Hampaiden valkaisu 249 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Anne Laajala

Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia

Anne Laajala

Anne on erikoistunut korjaavaan hammashoitoon sekä juurenhoitoon (kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia) vuonna 2020 Oulun yliopistossa. Ennen erikoistumistaan hän toimi yleishammaslääkärinä vuodesta 2009 lähtien. Anne väitteli hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2022.

Anne on työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Nykyisin hän toimii Hohteen lisäksi hammaslääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Hohteella Anne keskittyy juurihoitoihin sekä korjaavaan hammashoitoon. Hän korjaa hampaiden kovakudosvaurioita, kuten lohkeamia, reikiintymisvaurioita ja kulumismuutoksia. Myös hammastapaturmien jatkohoito kuuluu hänen toimenkuvaansa.

Anne toimii kouluttajana useille eri järjestöille ja osallistuu itse aktiivisesti oman erikoisalansa koulutuksiin. Hammashoidossa Anne pyrkii säilyttämään terveet ja toimivat luonnolliset hampaat. Hän tekee työnsä tarkasti ja arvioi hyödyt ja riskit tapauskohtaisesti. Anne tekee mielellään yhteistyötä muiden eri erikoisalojen kanssa. Hänelle on tärkeää tehdä hammashoitoa siten, että työn jälki on kaunista ja kestävää, ja että hoitokokemus on potilaalle miellyttävä.

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Oulu

Kauppurienkatu 10, 4.krs, 90100 Oulu

010 571 1970

Avoinna ma-to 8–19.30 pe 8–15.30. Katso kesän poikkeusaukioloajat »

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus