Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

LARI JÄRNEFELTIN HOITOTARINA

MIKSI HAKEUDUIT HAMMASLÄÄKÄRILLE?

Lapsena sattuneen onnettomuuden takia olen käynyt useasti hammaslääkärissä ja erikoishammaslääkärillä. Onnettomuudessa yläetuhampaani vahingoittuivat. Vahingoittuneiden hampaiden tilalle tehtiin kolmen hampaan silta.

Onnettomuudesta seuranneiden hammaslääkärikäyntien jälkeen olen käynyt hammaslääkärissä hyvin satunnaisesti. Hampaitani olen kyllä pessyt hyvin ja säännöllisesti, mutta hammaslääkärissä ei ole aikuisiällä tullut käytyä paljoakaan. Aloin kuitenkin kärsiä siitä, että hampaani ovat hyvin keltaiset. Olen myös harmitellut sitä, että etuhampaideni malli on ollut vähän epäsäännöllinen ja aavistuksen lyhyt.

Hohteeseen tutustuin Hammaslääkäripäivillä, jolloin myös aloitimme keskustelun hampaiden valkaisusta sekä etuhampaiden rakentamisesta uudelleen.

MILLAISTA HOITOA SAIT?

Hohteen vastaanotolla palvelu oli hyvin ystävällistä. Minulle tuli sellainen fiilis, että minua aidosti kuunneltiin ja minun toiveideni mukaan tehtiin kaikki mahdollinen. Ensimmäisellä käynnilläni hammaslääkäri tarkisti hampaideni tilanteen ja teki hoitosuunnitelman, jonka mukaan hoitoa lähdettiin toteuttamaan. Ensimmäisenä valkaistiin omat hampaani. Sen jälkeen etuhampaat rakennettiin uudestaan vastaamaan omien hampaideni väriä.

KUINKA VOIT NYT?

Todella hyvin! Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen. Hampaideni väri ja malli ovat olleet minulle itsetuntoon vaikuttava asia. Voin ihan aidosti sanoa, että hampaiden valkaisu ja uudet etuhampaat ovat omalta osaltaan parantaneet elämänlaatuani.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus