Puuttuuko hammas? Tervetuloa maksuttomaan implanttihoidon konsultaatioon. Lue lisää

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Arja-Liisa Mäenpää

Hammaslääkäri

Arja-Liisa Mäenpää
Olen valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta yli 40 vuotta sitten. Aluksi työskentelin 10 vuotta terveyskeskuksessa, mutta siirryin sitten yksityispuolelle, jotta voisin käyttää ja kehittää ammattitaitoani kokonaisvaltaisesti. Ajan saatossa ammatti on muuttunut monin tavoin, mutta olen aktiivisella kouluttautumisella pysytellyt ajan hermolla. Hammaslääketieteellisten koulutusten lisäksi olen opiskellut mm. psykologiaa, mikä on tuonut potilaskohtaamisiin uutta syvyyttä. Pelkopotilaiden hoito sekä nukutuksessa että ilman ovat vahvuuksiani.
Koulutuksissa olen jatkuvasti syventänyt tietojani mm. protetiikan, esteettisen hammashoidon,  kirurgian ja iensairuksien alueelta ja pystyn hoitamaan modernien käytäntöjen mukaisesti lähes kaikkia suun ja hampaiston ongelmia. Olen koko urani ajan myös tehnyt tiivistä yhteistyötä useiden alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa ja oppinut arvioimaan, milloin pystyn hoitamaan potilaan itse ja milloin hänet pitää lähettää erityisosaajalle.
Otan potilaan huomioon psykososiaalisena kokonaisuutena ja pyrin hoitamaan syitä, jotka ovat johtaneet esim. jatkuvaan hampaiden lohkeiluun, puremisen vaikeuteen tai erilaisiin suun alueen kipuihin. Esteettisiä hoitojakaan ei sovi vähätellä – ne vaikuttavat usein ratkaisevasti ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin.
Teen huolellisen purentaelimen tutkimuksen perusteella hoitosuunnitelman, jonka toteutus aikatauluineen ja kustannusarvioineen käydään läpi yhteistyössä potilaan kanssa. Hoidon toteuttaminen on kivutonta ja sujuvaa – vuosikymmenet rakastamassani ammatissa ovat opettaneet nopeat, mutta huolelliset työskentelytavat.
Mottoni on : ”Hoida potilaita niin kuin toivoisit itseäsi hoidettavan”.

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Esteettinen hammashoito
  • Nukutushammashoito
  • Pelkopotilaat
  • Protetiikka

Toimipaikat

Hohde Espoo Keinojuuriklinikka

Tapiontori 3 B, 02100 Espoo

010 571 1903

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus