Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Anne Laajala

Erikoishammaslääkäri, kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia

Anne Laajala

Olen erikoistunut korjaavaan hammashoitoon sekä juurenhoitoon (kliininen hammashoito, kariologia ja endodontia) vuonna 2020 Oulun yliopistossa. Sitä ennen toimin yleishammaslääkärinä vuodesta 2009 lähtien. Olen väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi vuonna 2022.
Olen toiminut niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Nykyisin toimin Hohteen lisäksi hammaslääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Hohteella keskityn juurihoitoihin sekä korjaavaan hammashoitoon. Korjaan hampaiden kovakudosvaurioita, eli lohkeamia, reikiintymisvaurioita sekä kulumismuutoksia. Myös hammastapaturmien jatkohoito kuuluu toimenkuvaani. Toimin kouluttajana useille eri järjestöille ja osallistun itse aktiivisesti oman erikoisalani koulutuksiin.
Hammashoidossa omalta osaltani pyrin terveiden ja toimivien luonnollisten hampaiden säilyttämiseen. Teen työni tarkasti ja arvioin hyödyt ja riskit tapauskohtaisesti. Teen mielelläni yhteistyötä muiden eri erikoisalojen kesken. Minulle on tärkeää tehdä hammashoitoa siten, että työni jälki on kaunista ja kestävää, ja hoitokokemus on potilaalle miellyttävä.

 

 

Varaa aika

Toimipaikat

Hohde Oulu

Kauppurienkatu 10, 4.krs, 90100 Oulu

010 571 1970

Avoinna ma-to 8–19.30, pe klo 8–15.30

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus