Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

KYLLIKKI HUKKASEN HOITOTARINA

MIKSI HAKEUDUIT HAMMASLÄÄKÄRILLE?

Minulla oli nuorempana hampaiden kanssa terveysongelmia, ja sain sain sen ajan tyyliin hoidoksi tekohampaat. Ne olivat jonkin aikaa hyvät, mutta vuosien saatossa niistä tuli lisää terveysongelmia ja jouduin käymään koko ajan hammaslääkärissä. Irrotettava proteesi oli hankala, ja halusin pysyvän ratkaisun.

Huomasin lehdestä että Hohteessa on implanttihoitopäivä, joten päätin mennä kysymään hoitomahdollisuuksista.

MILLAISTA HOITOA SAIT?

Minua hoitanut erikoishammaslääkäri oli todella ystävällinen, eikä häntä tarvinnut pelätä ollenkaan. Hän kertoi että minulle voitaisi laittaa irrotettavan proteesin tilalle implanttihampaat jotka näyttäisivät ja tuntuisivat aivan omilta. Olin onnellinen tästä mahdollisuudesta, koska minulle oli kerrottu aiemmin ettei implanttihoito olisi kohdallani mahdollista. Uuden tekniikan ja tarkan tutkimuksen avulla se kuitenkin onnistui.

Lääkäri kertoi ensitapaamisella myös erilaisista hoitomahdollisuuksista, ja valitsin nukutushammashoidon koska se oli minusta miellyttävä hoitomuoto. Kustannusarvio ja hoidon vaiheet käytiin ennen hoitoa yhdessä läpi. Kun implanttihoito oli täysin suunniteltu ja kaikki yksityiskohdat sovittu, niin minulle asennettiin nukutuksessa ylä- ja alaleukaan uudet implanttihampaat.

Hoito kesti useita kuukausia, mutta ei näkynyt ulospäin millään tavalla. Pystyin elämään täysin normaalia elämää: kävin sukujuhlissa, matkustelin, söin ja olin kuten aina ennenkin.

KUINKA VOIT NYT?

Minulla on todella hyvä olo, olen erittäin tyytyväinen implanttihoitoon ja sen lopputulokseen. Sain kauniit, terveet hampaat, jotka näyttävät ja tuntuvat täysin omilta. Tämä on ollut paras sijoitus omaan terveyteeni.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus