Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Arja-Liisa Mäenpää

Hammaslääkäri

Arja-Liisa Mäenpää

Arja-Liisa on valmistunut hammaslääkäriksi Kuopiosta yli 40 vuotta sitten. Aluksi hän työskenteli 10 vuotta terveyskeskuksessa, mutta siirtyi sitten yksityispuolelle, jotta voisi käyttää ja kehittää ammattitaitoaan kokonaisvaltaisesti. Ammatti on muuttunut ajan myötä monin tavoin, mutta Arja-Liisa on pysynyt ajan hermolla aktiivisella kouluttautumisella. Hammaslääketieteellisten koulutusten lisäksi hän on opiskellut muun muassa psykologiaa, mikä on tuonut potilaskohtaamisiin uutta syvyyttä. Pelkopotilaiden hoito, sekä nukutuksessa että ilman, ovat hänen vahvuuksiaan.

Arja-Liisa on jatkuvasti syventänyt tietojaan muun muassa protetiikan, esteettisen hammashoidon, kirurgian ja iensairauksien alueilla, ja hän pystyy hoitamaan modernien käytäntöjen mukaisesti lähes kaikkia suun ja hampaiston ongelmia. Hän on koko uransa ajan tehnyt tiivistä yhteistyötä useiden alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa ja oppinut arvioimaan, milloin pystyy hoitamaan potilaan itse ja milloin hänet pitää lähettää erityisosaajalle.

Arja-Liisa ottaa potilaan huomioon psykososiaalisena kokonaisuutena ja pyrkii hoitamaan syitä, jotka ovat johtaneet esimerkiksi jatkuvaan hampaiden lohkeiluun, puremisen vaikeuteen tai erilaisiin suun alueen kipuihin. Esteettisiä hoitojakaan ei sovi vähätellä, sillä ne vaikuttavat usein ratkaisevasti ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin.

Arja-Liisa tekee huolellisen purentaelimen tutkimuksen perusteella hoitosuunnitelman, jonka toteutus aikatauluineen ja kustannusarvioineen käydään läpi yhteistyössä potilaan kanssa. Hoidon toteuttaminen on kivutonta ja sujuvaa – vuosikymmenet rakastamassaan ammatissa ovat opettaneet nopeat, mutta huolelliset työskentelytavat.

Arja-Liisan motto on: ”Hoida potilaita niin kuin toivoisit itseäsi hoidettavan.”

Varaa aika

Erikoisosaaminen ja palvelut

  • Esteettinen hammashoito
  • Nukutushammashoito
  • Pelkopotilaat
  • Protetiikka

Toimipaikat

Hohde Espoo Keinojuuriklinikka

Tapiontori 3 B, 02100 Espoo

010 571 1903

Avoinna ma-to 8-20, pe 8-15

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus