Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Gaselli Hohde Helsinki

Aukioloajat

ma-to 8-19

pe 8-15

la 9-14

YHTEYSTIEDOT

Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

Puh. 09 6811 3800
Sähköposti: info(at)gasellinhammaslaakarit.fi

VARAA AIKA

Henkilökunta Helsinki

Hammaslääkärit

Maija Aura | Hammaslääkäri
 

Maija on työskennellyt yli 30 vuotta yksityishammaslääkärinä. Hänellä on useita pitkäaikaisia hoitosuhteita, joita Maija pitää suuressa arvossa. Maija uskoo, että on kaikkien osapuolten etu, jos hammashoito suunnitellaan ja toteutetaan pitkäkestoisia ratkaisuja käyttäen, ilman kiirettä ja jännitystä. Hänen hoitofilosofiasa on välttää turhia toimenpiteitä ja tehdä ajoissa välttämättömyydet. Maijan rooli yleishammaslääkärinä on ottaa vastuu potilaan kokonaishoitotilanteesta ja huolehtia myös tulosten säilyttämisestä. Tämä kaikki toteutuu joustavassa yhteistyössä vastaanottomme erikoisosaajien kanssa. Maija hoitaa erityisen mielellään myös pelkopotilaita.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Maija Aura
Johanna Evinsalo | Hammaslääkäri
 

Johanna valmistui hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006. Hän on työskennellyt yli 13 vuoden ajan yksityisellä vastaanotolla ja tätä ennen muutaman vuoden julkisen hammashoidon puolella sekä YTHS:llä kerryttäen laajan hammaslääketieteellisen osaamisen. Johanna tekeekin laaja-alaista, perusteellista ja kokonaisvaltaista hoitoa täydellä sydämellään, sekä kouluttautuu aktiivisesti hammaslääketieteen eri osa-alueilla Suomessa ja ulkomailla.

Pitkäaikaiset potilassuhteet ovat Johannalle tärkeitä – vuosien varrella nähdään hoidon tulokset ja niiden pysyvyys. Ienterveyden hoito ja ehkäisevä hammashoito ovat olennainen osa kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Johanna hoitaa kaikenikäisiä potilaita ja myös pelkopotilaita.

Hammaslääkärin työn vastapainoksi Johanna harrastaa laulua ja monipuolisesti liikuntaa.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Johanna Evinsalo
Matti Jokinen | Hammaslääkäri
 

Matti tekee mielellään monipuolista hammashoitoa. Hän on erityisesti perehtynyt kruunujen ja paikkojen tekemiseen digitaalisella CEREC-tekniikalla. Matti voi samalla käynnillä suunnitella kruunun mielensä mukaan ja kiinnittää sen paikoilleen. Samalla puudutuksella ja ilman hankalia väliaikaisia paikkoja. Myös yksittäiset implanttikruunut syntyvät CERECillä
Materiaalina CEREC-kruunuissa on keramia tai erilaiset jyrsittävät yhdistelmämateriaalit, tilanteen mukaan.

Matti tekee myös purentakiskot ja uniapneakiskot ja kaikkea hampaiden perushoitoa paikkauksesta juurihoitoon. Hampaiden ja ikenien terveyden ylläpito sujuu yhteistyössä loistavien suuhygienistiemme kanssa.

Hammaslääkärin työssä Mattia kiehtoo loputtomat mahdollisuuden opiskella uutta. CERECin kanssa, kuten kaikessa digitaalitekniikassa, kehitys on erityisen nopeaa. 
Kädentaitojakin pitää opiskella. Viime vuosina Matti on suorittanut Englannissa Dawson Academyn koulutusohjelman, jossa pohjana on leukanivelien toiminnan ja ongelmien ymmärtäminen ja tasapainoisen ja kestävän purennan rakentaminen. Se on aina pohjana myös kauniille ja kestävälle hymylle.
Lisäksi Matti on opetellut aikuisten oikomistekniikkaa huomaamattomilla Invisalign-kalvoilla.
Gasellin positiivisessa ilmapiirissä on mukava työskennellä ja oppia uutta huippuosaajien kanssa!

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Matti Jokinen
Anna-Maija Karttunen | Hammaslääkäri
 

Anna-Maija on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2008 ja palvellut asiakkaita siitä asti yksityisvastaanotoilla Helsingissä. Gaselli Hohteella hän toimii perushammaslääkärinä yhteistyössä erikoihammaslääkäreiden kanssa. Hammaslääketieteen pääasiallisia kliinisiä aloja hän seuraa monipuolisesti ja kouluttautuu aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla.

Anna-Maija nauttii pitkäaikaisista potilassuhteista, joissa vuosien varrella nähdään hoidon tulokset ja niiden pysyvyys. Hän hoitaa erityisen mielelläni myös pelkopotilaita ja panostaa työssään ennaltaehkäisevään hoitoon. Päivittäisessä työssään hän on kiinnostunut digitaalisen hammashoidon sovelluksista.

Työssä tärkeintä on luoda potilaalle turvallinen ja mahdollisimman miellyttävä hoitokokemus. Hammaslääkärissä voi olla mukavaakin.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Anna-Maija Karttunen
Pasi Karvonen | Hammaslääkäri
 

Pasi on toiminut hammaslääkärinä erilaisissa toimintaympäristöissä jo vuodesta 1998 alkaen ja huomannut, että alan erikoispalveluja on tarjolla pohjoisessa erittäin rajatusti. Kokonaisvaltaiselle suun terveydenhoidolle on tarvetta, joten halusimme tuoda digitaaliset erikoishammaslääkäripalvelut myös Ivaloon ja koko Pohjois-Lappiin. Pasi pitää vastaanottoa Hohde Ivalossa, mutta vastaanottaa potilaita myös Hohteen Helsingin toimipisteessä joka toinen viikonloppu.

Hyvän elämän salaisuus piilee siinä, että pidät itsestäsi huolta.
Me autamme sinua onnistumaan.

Puhelin
010 5050 825 / Ivalo
Sähköposti
pasi.karvonen(at)hammashohde.fi
 
Pasi Karvonen
Paula Leppisaari | Hammaslääkäri
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Paula Leppisaari
Laura Peltonen | Hammaslääkäri
 

Laura toivoo, että potilaalla on aina mukava ja turvallinen olo tullessaan hammaslääkäriin. Tärkeimpänä työssään hän pitää potilaan kohtaamista ja kuuntelemista. Parhaat hoitoratkaisut tehdään aina yhdessä potilaan kanssa vaihtoehdot hyvin perustellen, jotta potilas tietää miksi jokin hoito tehdään ja kokee hoidon tarpeelliseksi. Yksittäisen hampaan sijaan Laura miettii kokonaisuutta, ja pelkkien hampaiden sijaan potilasta.

Laura hoitaa paljon pelkopotilaita ja lapsia. Tarvittaessa hoidossa voidaan edetä hyvin rauhallisesti, jotta vältetään joskus jännittävänkin kokemuksen mukanaan tuomat tunteet. Laura uskoo, että jokainen käynti voi päättyä valoisaan ja helpottuneeseen hymyyn!

Laura työskentelee unelma-ammatissaan ja nauttii työnteosta joka päivä. Laura toivoo sen näkyvän myös potilaalle.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Laura Peltonen
Otso Salmi | Hammaslääkäri
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Otso Salmi
Katri Tolkki | Hammaslääkäri
 

Katri on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta. Hänellä on hammaslääketieteen opintoja Strasbourgin yliopistosta, ja hän käy aktiivisesti myös täydennyskoulutuksissa. Katri haluaa jatkuvasti oppia uutta ja päivittää osaamistaan, jotta voi käyttää ammattitaitoaan potilaan parhaaksi.

Katri pyrkii räätälöimään hoidot kunkin potilaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kuunnellen. Päämääränä on ehkäistä ennalta suun sairauksien syntyä, jolloin hampaat ja suun kudokset kestävät pidempään terveinä ja turhilta toimenpiteiltä vältytään.

Katrin osaaminen on monipuolista. Erityisesti hän on perehtynyt juurihoitoihin sekä pelkopotilaiden hoitoon ja tehokkaaseen kivun lievitykseen. Katri miettii vastaanotollaan potilaan kanssa yhdessä, mikä on paras ja kivuttomin suun ja hampaiden hoito.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Katri Tolkki

Suu- ja leukakirurgia

Miikka Lehmijoki | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 
Puhelin
02 279 0279 / Turku
09 6811 3800 / Helsinki
Sähköposti
turku(at)hammashohde.fi / Turku
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi / Helsinki
 
Miikka Lehmijoki
Juha Peltola | Erikoishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgia
 

Juha on erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan. Hän on toiminut spesialistina Turun opinahjossaan sekä TYKSissä, mutta pian jo 20 vuoden ajan yksityisenä suu- ja leukakirurgina pääasiassa Helsingissä.

Juhan pääosaamisalue on implanttikirurgia ja siihen liittyvä leukaluiden ja pehmytkudosten korjaava kirurgia. Luonnollisesti myös kaikki muut suu- ja leukakirurgisen alaan liittyvät ongelmat kuuluvat työkenttään.

Implanttihoitoon ja -kirurgiaan liittyvät opit hän on saanut maailmalta – niin Euroopasta, kuin pohjois-Amerikastakin. Tärkeä osa ammattitaidon kehittymistä on myös alan tieteellisen tutkimuksen seuraamisella.

Hoidon huolellinen suunnittelu implanttiprotetiikan osaajien kanssa ja kirurgisen tiimin saumaton yhteistyö ovat Juhan mielestä ratkaisevan tärkeää potilaiden asianmukaisen hoidon kannalta. Juhan tiimiin kuuluvat lisäksi hänen oikeat kätensä: suuhygienisti Marjo Hietala sekä hammashoitaja Pia Anttila.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Juha Peltola

Protetiikka ja purentafysiologia

Elina Aikavuori | Erikoistuva hammaslääkäri, protetiikka ja purentafysiologia
 

Elina on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien yksityishammaslääkärinä. Hän erikoistuu tällä hetkellä protetiikkaan ja purentafysiologiaan Turun Yliopistolla.

Työssään Elina panostaa laatuun ja potilaiden kohtaamiseen. Osaamistaan hän kehittää ja ylläpitää aktiivisesti kouluttautumalla niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

 

Puhelin
03 348 4820
Sähköposti
ylojarvi(at)hammashohde.fi
 
Elina Aikavuori
Mikko Rantala | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Mikon erikoisalaa ovat protetiikka ja purennan kuntoutus. Työnkuvaan kuuluu mm. laajat purennan kuntoutukset sekä tapaturmien jälkeiset ja implanttiprotetiikkaan liittyvät hoidot. Tällaisia ovat esimerkiksi kuluneen hampaiston hoito ja puuttuvien hampaiden korvaaminen.

Esteettisen alueen hoitoja hän tekee erityisen mielellään. Hoito suunnitellaan aina ensin huolella ja käydään potilaan kanssa läpi. Usein hoitovaihtoehtoja on useampia ja näistä valitaan potilaan kanssa hänelle sopivin. Tavoitteena on hyvin onnistunut hoito ja tyytyväinen potilas.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Mikko Rantala
Patrik Saarikoski | Erikoistuva hammaslääkäri, protetiikka
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Patrik Saarikoski
Ansi Taulio-Korvenmaa | Erikoishammaslääkäri, protetiikka
 

Ansi on valmistunut Hammaslääkäriksi Helsingin Yliopistosta. Erikoishammaslääkärin pätevyyden hän sai 1986. Erikoisalana on protetiikka, esteettinen hammashoito, laminaatit, kruunut, sillat ja proteesit. Keinojuuriprotetiikka on nykyaikaa, sitä hän onkin tehnyt erikoistumisestaan asti. Lisäksi Ansi hoitaa purennan kuntoutusta, nivelvaivoja, kuluneen hampaiston ongelmia sekä paikkaus- ja esteettistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Ammattitietonsa ja -taitonsa hän pitää ajan tasalla käymällä kotimaisilla ja ulkomaisilla koulutus-ja kongressitilaisuuksissa vuosittain.

Ansi pyrkii hoidoissaan kivuttomaan ja asianmukaiseen hoitoon. Päämääränä on kaunis ja toimiva ratkaisu, sekä tyytyväinen asiakas!

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslääkärit.fi
 
Ansi Taulio-Korvenmaa

Iensairaudet

Jaana Kavaja | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Jaana on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 1982 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2000. Hän on työuransa aikana työskennellyt pääosin yksityisenä hammaslääkärinä.

Jaana korostaa työssään kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää ja hampaiden kiinnityskudosten tuhoa aiheuttavien sairauksien varhaisdiagnostiikan merkitystä, jotta taudin eteneminen voidaan pysäyttää jo alkuvaiheessa. Hoitamattomat ja oireettomatkin kiinnityskudostensairaudet voivat vaikuttaa koko kehon terveyteen.

Jaana hoitaa pitkälle edenneitä kiinnityskudosvaurioita sekä hampaiden että hammasimplanttien osalta myös kirurgisesti.

Hän tekee yhteistyötä eri erikoisalojen asiantuntijoiden kanssa myös hampaiston esteettisten ongelmien hoitamiseksi.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Kavaja
Antti Niskanen | Erikoishammaslääkäri, iensairaudet
 

Antti on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja iensairauksien erikoishammaslääkäriksi vuonna 2006. Antti tekee paljon esteettistä hammashoitoa ja tietenkin oman erikoisalansa, iensairauksien, hoitoja. Implanttihoidoista hänellä on jo yli 10 vuoden kokemus. Lisäksi Antti on pidetty luennoitsija Suomessa ja hän täydennyskouluttaakin useita hammaslääketieteen osaajia vuosittain. Hän käy myös itse vuosittain täydennyskouluttautumassa ulkomailla. Hän on toiminut jo vuosien ajan Hammaslääkäriliiton valkaisuhoitojen asiantuntijana ja häntä on haastateltu valkaisuasioissa useisiin lehtiin. Antti on toiminut  asiantuntijana myös Ylen Akuutti-ohjelmassa.

Antin erityisosaamisalueisiin kuuluvat iensairaudet, esteettinen hammashoito ja implanttihoidot. Antti työskentelee vastaavana hammaslääkärinä Lahden toimipisteessä sekä konsultoi viikottain hammaslääkäreitä Jyväskylän ja Kuopion toimipisteessä.

Puhelin
09 6811 3800 / Helsinki
0400 367 807 / Lahti
Sähköposti
antti.niskanen(at)hammashohde.fi
 
Antti Niskanen

Oikomishoito

Virpi Myller | Erikoishammaslääkäri, oikomishoito
 

Virpin erikoisalaa on hampaiden oikomishoito eli ortodontia. Erikoishammaslääkäriksi hän valmistui vuonna 2000. Virpi hoitaa mielellään kaikenikäisiä potilaita. Työssään hän käyttää sekä kiinteitä että irroitettavia rautoja. Nykyisin noin puolet Virpin toteuttamista hampaiden oikomishoidosta hän tekee ns. linguaalitekniikalla, jossa hampaisiin liimalla kiinnitettävät raudat ovat näkymättömissä hampaiden sisäpinnoilla.

Yhteistyössä muiden erikoisalojen kanssa Virpi tekee myös ennen proteettisia hoitoja tarvittavia oikomishoitoja sekä leukaleikkauspotilaiden oikomishoitoja.

Lisää Virpistä ja hänen työstään voi lukea hänen kotisivuilta.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Virpi Myller

Röntgendiagnostiikka

Ani Lakoma | Erikoishammaslääkäri, radiologia
 
Ani on valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja suuradiologian erikoishammaslääkäriksi 2017. Hohteella Ani laatii lausuntoja röntgentutkimuksista ja osallistuu konsultaatioyhteistyöhön hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden kanssa.
Ani ylläpitää ammattitaitoaan kouluttautumalla aktiivisesti. Hän myös täydennyskoulututtaa hammaslääkäreitä sekä hoitohenkilökuntaa.
Työssään Ani nauttii siitä, että hän voi osallistua potilaan laadukkaaseen ja huolelliseen hoitoon.
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Ani Lakoma

Paikkaus- ja juurenhoito

Hanna Poulsen | Erikoishammaslääkäri, juurihoito
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Hanna Poulsen

Suuhygienistit

Kaisa Carlsson | Suuhygienisti
 

Kaisa on valmistunut hammashoitajaksi 1994 ja suuhygienistiksi vuonna 1999. Kaisa pitää työstään erittäin paljon sen monipuolisuuden vuoksi. Gaselli Hohteella hän on toimii osana EHL Virpi Myllerin oikomishoidon tiimiä sekä endodontin ja yleishammaslääkärin työparina. Suuhygienistin työssään Kaisa tekee hammaskivenpoistoa, soodapuhdistuksia sekä hampaiden valkaisua hellin käsin.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Kaisa Carlsson
Marjo Hietala | Suuhygienisti
 

Marjo on työskennellyt suuhygienistinä vuodesta 1986. Suuhygienistin työn ihmisläheisyys ja monipuolisuus innostavat Marjoa.

Säännölliset hoitokäynnit yhdistettynä yhdessä sovittuihin omahoidon menetelmiin auttavat ylläpitämään suun ja hampaiden terveyttä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Marjo Hietala
Mira Karppinen | Suuhygienisti
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Mira Karppinen
Marju Kinnunen-Broms | Suuhygienisti
 

Marju on valmistunut hammashoitajaksi vuonna 2003 ja suuhygienistiksi vuonna 2020. Hammashoitajaksi valmistumisen jälkeen Marju on työskennellyt niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Viimeiset kymmenen vuotta EHL Virpi Myllerin tiimissä. Toimenkuvaan Gaselli Hohteella kuuluvatkin oikomishoidolliset toimenpiteet. Erityisesti lasten oikomishoito on tärkeää, sillä oikomishoito on usein lapsen ensimmäinen kokemus hammashoidon maailmaan. On tärkeää, että jokaisen hoitokerran jälkeen tuolista nousee iloinen potilas.

Potilaskohtaamisessa on tärkeää aito, lämmin ja rento ote sekä huumorintaju, jolla jännityksen saa unohtumaan.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Marju Kinnunen-Broms
Helena Uosukainen | Suuhygienisti
 

Helenan työnkuvaan kuuluvat osana hammashoitotiimiä ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito, suu- ja hammassairauksien ehkäisy, omahoidon ohjaus sekä hampaiden valkaisu.

Hän pyrkii aina hoitamaan asiakkaiaan mahdollisimman kiireettömästi ja kivuttamasti. Helenalle tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Helena Uosukainen
Sirpa Väkevä | Suuhygienisti
 

Kun hampaiden ja suun terveys on saatu kuntoon, alkaa hoidon kaikkein tärkein vaihe – hampaiden ja suun hyvän terveydentilan ylläpitäminen ja edelleen kohentaminen. Tämä toiminta on Sirpan vastuulla.

Säännöllinen hammaskiven ja plakin poisto on hyvän hoitotuloksen säilymisen kannalta oleellisen tärkeää.

Hyvä omahoito ja sopivat välineet ovat tärkeimmät asiat, joilla potilas voi itse vaikuttaa suunsa terveydentilan säilymiseen.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Sirpa Väkevä
Johanna von Veh | Suuhygienisti
 

Koulutukseltaan Johanna on suuhygienisti ja toimii Gasellissa hammashoitajana. Työssään hän on rauhallinen ja huolellinen. Työkokemusta on yli 20 vuoden ajalta.  Hän päivittää osaamistaan säännöllisesti alan koulutuksilla.

Med Johanna kan du även tala svenska.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Johanna von Veh

Hammashoitajat

Pia Anttila | Hammashoitaja
 

Pia on toiminut hammashoitajana koko työelämänsä, josta puolet suukirurgi Juha Peltolan työparina. Piasta on aivan upeaa toimia Juhan tiimissä.

Pia on nähnyt uransa aikana laajalti suukirurgiaa ja implanttologiaa ja hänestä on hienoa olla osana tiimiä, joka hoitaa vaativatkin luu- ja hammaspuutokset asiantuntemuksella. Jos jokin asia implantologiassa mietityttää, ennen tai jälkeen toimenpiteen, niin ota Piaan yhteyttä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
pia.info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Pia Anttila
Krista Hannukainen | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Krista Hannukainen
Maarit Järvelä | Hammashoitaja
 

Maarit on toiminut hammashoitajana yksityisvastaanotoilla 30 vuotta. Hammaslääkäri Maija Auran hoitaja hän on ollut vuodesta 2010 lähtien.

Maarit on avoin, positiivinen ja vastuuntuntoinen. Hän kutsuu potilaita vuositarkastuksiin ja huolehtii materiaalien tilauksista. Maarit huolehtii potilaiden hyvinvoinnista hoidon aikana niin, että hoidosta jää positiivinen kokemus.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Maarit Järvelä
Jaana Juuti-Pöyhönen | Hammashoitaja
 

Jaana valmistui Helsingissä hammashoitajaksi vuonna 1993. Työ hammashoitajana on mielenkiintoista ja monipuolista. Työniloa tuottaa työpäivien erilaisuus, mukavat potilaat sekä ihanat työkaverit.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Juuti-Pöyhönen
Minna Kanamäki | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Minna Kanamäki
Heidi Karvonen | Hammashoitaja
 

Valmistuin hammashoitajaksi 2017 ja tunsin alan heti omakseni. Olen työskennellyt pääosin yksityisvastaanotoilla pääkaupunkiseudulla. Hohteella avustan hammaslääkäriä, teen kaikkia vastaanoton toimintavalmiuteen liittyviä työtehtäviä sekä huolehdin että asiakkaalle jää mahdollisimman mukava ja iloinen mieli hammaslääkärikäynnistä.

Seuraan aktiivisesti hygienia-asioita, mikä on turvallisen hoidon kulmakivi. Olen työssäni huolellinen ja tarkka. Tärkeintä työssäni on pitää huolta potilaasta, ja tehdä työtä ”pilkuntarkkuudella”.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Heidi Karvonen
Tanja Rantanen | Hammashoitaja
 
Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Tanja Rantanen
Tarja Sarvanto | Hammashoitaja
 

Tarjan työ Gaselli Hohteella on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääsääntöisesti hän toimii vastaanotossa ja ajanvarauksessa, mutta myös hammashoitajana usean hammaslääkärin työparina. Tarvittaessa Tarja ottaa myös röntgenkuvia.

Tarjan kanssa voi asioida myös viittomakielellä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Tarja Sarvanto
Meri Suominen | Hammashoitaja
 

Meri on työskennellyt hammashoitajana Helsingin yksityisvastaanotoilla vuodesta 2008 lähtien. Viimeiset vuodet hän työskennellyt yhdessä oikomishoidon erikoishammaslääkäri Virpi Myllerin kanssa.

Oikomishoito on hauskaa. Meri onkin ylpeä tiimistään ja heidän työstään. Tule piipahtamaan Virpin ja Merin vastaanotolla, jos sinulla on kysymyksiä oikomishoidosta. Heillä ei tarvitse jännittää.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Meri Suominen

Muu henkilöstö

Jaana Kattainen | Toimistosihteeri
 

Jaana on työskennellyt terveydenhuollon sihteerinä yli 30 vuotta. Hän aloitti julkisen terveydenhuollon puolella osaston sihteerinä, siitä Jaan siirtyi yksityisen lääkäriaseman toimistosihteeriksi ja lopulta hammaslääkäriaseman toimistosihteeriksi.

Hammaslääkäriasemalla sihteerin työ on monipuolista. Työhön Gaselli Hohteella kuuluukin ajanvaraus, neuvonta ja laskutus. Jaana ohjaa asiakkaita myöskin oikeaan hoitoon, joten on tärkeää, että hän ylläpitää tietojaan hammashoidossa tapahtuvasta kehityksestä. Hammashoito on hyvin mielenkiintoista. Jaana osallistuukin mielellään alan koulutuksiin.

Jaanalle hänen työssä on on tärkeää, että kaikki asiakkaat saavat aina erinomaista palvelua, lähtevät tyytyväisinä ja palaavat mielellään takaisin, kun tarve hammashoidolle taas tulee.

 

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Jaana Kattainen
Eva-Maria Wikström | Välinehuoltaja
 

Eva-Maria on Gasellin välinehuoltaja. Hän osallistuu välillisesti potilaan hoitoon huolehtimalla, että potilaan tutkimuksessa, leikkauksessa ja hoidossa tarvittavat välineet on huollettu asianmukaisesti ja että ne täyttävät kunnon, aseptiikan ja laadun osalta asetetut vaatimukset.

Eva-Maria tykkää työstään, koska se on vastuullista, tarkkaa ja itsenäistä työtä.

Puhelin
09 6811 3800
Sähköposti
info(at)gasellinhammaslaakarit.fi
 
Eva-Maria Wikström

KIINNOSTAAKO TYÖPAIKKA ALAN HUIPULLA?

Hohde hakee uusia hammaslääkäreitä.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Yhteydenotot: ville.pesonen(at)hammashohde.fi