Kotivalkaisu nyt 274 €! Lue lisää ja varaa aika>

Hohde

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä!

×

Blogit ja uutiset

MITÄ ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIT TEKEVÄT?

Erikoishammaslääkäri tutkii röntgenkuvia.

SUU- JA LEUKAKIRURGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Tutkii ja hoitaa leuan alueen tapaturmia, sairauksia ja kehityshäiriöitä. Suorittaa vaativat hampaiden poistot, hammasimplanttien asentamisen, hampaan juurenpään leikkaukset (resektiot) sekä leukojen alueen luunsiirteet.

PROTETIIKAN JA PURENTAFYSIOLOGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Hoitaa purentaelimistön toimintahäiriöitä hammasproteesien ja erilaisten keraamisten paikkaushoitojen avulla, sekä hoitaa hampaisiin liittyviä esteettisiä ongelmia. Suorittaa hampaiden korvaamiseen ja esteettiseen korjaamiseen liittyviä toimenpiteitä, ja hoitaa puremalihas- sekä leukanivelongelmia.

IENSAIRAUKSIEN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI, PARODONTOLOGI

Tutkii, hoitaa sekä ennaltaehkäisee hampaiden ja hammasimplanttien kiinnityskudosten sairauksia. Diagnosoi ja hoitaa parodontiittia sairastavia potilaita. Hoitaa vaikeita suun alueen tulehduksia.

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI, ORTODONTTI

Tutkii ja hoitaa purentaan liittyviä leukojen ja hampaiston kehityshäiriöitä, rakennepoikkeamia sekä hampaiden asentovirheitä. Korjaa hampaiden purentavirheitä oikomiskojeilla ja -laitteilla sekä valmistaa uniapneakiskoja.

PAIKKAUS- JA JUURENHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI, ENDODONTTI

Tekee vaativia hampaiden paikkaus- ja juurihoitoja sekä ennaltaehkäisee karies- ja eroosio-ongelmia. Osallistuu laajoihin hampaiden korjaushoitoihin, joita voidaan tehdä yhteistyössä protetiikan erikoishammaslääkäreiden kanssa.

RÖNTGENDIAGNOSTIIKAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Röntgendiagnostiikkaan erikoistunut hammaslääkäri tutkii ja tulkitsee leukojen ja hampaiston alueen radiologiset kuvat.

Siirry ajanvaraukseen

Varaa aika hammaslääkäripalveluihin helposta ajanvarauspalvelustamme ja tule hoidettavaksi korkeimman mahdollisen laadun hammashoitolassa.

Nettiajanvaraus