä ja palaavat mielellään takaisin, kun tarve hammashoidolle taas tulee.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Kattainen
Eva Wennström | Toimistosihteeri
 

Olen valmistunut­ hammashoitajaksi Svenska Sjukvårds Instituutista. Olen tehnyt urani aikana töitä niin hammashoitajana kuin hammastarvikemyyjänäkin.

Toimistosihteerin työssä on tärkeää potilaan ensikohtaaminen, sekä asiakkaan palveleminen hyvin, jotta lopputuloksena on mahdollisimman tyytyväinen potilas. Pitkä työkokemus asiakaspalvelussa onkin opettanut minut kohtaamaan ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Osaan auttaa ja ottaa huomioon myös pelkopotilaat, sekä palvella kaikkia asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Gaselli Hohteella tavoitteeni on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin, jotta lopputuloksena on tyytyväinen asiakas.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Eva Wennström
Eva-Maria Wikström | Välinehuoltaja
 

Olen Gasellin välinehuoltaja. Osallistun välillisesti potilaan hoitoon huolehtimalla, että potilaan tutkimuksessa, leikkauksessa ja hoidossa tarvittavat välineet on huollettu asianmukaisesti ja että ne täyttävät kunnon, aseptiikan ja laadun osalta asetetut vaatimukset.

Tykkään työstäni, koska se on vastuullista, tarkkaa ja itsenäistä työtä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Eva-Maria Wikström

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi