Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×
Hohde palvelu

Esteettinen hammashoito – kaunis hymy ja terve suu

Esteettisen hammashoidon ammattilaisemme korjaavat hampaiden asentovirheitä sekä ulkonäköä. Hoidossa huomioidaan aina kasvojen luonnolliset mittasuhteet sekä sopusointuinen lopputulos.

Asentovirheitä ja purentaa voidaan korjata erilaisilla tekniikoilla riippuen yksilöllisistä tavoitteista ja hampaiston tilanteesta. Sopiva toteutustekniikka selviää oikomishoidon erikoishammaslääkärin konsultaatiokäynnillä. Oikomishoidon tärkeimpänä lähtökohtana on aina terve purenta.

Hampaiden estetiikkaa voidaan parantaa myös kaunistamalla hampaiden ulkonäköä erilaisin menetelmin. Yleisimpiä esteettisen hoidon menetelmiä ovat keraaminen paikkaushoito, esteettinen muovipaikkaus, posliinikuorikot ja valkaisuhoidot. Esteettisiä hoitoja tekevät protetiikan erikoishammaslääkärit sekä esteettiseen hammashoitoon perehtyneet hammaslääkärit.

Kenelle hoito sopii?

Esteettinen hammashoito sopii kaikille. Aluksi tarkastamme hampaidesi kunnon, ja kun suu on tutkitusti täysin terve, voimme aloittaa esteettisen hoidon.

Oikomishoito

Perinteisessä oikomishoidossa hampaiden ulkopinnalle liimataan kiinnikkeet eli braketit. Kiinnikkeiden tarkoituksena on ohjata kiinnikkeisiin kiinnitettävän kaaren voimasuhteita ja näin oikoa hampaita haluttuun suuntaan. Hoito voidaan toteuttaa myös keraamisilla braketeilla, jolloin se on ulospäin melko huomaamatonta. Teemme myös Clear Aligner -, ClearCorrect ja Invisalign-kalvo-oikomishoitoa. Hoidoista annetaan etukäteen kustannusarvio.

Lue lisää oikomishoidosta >

Keraaminen paikkaushoito

Keraamisen paikkaushoidon lopputulos on kestävä ja esteettinen, eikä materiaali kellastu ajan mittaan. Hoito voidaan tehdä yhdellä hoitokäynnillä ilman väliaikaisia ratkaisuja. Hoidosta annetaan etukäteen kustannusarvio.

Posliinikuorikot eli -laminaatit

Posliinikuorikko on erittäin ohut pinnoite, joka kiinnitetään hiomattoman tai hiotun hampaan päälle. Kuorikot ovat valoa läpikuultavaa materiaalia, ja niillä saadaan erittäin luonnollinen lopputulos. Kuorikot sopivat hampaiden kulumajälkien, laikkujen, lohkeamien, rakojen sekä pienien asentovirheiden korjaamiseen. Kuorikko on esteettinen ja sen väri pysyy muuttumattomana.

Valkaisuhoito

Valkaisuhoidon voi tehdä vastaanotolla, kotona tai yhdistelmähoitona. Turvallisen valkaisun takaamiseksi tarkastamme ensin hampaiden kunnon, ja samalla valitsemme sinulle sopivimman valkaisumuodon. Annamme hoidosta etukäteen kustannusarvion.

Lue lisää hampaiden valkaisusta >

ME HOIDAMME SINUA

Varaa aika esteettisen hammashoidon konsultaatioon omahohde.fi

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus